Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

vdragosh

Season2 Beta Online

Recommended Posts

Posted

scz atunci boom :tiphat:

np :P

dezbraca-te ca ne mutam azi.....imbraca-te ca nu ne mai mutam

:-j

daca ai fi intrat si tu sa ajuti catusi de putin la "repararea" bug-urilor de pe s2 nu mai postai asa ceva :)

sau nu,unii bk s-au facut pe str+agi pentru a creste mai usor,iar acum daca se reseteaza toate punctele pot baga lejer vit+ene pentru ca au destule puncte sa se creasca singuri,pe cand alti bk au pus vit+ene pt a ajuta la cs si bineinteles au crescut mai greu si ar fi dezavantajati

e alegerea fiecaruia cum isi creste caracterul. s2 difera de s1 din foarte multe privinte. ai sa vezi cand ai sa intri pe server ca e binevenita scoaterea punctelor :)

Posted

np :P

daca ai fi intrat si tu sa ajuti catusi de putin la "repararea" bug-urilor de pe s2 nu mai postai asa ceva :)

e alegerea fiecaruia cum isi creste caracterul. s2 difera de s1 din foarte multe privinte. ai sa vezi cand ai sa intri pe server ca e binevenita scoaterea punctelor :)

este binevenita scoaterea unor puncte,nu la toate punctele,am zis mai sus de ce :)

Posted

E cineva care se pricepe la S2 si poate explica de ce sunt 2 dsr cu valori diferite?

http://img524.imageshack.us/img524/7536/screen112810280010.jpg

Posted

E cineva care se pricepe la S2 si poate explica de ce sunt 2 dsr cu valori diferite?

primul defense(rate)=este defense fata de mobii

al doilea defense rate=este defense fata de playeri

Posted

atack rate si defense rate care au aparut acolo sunt pentru PvP

Posted

primul defense(rate)=este defense fata de mobii

al doilea defense rate=este defense fata de playeri

Dsr pe S1 era mai mic. Era afisat cel fata de mobi sau fata de playeri?

LE: Nu e diferenta mare fata de ce aveam, dar presupun ca pe masura ce crestem diferenta se va simti.

LE2: Scuze, am uitat ca am dat reset :). Nu bagati in seama intrebarea.

Posted

se pare ca balgass-ul este la ora 10:45 dimineata si nu am vazut sa anunte cineva. nu s-a facut astazi si a scazut xp-ul aproape la jumatate :( nu se poate schimba ora pentru aceste event ? mi se pare cam dimineata cum e in momentul acesta.

Posted

dragos nu se scot punctele de tot ? deoarece aici bk pe hp nu e ca si pe s1 multi au bagat hp pe s1 deoarece folosea dar aici hp ul nu foloseste la bk ...

Posted

dragos nu se scot punctele de tot ? deoarece aici bk pe hp nu e ca si pe s1 multi au bagat hp pe s1 deoarece folosea dar aici hp ul nu foloseste la bk ...

nu

Guest Reload:)
Posted

singur pe spot k7 iau maxim 13 k iar alt prieten din g in icarus ia 10 12 k :blink: cei asta :violent:

Guest Reload:)
Posted

aveti de gand sa bagati si k9? :P :P cu cv xp mai mare :comp2:

Guest The_KniveS
Posted

iau xp de arena pe spot in k7 ,pe spot mijlociu, sper sa se remedieze problema :tiphat:

Posted

mg 394 solo spot5 k7 14k xp e putin rau , party nu da nimeni veci a xp asta si e destul de incorect sa se scada xp'u acum dupa ce altii au dat rr'uri pe xp rate mai mare..

my 2 cents

-----------------

s-a rezolvt gg :)

Posted

a fost frumos cat a tinut :)

pacat ca mai am 5 bare de facut totusi :-j , dar nu ma deranjeaza.... tot 90% afk joc :)

astea sunt palme pentru ca nu am intrat pe beta sa testam, se testeaza acuma :-j

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...