Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

vdragosh

Season2 Beta Online

Recommended Posts

Guest Reload:)
Posted

adio pt :right: afk 90% si solo pe spot,sa vezi preluari de acum :> :))

Posted

Mda, ca un frustrat mic a zis ca e server de 9999xp, acum trebuie sa stea altii dupa el -_-. Cand a inceput S2 parca era xp mai mare (daca scazi 20%). Nu inteleg cum poti compara server de high xp unde dai reset in cateva ore cu un server pe care dai reset la saptamana, chiar si doua -_-.

Posted

Se pare ca micilor frustrati cu "high xp rate" le-a mers :). Nu vor reset in 4-5 zile (cu xp-ul care incepuse S2) ci in 7-8 zile. Zicea cineva ca sunt sadica cand doream xp mic. Acum vad si eu ca avea dreptate :).

Guest The_KniveS
Posted

Am si eu o intrebare.

Unde pica sau din ce pica noile seturi/arme exc?

Posted

Am si eu o intrebare.

Unde pica sau din ce pica noile seturi/arme exc?

stiam ca le-a bagat dragosh la bok. dar pica si pe spoturi exe chiar, nu numa nonexe

De unde sa-l iau :blink:

de pe gugal

Posted

a fost cel mai shmecher CS de la inceputul s1 pana in momentul de fata. setarile serverului mi se par super ok; nu ca tyrexelu rupea tot ci ca asa este normal sa se joace un CS. pacat ca nu ne-am putut folosi de archers si lancers :D

Posted

acum esti foarte subiectiv boom. pun pariu ca daca era invers si rupea un dl de la noi toata alianta voastra, incepeati sa faceti scandal. mie mi se pare exagerat dl-ul in comparatie cu celalalte rase. eu cu energy full, agility full, vitality 16k, sweal de la bk cu 10k ene, nu rezistam mai mult de cateva secunde in fata lui tyrexelu. si nu numai eu. rupea orice caracter ii iesea in cale. asta e echilibrat ?

Posted

Char: Dark Lord

Praguri Agility pentru vraja Fire Scream

(Cape + Dark Master Gloves + Great Lord Scepter)

0 - 4700 merge fire scream

4800 - 5100 nu merge fire scream

cu aceleasi iteme

de la 4.000 la 4.700 merge fire screm, oarecum, e tot prag tine doar 10 minute dupa care dai in gol. ramane de vazut dupa 5.200 cum reactioneaza.

Posted

acum esti foarte subiectiv boom. pun pariu ca daca era invers si rupea un dl de la noi toata alianta voastra, incepeati sa faceti scandal. mie mi se pare exagerat dl-ul in comparatie cu celalalte rase. eu cu energy full, agility full, vitality 16k, sweal de la bk cu 10k ene, nu rezistam mai mult de cateva secunde in fata lui tyrexelu. si nu numai eu. rupea orice caracter ii iesea in cale. asta e echilibrat ?

si pe s1 cine rupea? Gunit . s-au inversat rolurile

oricum e bine ca acum se moare la cs , nu era normal ca un char de 10 rr cu vit mult sa reziste in camera

Posted

nu sunt subiectiv. tu esti subiectiv. uita-te putin la statusul lui tyrexelu si la statusul lui gunit sau al tau. cine ti se pare mai normal sa omoare pe cine? sa fim seriosi

eu am 27 de rr si tsuxing tot 27 de rr. eu NU miscam in fata lui. jack nici atat, old nici atat! crezi ca-mi convine? sa fim seriosi totusi :)

Posted

Old_Bk aici.

Noi ne-am format o strategie inca de la inceput pe termen lung privind cs-ul. Dar din cauza ca s1 era foarte prost setat si nu se putea omora in camera era o panarama totala de aia nici nu prea mai veneau cei din honey la cs, pentru ca era logic ca nu aveai sanse decat daca prindeai un lag la server, asa cum recuperase bogz castelul de la noi ultima data. Ala nu era cs, era porceala, ce va place voua. Acum cand totul a revenit la normal ati ramas cu ochii in soare.

