Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

vdragosh

Season2 Beta Online

Recommended Posts

Posted

am ramas stupefiat cand am vazut ca la 5k vit si 15k energy am hp de 24.000, cand pe s1 am 120.000. am facut un duel de curiozitate cu EminescuX care are 20 de rr-uri, eu tot 20 de rr-uri. mi-am luat bataie detasat. adevarul e ca pica din 4-5 fury.. dar scuza-ma frate.. ajung la el? s-a terminat duelul cu 5-10 pentru EminescuX. penal! ca sa nu mai zic ca de la koka (10rr) imi iau un combo+1twist si sunt PA!

parerea mea ar fi ca ar trebui sa se treaca la noua versiune fara schimbarile astea majore la sweal/dmg/ms. vorba lu' garrone: eu mi-am facut charul sa-mi reziste pe s1 si sa fie printre cele mai tari charuri. de asta m-am chinuit 8 luni de zile sa cresc un bk.. ce acum are 24 de rr. puteam foarte frumos sa-mi fac un sm care ar fi fost full de mult la felul cum am jucat.

bk-ului acum i se calculeaza energy-ul pana la un anumit punct (10.000 de exemplu) ce se baga peste 10.000 nu mai are nici un efect in marirea sweal-ului, si presupun ca nici in marirea skill dmg-ului. total aiurea.

Posted

Am facut duel LiNU vs Rosy, mi-am luat-o rau de tot... Dara swell am 17 k HP iar cu swell undeva peste 25 K. Din 2, maxim 3 era pe jos si nici macar nu ma puteam apropia pe Elf...

Multi zic ca BKu are combo - dar cum draq sa faci combo cand tre sa rupi rasta Q, iar eu am setate potiuni de HP si pe W & E, deci dateam in disperare QWEQWEQWEQWE... cand sa mai fac combo ?

Posted

a testat cineva pragurile ? daca e sa mearga fire scream la full , nu mai are rost sa mai joc pe bk :))

am testat doar la SM deocamdata. maine o sa iau pe rand restul charurilor.

Am facut duel LiNU vs Rosy, mi-am luat-o rau de tot... Dara swell am 17 k HP iar cu swell undeva peste 25 K. Din 2, maxim 3 era pe jos si nici macar nu ma puteam apropia pe Elf...

Multi zic ca BKu are combo - dar cum draq sa faci combo cand tre sa rupi rasta Q, iar eu am setate potiuni de HP si pe W & E, deci dateam in disperare QWEQWEQWEQWE... cand sa mai fac combo ?

sa mai zic de duelul vs un dl ca bk-ul n-are nici o sansa? are range-ul cel mai mare din jocul asta+dmg imens. clar rupe tot de pe acuma.

@nu trebuia schimbat nimic altceva pe s2 decat ms-ul sm-ului ca este aproape invincibil. atat. sweal-ul bk-ului este special asa de mare ca trebuie sa apese QQQ+SDpots+123 sa ii iasa combo, care la full agil nu-ti mai iese manual nici sa-i sufli in aripa.

mai repet odata: HP-UL BK-ULUI ESTE ASA MARE PE VERSIUNEA ASTA, CA TREBUIE SA APESE 6 TASTE CU NUMAI 5 DEGETE: QQQ+1+2+3+W+E(depinde unde e setat SDpotion)

pana ajunge un bk la un sm/mg/dl ii scade cel putin 6-800k viata, acolo trebuie sa-i mai dea si combo care NU-I IESE NICI DE-AL DRACU, mai scad 500k viata, pana se mai screme sa-i dea castana.. calculati si voi.

Posted

cat are bk full pe s2 viata ? din ce ziceti voi aveti dreptate ca bk trebuie modificat dar nu cum e pe s1 la full 1,6 mil hp pune 1 set ref si e invincibil pt celalte carctere e adevarat sm si mg cresc ff repede comparatie dar restu nu mi se pare corect un caracter sa fie invincibil chiar si bk + ca uitati sa omiteti ceva bk pe langa viata , dmg mare mai are si defence ff mare si voi ce vreti un bk la 30 de rr sa bata celelalte caractere full :tiphat:

Posted

Daca pe S1 nu se poate se poate pe S2 =))

http://img696.imageshack.us/i/screen111720340000.jpg/

Pe S2 HH-ul a lasat liber sa poti intra in Lot te costa 300.000 zen dar puteai trece ...acuma nu mai merge ...:tiphat:

Posted

voi ce vreti un bk la 30 de rr sa bata celelalte caractere full :tiphat:

da` pe 97d nu matura bk-ul pe jos cu toate celelalte charuri ma?

nu e bk-ul cel mai greu de crescut?

