Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

vdragosh

Season2 Beta Online

Recommended Posts

Posted

salut!

de ce nu se continua pe s1 cu BD actuala si pe s2 sa fie o noua BD, daca tot se doreste un inceput macar sa fie din toate punctele de vedere...

Posted

Jesus Christ! Intre orele 16:00 si 23:00 de abia daca gasesti spot sa faci preluare. NICI MACAR IN ATLANS! Sunt destui care mai joaca. Pentru ce sa se dea reset db? Ca moft?

dar faptul ca bk'ul pe s2 este egal fix cu 0 ti se pare moft?

dc si'a facut bunny bk pe 97?

dc a avut juma de serv bk?

dc pe s1 lumea si'a facut bk?

dc ai avut si tu bk?

ca le place cum da cu ts sau ca are el swell?

Nu.

pt ca e cel mai tare caracter de pe server

pt ce sa se dea rr la server?

pt ca fiecare jucator in parte sa'si faca caracterul dorit din motive pur personale (ca vrea sa faca pk,ca vrea sa tina spot,ca vrea sa dea buff,ca vrea sa se teleporteze, etc) si sa'si puna punctle acumulate dupa cerintele si setarile serverului.

Nu este corect sa transferi caracterele de pe 1 serv pe alt server care nu are nici o legatura cu primul ok?

dak nu mai joci si nu te intereseaza, iti dai cu parerea doar ca sa te bagi in seama te rog posteaza la sectiunea counter-strike sau vezi tu pe acolo nu aici

sunt oameni care au muncit mult pt a creste un caracter, acum ce optiuni au? cand au toate punctele puse ca dracu pe s2? sa dea delete ? la 20 +rr?

ce faci glumesti?

Posted

dar faptul ca bk'ul pe s2 este egal fix cu 0 ti se pare moft?

dc si'a facut bunny bk pe 97?

dc a avut juma de serv bk?

dc pe s1 lumea si'a facut bk?

dc ai avut si tu bk?

ca le place cum da cu ts sau ca are el swell?

Nu.

pt ca e cel mai tare caracter de pe server

pt ce sa se dea rr la server?

pt ca fiecare jucator in parte sa'si faca caracterul dorit din motive pur personale (ca vrea sa faca pk,ca vrea sa tina spot,ca vrea sa dea buff,ca vrea sa se teleporteze, etc) si sa'si puna punctle acumulate dupa cerintele si setarile serverului.

Nu este corect sa transferi caracterele de pe 1 serv pe alt server care nu are nici o legatura cu primul ok?

dak nu mai joci si nu te intereseaza, iti dai cu parerea doar ca sa te bagi in seama te rog posteaza la sectiunea counter-strike sau vezi tu pe acolo nu aici

sunt oameni care au muncit mult pt a creste un caracter, acum ce optiuni au? cand au toate punctele puse ca dracu pe s2? sa dea delete ? la 20 +rr?

ce faci glumesti?

1. Am sm de aproape 20, bk de 4.

2. Nu se scot punctele? No problem, mai dai cateva reset-uri si gata, problem fixed.

3. Se scot punctele si le poti baga cum vrei? E perfect, incepi S2 cu nshpe puncte.

4. Reset la db e cea mai inutila si nelalocul ei ca sugestie / idee. Sunt de abia 3-4 char-uri full. Cum ar veni pentru tine stiind ca ai muncit sa ajungi full, mai ai putin ca sa faci full si sa vina sa zica "Reset db, ca asa vor astia mici, sa fie 'egali'."

Cum spuneau si ceilalti: vrei reset db? Da-i delete si ia-o de la inceput.

Bk-ul are defense mai mare decat sm. Hp e de 5 ori mai mare. Damage-ul unui sm nu este mare, precum cel al bk-ului. Bk-ul poate da q si se poate apropia de sm. Sm-ul poate sa faca asta? Pica dintr-o bucata ca musca. Cel mai avantajat este DL-ul: are si range si damage. DL-ul nu se creste greu, nu? E cea mai blestemata rasa, nimeni nu o vrea la party.

LE: Ah, da, sa nu uitam. Nu mai plange bk-ul, si sm-ul are de suferit. Mana shield mai mic.

Posted

Vreau si eu sa imi exprim parere cu toate ca sunt sigur ca nimeni nu o va lua in considerare dar totusi prefer sa imi bat degetele pe tastatura deci :

Singura schimbare din punctul meu de vedere facuta de linkmania , care intradevar a fost facuta cu succes si bine gandita a fost trecere de la 97d la S1 .. tinand cont de faptul ca 97d a fost jucata MULTI ANI !!!! si deja prea invechita ... tot merge bine aici si nu cred ca linkmania server necesita schimbarea DINOU in s2 .. ! mai ales ca nu se pune acces pe faptul ca ar putea avea loc si 1 nou rollback sau rr la db !

P.s care mai este rostul sa ne obosim ochii in plazma ... / de a pierde nopti nedormite ?

Si sugestia mea este sa trecem la asteptatul s2 dak tot ati inceput dar sa se dea si 1 RR la DB !!!! decizia apartine administratorilor respectiv moderatorilor !

mda, nimic nou ... fiecare se gandeste DOAR la el .

Avem cel putin 2 chestii aduse de s2 care erau necesare in S1 :

1. combinare jewels

2. experienta in party ...

