Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

vdragosh

Season2 Beta Online

Recommended Posts

Posted

ultima varianta (negociata pana in acest moment):

la DL , agilitatea maxima 4700 ( ca sa mearga FireScream de pe cal )

la Elf , agilitatea maxima 12000 ( ca sa mearga buff )

la Elf , energie maxima 1000 ( ca sa treaca cine vrea de la EE la AE pt. ca a aparut InfinityArrow )

la BK, se scoate 2000 de la strength , 2000 de la agilitate si 2000 de la energie ( ca sa isi puna lumea puncte si la vitality, daca vrea ) ( se scoate doar daca are cel putin 2.9k str , agi, sau ene )

Guest Sadi022002
Posted

eu zic ca este foarte bine asa sa se scoata doar la acele caractere. de exemplu la sm-ul meu nu am nevoie sa mi se scoata. tot la fel as pune punctele ca si acum. iar pragurile de agility pentru sm mi se pare ca sunt la fel ca pe s1.

+1 , lafel as proceda ,deci e inutil

Guest Tragedie
Posted

am si eu o problema la mg...am facut o prostie la inceput si am vrut mg pe str...apoi am mutat pe energie...am 2700 str si as vrea sa va rog daca tot se trece pe s2, sa-mi scoate-ti si mie punctele de la str sa le pot baga in alta parte

Posted

nu am zis sa se dea rr db doar sa se lasa bk'ul cum este pe s1

foarte buna ideea cu scoaterea punctelor

asteptam trecerea la s2 :tiphat:

Posted

n-are importanta daca sunt +0 sau +9. attack speed-ul este acelasi si la +0 si la +9 si la +13. doar dmg/defence se schimba

Posted

salz

eu unul n-am doleante cu privire la s2 cu toate ca e o versiune pe care nu am jucat. putea sa se treaca si la wow din partea mea ca tot aici ramaneam atat timp cat lumea e aceasi de ani de zile.

ma mira in schimb graba cu care se vrea trecerea la noua versiune. de ce nu se rezolva mai intai ce e de rezolvat si apoi sa se dea drumul?

din ce am citit aici am inteles ca printre multe alte motive administrative(ar fi o versiune mai putin bug-uita , mai usor de controlat/modificat, pliat pe modelul linkmania etc.) s-a vrut a ajuta piticii prin echilibrarea exp-ului la party. se poate sa ii ajutati mult si prin aducerea inapoi a interesului pentru blood castle si devil square, care pe s1 datorita exp-ului mic in comparatie cu hartile mari a disparut complet.

sunt destui rr-iti care nu cred ca ar ezita sa mai ajute cate un pitic-doi putin dandu-le party prin bc/ds.

eu am ales sa dau rr de unul singur(e mai distractiv si mai aplicat pe stilul meu de joc-90% afk), dar sunt destui playeri cu caractere mici care inca se chinuie luni bune pentru rr(party cu rr-iti mai rar, ca tre' sa faca sala...au CS in week-end si se tem ca e concurenta mai musculoasa #-o :-j )

Posted

cu gloves +13 :)

http://img410.imageshack.us/i/screen112705360001.jpg/

fara gloves +13 :)

http://img410.imageshack.us/i/screen112705360002.jpg/

am eu vreun bug ? :-?

Posted

nu ai niciun bug, ce voia sa-ti spuna boomey mai sus si nu ai inteles e ca indiferent la +cat sunt manusile tot cu 6 iti creste speedu(in exemplul dat de tine),tu poti sa ai manusile +0.....+9....+13 asta nu conteaza

Posted

la Elf , energie maxima 1000 ( ca sa treaca cine vrea de la EE la AE pt. ca a aparut InfinityArrow )

la BK, se scoate 2000 de la strength , 2000 de la agilitate si 2000 de la energie ( ca sa isi puna lumea puncte si la vitality, daca vrea ) ( se scoate doar daca are cel putin 2.9k str , agi, sau ene )

[/

Nu merge sa faci un script care sa scoata toate punctele sa le lase decat pe alea de lvl 1 cand incepi jocul ?Asa toata lumea ar fi multumita si ar baga cum ar vrea punctele .

Posted

as avea niste intrebari legate de transferul la S2

1) cand se va transfera , se transfera conturile care sunt in prezent sau cele care sau transferat prima data ( ca intre timp am mai dat 1 rr )

2) cand se va trece voi mai avea caracterul Keltuzard suspendat ? :> :(

3) s1 din cate am auzit nu va mai merge putem sa stergem clientul.!?!?! :dontknow:

:cool2:

Posted

1) cand se va transfera , se transfera conturile care sunt in prezent sau cele care sau transferat prima data ( ca intre timp am mai dat 1 rr )

3) s1 din cate am auzit nu va mai merge putem sa stergem clientul.!?!?! :dontknow:

1 da se va transfera puna in prezent din cate stiu :)

2 iti va ramane ss-ul

3 da va trebui sa stergi clientu s1 si sa dld s2 client :)

Posted

Cred ca am zis de 10 ori numai eu pana acum in joc (plus colegii mei de nenumarate ori pana acum). Dar mai zicem odata, nu-i problema :)

1. da, se transfera conturile cu datele care vor exista in baza de data la momentul inchiderii s1.

2. da, din moment ce se copiaza baza de date, vor ramane si suspendurile active

3. clientul de 97d il mai? E aceeasi situatie...

Posted

ti-a raspuns si ganditza mai jos, si iti mai explic si eu odata sa ma fac inteles:

am testat pragurile luand in calcul seturile din bok, cu defence-ul cel mai mare. n-am calculat fara manusi, ci am calculat cu manusi. indiferent de plus-ul care-l au itemele de pe tine, attack speed-ul care-l ofera manusile ramane neschimbat; acelasi lucru e si la arme. attack speed-ul ramane neschimbat.

uita-te sa vezi ce attack speed are o manusa +0, una +9 si una +13 DAR sa fie din acelasi set si ai sa vezi ca am dreptate :)

nu ai niciun bug, ce voia sa-ti spuna boomey mai sus si nu ai inteles e ca indiferent la +cat sunt manusile tot cu 6 iti creste speedu(in exemplul dat de tine),tu poti sa ai manusile +0.....+9....+13 asta nu conteaza

1,2) starea in care se gaseste contul tau in momentul inchiderii s1 pentru transferul catre s2 va fi aceeasi in momentul cand vei intra pe s2 oficial. iteme,bok,set,aripi,lvl,rr,suspend care le ai pe contul tau in momentul cand se inchide s1, le vei avea pe s2 in momentul cand se va lansa oficial.

3) da poti sterge clientul in momentul cand se va deschide oficial s2

Posted

Ar fi mult mai bine pentru toti sa se scoata toate punctele si nu ar mai fi discutii.Fiecare sa isi bage punctele dupa bunul plac :tiphat:

Guest varza'n beci
Posted

dezbraca-te ca ne mutam azi.....imbraca-te ca nu ne mai mutam

:-j

Posted

Ar fi mult mai bine pentru toti sa se scoata toate punctele si nu ar mai fi discutii.Fiecare sa isi bage punctele dupa bunul plac :tiphat:

sau nu,unii bk s-au facut pe str+agi pentru a creste mai usor,iar acum daca se reseteaza toate punctele pot baga lejer vit+ene pentru ca au destule puncte sa se creasca singuri,pe cand alti bk au pus vit+ene pt a ajuta la cs si bineinteles au crescut mai greu si ar fi dezavantajati

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...