Posted

cat are bk full pe s2 viata ? din ce ziceti voi aveti dreptate ca bk trebuie modificat dar nu cum e pe s1 la full 1,6 mil hp pune 1 set ref si e invincibil pt celalte carctere e adevarat sm si mg cresc ff repede comparatie dar restu nu mi se pare corect un caracter sa fie invincibil chiar si bk + ca uitati sa omiteti ceva bk pe langa viata , dmg mare mai are si defence ff mare si voi ce vreti un bk la 30 de rr sa bata celelalte caractere full :tiphat:

eu ca sa te omor pe tine trebuie sa apas si q, sa apas si SDrecovery, SA FAC SI COMBO!! tu ca sm te pui in cur pe o piatra, iti dai ms si dupa icestorm la greu. cand vezi ca dau sa ma apropii de tine iti dai un teleport si iar te asezi pe bolovanu ala si dai cu icestorm. care-i diferenta?

tu ca sm faci 130, te asezi pe un spot si pleci la un suc. peste 2 ore cand te intorci ai deja 300+ daca nu te omoara nimeni. eu ca bk tre sa alerg de nebun dupa monstri de-mi ies ochii din cap. care-i diferenta?

Daca pe S1 nu se poate se poate pe S2 =))

http://img696.imageshack.us/i/screen111720340000.jpg/

Pe S2 HH-ul a lasat liber sa poti intra in Lot te costa 300.000 zen dar puteai trece ...acuma nu mai merge ...:tiphat:

si rostul reply-ului tau in acest topic care e?

Posted

well..pentru a rezolva o parte din plangerile legate de evolutia caracterelor/damage-ului pe S2 ...o idee buna ar fi sa va mute conturile cu punctele scoase..sa le puneti cum credeti voi de cuvinta

Posted

apreciem faptul ca te implici dragosh si ca incerci sa gasesti versiunea perfecta dar dupa parerea mea si a altori playeri mai bine il lasi asa cum este decat sa il tot modificati :)

Posted

well..pentru a rezolva o parte din plangerile legate de evolutia caracterelor/damage-ului pe S2 ...o idee buna ar fi sa va mute conturile cu punctele scoase..sa le puneti cum credeti voi de cuvinta

:clap:

Posted

Bk-ul creste cel mai greu, si de aceia trebuie sa fie cel mai puternic.

Am inteles ca mana shield la sm e setat bine, pe S1 e aproape invincibil, pe s2 am observat ca e acceptabil.

Bk-ul in schimb se creste de 4-5 ori mai greu decat un sm , ar trebui sa fie de 4-5 ori mai puternic decat un sm.

Bk-ul are momentan 300k biata la full, propun sa aibe 1000k hp la full.

Acum la 300k hp daca face duel cu un sm care stie sa joace cu nova/icestorm/decay care scade hp-ul foarte mult/ si cu teleport, bate un bk cu aceleasi nr de rr-uri la 0. Sm-ul daca fuge cu teleport cand il mai atinge un bk?

Mana = e foarte buna cum e

Swell-ul sa fie -> 1000K !!!

Guest LowGmaN666
Posted

de la deschiderea unui alt server sa ajuns la schimbarea versiunii geez 8-|

Stiu ca a mai fost propus ceva de genu in trecut , asta pentru ca era doar serverul ala BETA.

Cum multe servere de pe alte meleaguri se respecta si isi propun sa incante players cu 2 servere low rate/high rate , as zice eu ca ar merge si unu high rate ( max 100x ) pe LinkMania.

Care este PRO ( argumentati optional ^_^ )

Care NU ESTE PRO ( argumentati )

Posted

Indeed. Ar rezolva aproape toate problemele punctele scoase :).

si eu credeti ca am muncit 8 luni la un bk de 30 de rr-uri ca sa ce? sa-mi scoateti punctele si sa mi le bag pentru s2 acuma? in nici un caz. mi-am facut bk tocmai sa am 2 mil hp si sa fiu cel mai bun char, cu toate ca stiam ca se creste greu; nu sa ma trezesc peste noapte ca imi da un sm/mg/elf un scuipat si sa cad din picioare.

daca vreti sa scoateti din ms-ul sm-ului n-am nimic impotriva (si asa e setat prea mult cum e acum pe s1 si e tot invincibil) dar la micsorarea dmg-ului bk-ului si a vietii e total aiurea sa umblati. bataie de joc.

uitati si voi cum creste un bk in tarkan: http://www.imagebam.com/image/a31d2356497096

http://www.imagebam.com/image/b4db0556497098

mobii au attack range de tot rahatul. trag din coltul ecranului. sa nu mai zic de icarus, unde pleaca mobii de nebuni. trebuie sa alerg dupa mobi de-mi ies ochii din cap, sau sa stau cu un sm mic la ks permanent sa fac repede lvl de arena. si voi vreti sa faceti egalitate intre rase? :)) sa fim seriosi totusi

Posted

ai uitat ceva colega , pe S1 BK e smecher, dar pe S2 DL rupe ...eu vreau pe 97 BK , pe S1 BK , pe S2 , S3 si S4 DL . acum sunt fortat sa o iau de la ZERO , ca ne mutam catrafusele din mers si vreau DL .

eu ce vina am ca jucator ca se schimba versiunea dar conturile raman aceleasi.