Nu vi se pare normal ca un dl de 44 rr-uri sa omoare un bk de 35 rr-uri ? Da am uitat aici e mult mai de munca, v-ati invatat sa fie totul prea usor, sa aveti castelul si sa impingeti cu lightning si nimic mai mult.

Aveti si voi timp sa faceti DL si alte caractere care pot bate un dl, trebuie doar sa stii punectele slabe ale adversarului, dar asta implica mai multa munca nu doar sa impingi la coroana. Prea multe mofturi faceti, daca era asa jocul de la inceput nu mai tineati voi castelul cat l-ati tinut, s-a terminat visul frumos, acuma e pe munca si merit nu pe bulan si cine are pc-ul si netul mai bun sa suporte lagul infernal de pe s1.

Posted

eu am jucat f putin ieri pe tsu si este adevarat, nimic nu misca in fata mea sg care ma omora fiind tyrexel. Nu sunt subiectiv cand zic: este anormal sa fie asa puternic dl-ul, bun, acum se omoara lumea la cs, dar chiar un singur caracter sa faca diferenta?

Spuneai old, ca e normal ca un dl de 44 sa omoare un bk de 35 de rr, dar un dl de 27 de rr sa omoare caractere de 30++ rr?

Am jucat pe alte svre, unde, dupa cum se stie, dupa s1, dl-ul este aproape baza (pe s4 consider ca summ este sef) si curata si acolo, dar... bk-ul apuca sa se apropie, sa dea un twist, un combo, adica era o lupta corp la corp, aici, nici nu-l vedeai pe tyrexel, erai mort [-x

Posted

eu am jucat f putin ieri pe tsu si este adevarat, nimic nu misca in fata mea sg care ma omora fiind tyrexel. Nu sunt subiectiv cand zic: este anormal sa fie asa puternic dl-ul, bun, acum se omoara lumea la cs, dar chiar un singur caracter sa faca diferenta?

Spuneai old, ca e normal ca un dl de 44 sa omoare un bk de 35 de rr, dar un dl de 27 de rr sa omoare caractere de 30++ rr?

Am jucat pe alte svre, unde, dupa cum se stie, dupa s1, dl-ul este aproape baza (pe s4 consider ca summ este sef) si curata si acolo, dar... bk-ul apuca sa se apropie, sa dea un twist, un combo, adica era o lupta corp la corp, aici, nici nu-l vedeai pe tyrexel, erai mort [-x

"chiar un singur caracter sa faca diferenta?" :)) ce amuzant suna. ati uitat cand gunit rupea tot, si cand spun tot ma refer la TOT :) cand s-a inclinat balanta in favoarea altora si nu mai sunteti voi cei care taie si spanzura cu un singur caracter, ar trebui sa nu ni se mai para asa normal. ciudat totusi.

batalia s-a dus cot la cot, dar voi cu 2 mg full n-ati facut fata? mi se pare aiurea totusi. n-ati stiut sa va faceti strategia. voi doar sa stati buluc la coroana toata alianta cu lightning sm-ii,bk-ii cu skill si dl-ii cu calul si gata. asta era pentru voi CS-ul. ce placere gasiti in a va alerga prin valley timp de 2 ore in care nici unu nu moare, nici unu nu omoara pe nimeni?

cum puteti spune ca tyrexelu era sef acolo, cand voi de fapt nu stiati cum sa-l omorati? ma rog. a venit timpul sa jucati cu cap, nu doar ca o adunatura de semei ful, megei ful si un bichei care sa joace doar cu autocombo ca altfel nu poate face nimic

@din pct meu de vedere serverul este setat super bine la PvP. pana face un bk full pe server, dl-ul este rege. abia apoi se va lupta parte in parte un dl cu un bk.

