Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ija4ok

BUG's Report S2

Recommended Posts

Posted

Doar mie nu-mi merge global chat-ul ? Nu merge sa trimit mesaje si nici nu vad altele.. de 1 ora si ceva nimic , desi Zen-ul se consuma (10mil) / 1 msg.

In loc sa apara mesaju trimis , scrie cu albastru 0 Zen Obtained.

Weird...probabil nu sunt primul care o pateste.. :P

Posted

Doar mie nu-mi merge global chat-ul ? Nu merge sa trimit mesaje si nici nu vad altele.. de 1 ora si ceva nimic , desi Zen-ul se consuma (10mil) / 1 msg.

din cate stiu nu s-a mai intalnit problema asta. ai incercat sa-ti reinstalezi clientul? poate e de acolo problema

Posted

La cs de sambata am dat move sa iau ceva din stash, cand m-am intors nu am mai putut folosi teleportul, am dat sw de cateva ori,totusi nu a mers. A mers doar in momentul in care am iesit cu totul din joc si am reintrat. :-?

Posted

La cs de sambata am dat move sa iau ceva din stash, cand m-am intors nu am mai putut folosi teleportul, am dat sw de cateva ori,totusi nu a mers. A mers doar in momentul in care am iesit cu totul din joc si am reintrat. :-?

cred ca e acelasi bug ca si pe s1

dupa ce am pierdut coroana si m-a dat inainte de pod nu mai puteam folosi nici teleport nu mai puteam intra nici in camera tronului, am dat sw degeaba, m-am dus pe serv 1 iar apoi nu mai puteam intra din crywolf in valey of loren, am dat select server tot degeaba...abia dupa ce am iesit din joc si am reintrat a mers

Posted

cred ca e acelasi bug ca si pe s1

dupa ce am pierdut coroana si m-a dat inainte de pod nu mai puteam folosi nici teleport nu mai puteam intra nici in camera tronului, am dat sw degeaba, m-am dus pe serv 1 iar apoi nu mai puteam intra din crywolf in valey of loren, am dat select server tot degeaba...abia dupa ce am iesit din joc si am reintrat a mers

bugul asta apare cand incercati sa folositi mass teleport pe membrii din afara party-ului vostru :)

Posted

bugul asta apare cand incercati sa folositi mass teleport pe membrii din afara party-ului vostru :)

daca era vb de mass teleport, scriam mass teleport, eu am zis teleport, sm fara teleport merge degeaba la cs, app sambata la cs nici macar nu am avut pt ,am fost solo , asa ca nu mai induce in eroare :-?

Posted

Tre sa fii commoner sa intri in CC.

Parca eram commoner :-?. Stiu ca tocmai facusem pk si mi-a dat rhazek zen sa scap. O sa ma uit data viitoare sa vad daca e de la statusul de murderer :).

Posted

Boom....ai cva gandire de moderator

Cel mai fraier:) peste tot te bagi sa dai explicatii dar esti vai de pl ta

ai 2 stai jos. ai jucat mu de te-ai rupt, si tot in stadiul de nimfa ai ramas, nedezvoltatule mintal

daca era vb de mass teleport, scriam mass teleport, eu am zis teleport, sm fara teleport merge degeaba la cs, app sambata la cs nici macar nu am avut pt ,am fost solo , asa ca nu mai induce in eroare :-?

gandi iti mai explic odata. in momentul cand folosesti mass teleport pe party, si se intampla sa-l folosesti si pe un membru din afara party-ului tau functioneaza pe jumatate. adica poti tine charul respectiv blocat pe loc. e un bug care s-a discutat si aici http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=308129 fara prea mare succes. daca se foloseste bugul ala, nu se mai poate intra in camera tronului si nu se mai poat folosi anumite skill-uri.

e posibil sa apara si daca se foloseste mass teleport DOAR pe membrii party-ului. (asta n-am incercat)

daca nu te-am lamurit spune-mi si o sa mai explic odata.

5 zile. Daca ai vazut ca m-am ocupat eu de el, nu cred ca mai era necesar sa-i raspunzi cu aceeasi moneda, ma rog, jumatate de moneda, de-aici si jumatatea suspendului sau.