Un mic ex : te bagi pe DL la fire si rupi tarcul in doua cu FS,dai rr in maxim 48 ore (cu exagerare) ,fac pariu pe orice. baga-te cu BK la fire si da rr in 4 zile (daca poti ). pune fatza in fatza un DL cu BK sa vezi ce se intampla ;)

Posted

si eu credeti ca am muncit 8 luni la un bk de 30 de rr-uri ca sa ce? sa-mi scoateti punctele si sa mi le bag pentru s2 acuma?

Daca ti le bagi pentru S2, ce are? Daca ar fi fost S2, si aveai bk de 30 cu puncte de S2, nu e tot aceeasi dracie? Ce ti se pare "bau-bau"?

mi-am facut bk tocmai sa am 2 mil hp si sa fiu cel mai bun char, cu toate ca stiam ca se creste greu;

E indeajuns de zdrobitoare diferenta de la 64.000 la 1.000.000. La 2.000.000 ce sa mai zic :))? Defense-ul mai bun al bk-ului e compensat la sm de speed. Ramane problema hp-ului care ridica bk-ul muuuuuuuuult prea sus.

nu sa ma trezesc peste noapte ca imi da un sm/mg/elf un scuipat si sa cad din picioare.

Un sm / mg din energy poate sa scada din 2-3 hit-uri hp-ul fara sweal al unui bk. Daca sm-ul prinde bk-ul fara sweal, l-a pus jos. Daaar, daca bk-ul apuca sa dea sweal, sm-ul se mai ridica de jos? Chiar daca scapa cu teleport, nu poate omora bk-ul odata ce a dat sweal. Poate daca ar da cu Nova asa cum da cu Ice avand strength si energy full :)).

daca vreti sa scoateti din ms-ul sm-ului n-am nimic impotriva (si asa e setat prea mult cum e acum pe s1 si e tot invincibil)

Problema ms-ului cred ca tine doar de castle siege sau crescutul char-urilor. Degeaba ai ms intr-un duel daca nu ai damage sa omori un bk cu sweal (fiecare char folosindu-si atributele; fara atribute, bk-ul e mort, chiar daca sm nu isi da ms).

uitati si voi cum creste un bk in tarkan: http://www.imagebam.com/image/a31d2356497096

http://www.imagebam.com/image/b4db0556497098

mobii au attack range de tot rahatul. trag din coltul ecranului. sa nu mai zic de icarus, unde pleaca mobii de nebuni. trebuie sa alerg dupa mobi de-mi ies ochii din cap, sau sa stau cu un sm mic la ks permanent sa fac repede lvl de arena. si voi vreti sa faceti egalitate intre rase? :)) sa fim seriosi totusi

Aici nu trebuie ca un sm sau mg sa sufere pentru ca un bk trebuie sa "munceasca" pentru xp. Tine de Dragos prin setarea respawn-ului mobilor. Asa cum se pot face punctiforme, cred ca se pot face si spoturi mai restranse ;-\.

Posted

eu ca sa te omor pe tine trebuie sa apas si q, sa apas si SDrecovery, SA FAC SI COMBO!! tu ca sm te pui in cur pe o piatra, iti dai ms si dupa icestorm la greu. cand vezi ca dau sa ma apropii de tine iti dai un teleport si iar te asezi pe bolovanu ala si dai cu icestorm. care-i diferenta?

tu ca sm faci 130, te asezi pe un spot si pleci la un suc. peste 2 ore cand te intorci ai deja 300+ daca nu te omoara nimeni. eu ca bk tre sa alerg de nebun dupa monstri de-mi ies ochii din cap. care-i diferenta?

si rostul reply-ului tau in acest topic care e?

Ca Alianta HH a dat drumu la player pe s2 sa viziteze lot-ul , voi nu avetzi bunul simtz sa faceti lucrul asta :tiphat:

Nu e corect pe S1 eu la 3 rr si lvl 300 cu MS pe mine fac un Golden +5 intradevar din 3 bucati ma culca

Pe S2 cu 3 rr lvl 300 cu MS pe mine si cu Buf de la elf solider ma pica un Golden de +5 dintr-o bucata

BK-ul are noroc de Swell-ul si Combo (life mult, dmg-mare) Fata de SM care are doar MS care era mai important dmg nu pre-a are ...