Posted

"chiar un singur caracter sa faca diferenta?" :)) ce amuzant suna. ati uitat cand gunit rupea tot, si cand spun tot ma refer la TOT :) cand s-a inclinat balanta in favoarea altora si nu mai sunteti voi cei care taie si spanzura cu un singur caracter, ar trebui sa nu ni se mai para asa normal. ciudat totusi.

@din pct meu de vedere serverul este setat super bine la PvP. pana face un bk full pe server, dl-ul este rege. abia apoi se va lupta parte in parte un dl cu un bk.

crezi ca nu isi baga dracu coada iar si va lasa iar fara cs? gasesc ei ceva nou sa va pune bete in roate

ai rabdare dane .....cred ca stii la cn ma refer :)

Posted

batalia s-a dus cot la cot, dar voi cu 2 mg full n-ati facut fata? mi se pare aiurea totusi. n-ati stiut sa va faceti strategia. voi doar sa stati buluc la coroana toata alianta cu lightning sm-ii,bk-ii cu skill si dl-ii cu calul si gata. asta era pentru voi CS-ul. ce placere gasiti in a va alerga prin valley timp de 2 ore in care nici unu nu moare, nici unu nu omoara pe nimeni?

cum puteti spune ca tyrexelu era sef acolo, cand voi de fapt nu stiati cum sa-l omorati? ma rog. a venit timpul sa jucati cu cap, nu doar ca o adunatura de semei ful, megei ful si un bichei care sa joace doar cu autocombo ca altfel nu poate face nimic

eu nu ma refer la un caracter = tyrexel, ci la un caracter = DL. Despre celalalte chestii cu g si metoda de joc, nu stiu despre ce e vb, nu am jucat, eu zic doar despre ce am vazut ieri.

Posted

eu nu ma refer la un caracter = tyrexel, ci la un caracter = DL. Despre celalalte chestii cu g si metoda de joc, nu stiu despre ce e vb, nu am jucat, eu zic doar despre ce am vazut ieri.

exact aceeasi situatie era si inainte de trecerea la s2. era un singur caracter nu gunit ci bk-ul in sine (inainte de suspendul de 40) care rupea tot. nu era nimeni de la noi din alianta sa-i reziste mai ales ca de la inceputul db-ului omu ala a folosit autocombo. el era un mic "zeu" la CS. nimeni nu-i rezista. acum cu trecerea la S2 totul s-a schimbat. e normal ca un dl full sa rupa tot MAI ALES ca nu e nici un bk full.

cand va aparea primul bk full vor fi iar rasturnari de situatie ca cea de aseara.

in concluzie, din punctul asta de vedere serverul e setat brici! pvp la CS, alta viata. nu mai e monotonia de alta data.

Posted

exact aceeasi situatie era si inainte de trecerea la s2. era un singur caracter nu gunit ci bk-ul in sine (inainte de suspendul de 40) care rupea tot. nu era nimeni de la noi din alianta sa-i reziste mai ales ca de la inceputul db-ului omu ala a folosit autocombo. el era un mic "zeu" la CS. nimeni nu-i rezista. acum cu trecerea la S2 totul s-a schimbat. e normal ca un dl full sa rupa tot MAI ALES ca nu e nici un bk full.

cand va aparea primul bk full vor fi iar rasturnari de situatie ca cea de aseara.

in concluzie, din punctul asta de vedere serverul e setat brici! pvp la CS, alta viata. nu mai e monotonia de alta data.

Nu stiu ce sa zic, s2 este singura versiune pe care nu am jucat... poate asa e DL-ul pe s2. Eu cand am spus mai sus ca dl-ul e prea puternic, am facut aceasta afirmatie comparand cu s3 si s4 unde am experienta, iar acolo dl-ul in mare parte este sef, dar bk-ul misca in fata lui si daca nu ai buff pe dl si dai de un bk cu buff si ms, nu misti. Ieri cat v-am omorat (am jucat 20 de min) nu am avut niciodata buff si doar odata am avut ms si tot nu ati miscat.

Banuiesc ca trb sa mai asteptam cateva cs-uri sa ajungem la o concluzie.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...