Posted

ai 2 stai jos. ai jucat mu de te-ai rupt, si tot in stadiul de nimfa ai ramas, nedezvoltatule mintal

gandi iti mai explic odata. in momentul cand folosesti mass teleport pe party, si se intampla sa-l folosesti si pe un membru din afara party-ului tau functioneaza pe jumatate. adica poti tine charul respectiv blocat pe loc. e un bug care s-a discutat si aici http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=308129 fara prea mare succes. daca se foloseste bugul ala, nu se mai poate intra in camera tronului si nu se mai poat folosi anumite skill-uri.

e posibil sa apara si daca se foloseste mass teleport DOAR pe membrii party-ului. (asta n-am incercat)

daca nu te-am lamurit spune-mi si o sa mai explic odata.

5 zile. Daca ai vazut ca m-am ocupat eu de el, nu cred ca mai era necesar sa-i raspunzi cu aceeasi moneda, ma rog, jumatate de moneda, de-aici si jumatatea suspendului sau.

ce nu intelegi este ca nu am avut pt si nu am folosit deloc mass teleport, am dat doar move in alt oras la stash si cand m-am intors nu am mai putut folosi teleportul :|

Posted

si mie mi sa intamplat treaba asta,nu vedeam deloc chatul global,dupa un rr la pc si a mers

Posted

ce nu intelegi este ca nu am avut pt si nu am folosit deloc mass teleport, am dat doar move in alt oras la stash si cand m-am intors nu am mai putut folosi teleportul :|

atunci bug-ul nu apare doar de la mass teleport cum am crezut initial, ci apare din mai multe cauze. ti-am explicat din ce stiam

Posted

si totusi, hai cu FS-ul si cu summonul ca si asa nu mai avem lvl mic de intrare, in tarcul de bk fara FS prindem praful de pe mobi, macar sa simtim si noi ca suntem DL

Posted

si totusi, hai cu FS-ul si cu summonul ca si asa nu mai avem lvl mic de intrare, in tarcul de bk fara FS prindem praful de pe mobi, macar sa simtim si noi ca suntem DL

Chit ca nu imi place dar word tsu . :blink: :pumn:

Posted

tu nu cumva minti? eu din ce am vazut tu cam prinzi tot in tarcul de bk ...cu lanturile

Nu o sa zic ca nu prind nimic, pt ca bk-ul, totusi nu este sm sa aiba range si am norocul sa prind mobii care nu intra direct in raza de actiune a bk-ului, dar cum lanturile mele nu ataca decat atunci cand mobul apare, fata de un bk, al carui twisting, ataca chiar daca nu este mobul, este o mica diferenta + ca lanturile cu orice clicker, dureaza ceva pana cuprinde tot monitorul, iar daca sunt mai mult bk, mai greu sa prinzi si sa ma intelegi, prind, dar nu cat sa ma faca sa ma simt bine si sa am o optiune reala de a alege intre un spot cu party sau cu tarcul de bk.

Sr pt offtopic :P

Posted

S-a discutat si s-a stabilit ca DL are voie numai cu lantul in tarcul de BK. FSul va ramane interzis. DLul cu FS poate creste pe orice alt spot, linistit.

Posted

S-a discutat si s-a stabilit ca DL are voie numai cu lantul in tarcul de BK. FSul va ramane interzis. DLul cu FS poate creste pe orice alt spot, linistit.

asta daca ii merge fs-ul, nu? Adica sa poti omora monstrii 24/7, nu dupa 10-30 de minute FS-ul sa iasa dar monstrii sa nu mai moara.

Posted

Mi se pare corect,oricum mai devreme sau mai tarziu venea regula asta .

Posted

Nu stiu daca s-a mai postat sau nu, nu am stat sa citesc toate paginile.

Daca a mai fost postat imi cer scuze.

Nu e bug, e typo mai degraba; cand pui dinorant arata "Imp".

Posted

asta daca ii merge fs-ul, nu? Adica sa poti omora monstrii 24/7, nu dupa 10-30 de minute FS-ul sa iasa dar monstrii sa nu mai moara.

Si daca nu era regula asta, in tarcul de BK merge FS fara probleme? (intrebare retorica) Nu au legatura una cu alta. Problema cu FSul se investigheaza. ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...