Scade-tzi din dmg-ul la bk si lasati swell-ul mare...

Posted

in leg cu s2

stiu cateva buguri care functioneaza...

inca nu am intrat pe el... ptr ca am timpul de dwn mare... netu slab

dupa ce iau net de la alta firma.. o sa intru

dar le pot spune la un mod.. ptr testare in prealabil

doar sa spuneti cui :)))

p.s. la lehap nu merge dupe

doar pe s1 merge faza cu trade etc....

dar este bug la

fenrir goblin shadow bug jwl.item

aripa lvl 3... asta cand o fi ep3 :)

in fine un nick al moderatorului caruia ii pot detalia...sau un id mess pe pm...

Posted

Ca Alianta HH a dat drumu la player pe s2 sa viziteze lot-ul , voi nu avetzi bunul simtz sa faceti lucrul asta :tiphat:

Nu e corect pe S1 eu la 3 rr si lvl 300 cu MS pe mine fac un Golden +5 intradevar din 3 bucati ma culca

Pe S2 cu 3 rr lvl 300 cu MS pe mine si cu Buf de la elf solider ma pica un Golden de +5 dintr-o bucata

BK-ul are noroc de Swell-ul si Combo (life mult, dmg-mare) Fata de SM care are doar MS care era mai important dmg nu pre-a are ...

Scade-tzi din dmg-ul la bk si lasati swell-ul mare...

Tin sa te anuntz ca la un restart la server LoT`u de inchide automat.

Posted

Daca ti le bagi pentru S2, ce are? Daca ar fi fost S2, si aveai bk de 30 cu puncte de S2, nu e tot aceeasi dracie? Ce ti se pare "bau-bau"?

E indeajuns de zdrobitoare diferenta de la 64.000 la 1.000.000. La 2.000.000 ce sa mai zic :))? Defense-ul mai bun al bk-ului e compensat la sm de speed. Ramane problema hp-ului care ridica bk-ul muuuuuuuuult prea sus.

Un sm / mg din energy poate sa scada din 2-3 hit-uri hp-ul fara sweal al unui bk. Daca sm-ul prinde bk-ul fara sweal, l-a pus jos. Daaar, daca bk-ul apuca sa dea sweal, sm-ul se mai ridica de jos? Chiar daca scapa cu teleport, nu poate omora bk-ul odata ce a dat sweal. Poate daca ar da cu Nova asa cum da cu Ice avand strength si energy full :)).

Problema ms-ului cred ca tine doar de castle siege sau crescutul char-urilor. Degeaba ai ms intr-un duel daca nu ai damage sa omori un bk cu sweal (fiecare char folosindu-si atributele; fara atribute, bk-ul e mort, chiar daca sm nu isi da ms).

Aici nu trebuie ca un sm sau mg sa sufere pentru ca un bk trebuie sa "munceasca" pentru xp. Tine de Dragos prin setarea respawn-ului mobilor. Asa cum se pot face punctiforme, cred ca se pot face si spoturi mai restranse ;-\.

are. ca eu pe s2 n-am vrut sa-mi fac bk. vroiam dl ca are firescream, sau sm. bineinteles ca nu-i aceeasi dracie.

tu se pare ca n-ai citit ce am scris mai sus. degeaba are 2 mil hp daca la full stats tre sa stai sa dai si qq si sdrecovery si 123 sa-ti iasa combo. sa nu uitam ca un sm se si teleporteaza.

Tin sa te anuntz ca la un restart la server LoT`u de inchide automat.

lasa-l linule ca e si el mic. nu stie saracutzul... :( (acelasi lucru se intampla si cand se schimba coroana de la o alianta la alta)

Posted

apreciem faptul ca te implici dragosh si ca incerci sa gasesti versiunea perfecta dar dupa parerea mea si a altori playeri mai bine il lasi asa cum este decat sa il tot modificati :)

normal tie iti convine sa iti lase accountu asa(multe rr si degeaba de party nai auzit)dar mie si alto playeri care abia sau apucat nu ne convine pentru ca ne este foarte greu sa crestem atata timp cat nu suntem ajutati :banghead: :hair: :sef:

Posted

normal tie iti convine sa iti lase accountu asa(multe rr si degeaba de party nai auzit)dar mie si alto playeri care abia sau apucat nu ne convine pentru ca ne este foarte greu sa crestem atata timp cat nu suntem ajutati :banghead: :hair: :sef:

Suferi de ceva ma pentru a fi ajutat?

N-ai vrea sa punem mana de la mana sa-ti platim si facturile de la curent,net?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...