Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ija4ok

BUG's Report S2

Recommended Posts

Posted

salz dupa ce imi da cineva pk pot folosi ts fara a avea arme... uite si poze pun mai mult prima data am crz ca e bug visual dar am obs ca dupa pk se intampla...(ps da si dmg)

Imagine IPB

Imagine IPB

Imagine IPB

Imagine IPB

Imagine IPB

Imagine IPB

Imagine IPB

ciudat :blink:

Posted

De la S2 in sus se poate da cu ts fara sa ai arma in mana.

dar atata timp cat limita de pk este limitata la 3 nu e normal sa poti scapa de phonomania altfel decat cu /pkclear. e clar un bug asta. scoateti limita de pk-uri ca nu e normal sa se scape de phono dand arma jos de pe caracter :)

Posted

Un Bug super aiurea din ringurile alea care le ai cand incepi ,ala de lvl 40 si de lvl 80 ...al doilea cand l-am aruncat de lvl 80 mi-a picat asta :))

E ciudat daca pica Pendant lighting + 7 si stai pe tron nu te mai ridica nimeni :D

priviti ..si sa-mi spunetzi ce sa fac cu el :D

http://img10.imageshack.us/i/screen120314120006.jpg/

http://img10.imageshack.us/i/screen120314120007.jpg/

si un search la servar daca se poate ...poate mai are cineva pendant + 7

@Si asta e o problema imi arata ca trebuie lvl 93 si am lvl 114 vreau sa dau move tarkan si nu merge ....acuma am 130si tot nu merge cu move

http://img525.imageshack.us/i/screen120314260010.jpg/

Posted

Faza cu summon, nu este doar la cs, nu merge summon, punct, nicaieri, pe nicio harta. FS-ul, poate sa te tina juma de ora, poate sa te tina 10 min, apoi, dai, iti arata ca dai, monstrii insa nu-i omori.

Alt bug: la lvl 46 am dat move lt7, nu a mers. Am inteles ca s-a modificat lvlu de intrare in arena, presupun ca s-au modificat lvlele de intrare si pt restul hartilor (superba idee), insa, atat timp cat mie-mi arata ca la lvl x pot sa intru in harta y si acest lucru nu se intampla => e bug

Bugu-l asta devine tot mai enervant ,se poate sti daca are vreo rezolvare sau ceva ?

Posted

Acum la iteme-le de 380 sunt armele / seturi noi, cele de pe s1 de 380 cad din bok +5.

am citit de 5 ori ce ai scris si nam inteles :))

deci,cad iteme de lv 380 din bok+5?

Posted

nush daca e bug sau nu..dar am omorat glden+5 si nu a cazut bok

mi s-a intamplat de 2 ori :-?

la fel nu am vrut sa scriu ziceati ca-s chior dar nah ...:D cum era si ep s1 nu pica bokurile :-?

Posted

warning , dau /pkclear imi ia 30 mil

stage 2 , dau /pkclear tot 30 mil

nu ar trebuie cate 10 mil la fiecare stage?

10 la warning , 20 stage 1 si 30 stage 2

Posted

nush daca e bug sau nu..dar am omorat glden+5 si nu a cazut bok

mi s-a intamplat de 2 ori :-?

Dupa cum ai observat in ultima perioada e un lag imens pe server si in mod sigur din acest motiv nu ti-a picat nici tie bok-ul ,asta e un bug frecvent de la s1 in sus .

Posted

Nu stiu daca s-a mai discutat si daca s-a discutat imi cer scuze ca nu am mai stat sa caut.

Nu reusesc sa scot cu lightning pe cineva din tarc.Este bug sau pe versiunea asta nu merge deloc?

Posted

Nu stiu daca s-a mai discutat si daca s-a discutat imi cer scuze ca nu am mai stat sa caut.

Nu reusesc sa scot cu lightning pe cineva din tarc.Este bug sau pe versiunea asta nu merge deloc?

n-a mers pe nici o versiune sa scoti sau sa bagi pe cineva din sau in tarcuri.

Posted

Este vorba despre vraja de la Dark Lord Electric Spark (functioneaza doar in party) ... cand trage cu ea iti ia din HP (prea mult) in jur de 10% amu`s 10 minute am incercat si din 8k HP imi lua 1k HP daca eram pe un spot gen icarus/kalima si dadea de 8-9x cu vraja aia ma trezeam in safe si poate si fara spot #-o ar trebuie redusa din rata aia injur de 1% asta daca ii asa setata.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...