Posted

vreti rr la db ca sa ce?...ca tot nu veti fi pe prima pagina la "STATS" ....sunt vreo 10 useri care tot bat toaca degeaba pe forum ca "daca se baga 97d se reapuca" "daca se da rr db se reapuca" "daca se creste xpul se reapuca" ....sincer chiar nu ne pasa ca tu joci de 4 ani pe linkmania si ca te-ai lasat de MU...

Guest -Sacred-
Posted

vreti rr la db ca sa ce?...ca tot nu veti fi pe prima pagina la "STATS" ....sunt vreo 10 useri care tot bat toaca degeaba pe forum ca "daca se baga 97d se reapuca" "daca se da rr db se reapuca" "daca se creste xpul se reapuca" ....sincer chiar nu ne pasa ca tu joci de 4 ani pe linkmania si ca te-ai lasat de MU...

Lanaya fiecare are dreptu sa isi spuna parerea din punctul lui de vedere :) nu cred k acum trebe sa sari in sus k zice unu si altu k se reapuca daca se pune 97 sau mai stiu eu ce.. nu un player se ocupa de un srv.. si un staff intreg de adminii... daca ei vor sa faca s2 .. s2 sa fie.. daca vor 97.. 97 sa fie ... k ei isi bag capu pentru noi .. daca ar sta sa isi bata capu pentru fiecare player in parte nu cred k le`ar mai ajunge timpul de pe lume .. sa ne faca pe plac..

Posted

Salut,

Daca tot trecem pe s2 nu ar trebui sa existe un FAQ mai detaliat cu diferentele aparute? In felul asta se mai scapa de spam-urile cu aceleasi intrebari over and over again.

Mersi.

Posted

am facut acum niste scripturi pt scos puncte pe s2.

o sa le rulez dupa ce ce trecem oficial pe s2 ( dupa ce copiez db-ul de pe s1 pe s2 )

le-am rulat acum pe s2 ca sa le testez . ( cel de bk l-am rulat din greseala de 2 ori :P )

la DL , agilitatea maxima 4700 ( ca sa mearga FireScream de pe cal )

la Elf , agilitatea maxima 12000 ( ca sa mearga buff )

la Elf , energie maxima 1000 ( ca sa treaca cine vrea de la EE la AE pt. ca a aparut InfinityArrow )

la BK, se scoate 3000 de la strength si 3000 de la agilitate ( ca sa isi puna lumea puncte si la vitality, daca vrea ) ( se scoate doar daca are cel putin 3k str sau agi )

PS: parca a scris boom pe undeva pragurile la toate tipurile de caractere si toate skill-urile ...

Posted

Am terminat de testat pragurile de agil pentru toate rasele + pragurile de la dl calare pe cal care le-am uitat prima data.

S-a testat cu ultimele iteme ca defence/dmg din bok+aripi mari. (NU cele de 380)

Char: Soul Master

Praguri Agil pentru vraja Evil Spirits

(Wings of Soul + Dark Soul Gloves + Staf of Kundun)

1 - 4100 merge es normal

4200 - 4400 merge es numai pe dino/unilia

4500 - 5600 merge es normal

5700 - 6500 merge es numai pe dino/unilia

6600 - 8100 merge es normal

8200 - 9800 merge es numai pe dino/unilia

9900 - 10600 nu merge es deloc

10700 - 13100 merge es normal

13200 - 15600 merge es numai pe dino/unilia

15700 - 23100 nu merge es deloc

23200 - 28100 merge es normal

28200 - merge es numai pe dino/unilia

Char: Magic Gladiator

Praguri Agility pentru vraja Evil Spirits

(Wings of Darkness + Thunder Hawk Gloves + Rune Blade)

0 - 8200 merge es normal

8300 - 8800 merge es calare pe dino/unilia

8900 - 11200 merge es normal

11300 - 12900 merge es numai pe dino/unilia

13000 - 16200 merge es normal

16300 - 19400 merge es numai pe dino/unilia

19500 - 21200 nu merge es deloc

21300 - 26200 merge es normal

26300 - 31100 merge es numai pe dino/unilia

31200 - 32767 nu merge es deloc

Char: Blade Knight

Praguri Agility pentru vraja Twisting Slash

(Wings of Dragon + Great Dragon Gloves + Knight Blade)

0 - 32767 merge twisting normal

Char: Muse Elf

Praguri Agility pentru vrajile Multishot, Penetration, Buff

(Wings of Spirits + Red Spirit Gloves + Arrow Viper Bow)

0 - 22800 merge multishot

23000 - 24800 nu merge multishot

25000 - 32767 merge multishot

--------------------------------------------------------

0 - 32767 merge penetration

0 - 9200 merge buff

9300 - 9900 nu merge buff

10000 - 13000 merge buff

13200 - 15000 nu merge buff

15200 - 19200 merge buff

19400 - 25600 nu merge buff

25800 - 31800 merge buff

32000 - 32767 nu merge buff

Char: Dark Lord

Praguri Agility pentru vraja Fire Scream

(Cape + Dark Master Gloves + Great Lord Scepter)

0 - 4700 merge fire scream

4800 - 5100 nu merge fire scream

5200 - 7600 merge fire scream

7700 - 11400 nu merge fire scream

11500 - 16400 merge fire scream

16500 - 32767 nu merge fire scream

(Cape + Dark Master Gloves + Great Lord Scepter + Dark Horse)

0 - 2000 merge fire scream

2100 - nu merge fire scream

2200 - 2800 merge fire scream

2900 - 3200 nu merge fire scream

3300 - 4000 merge fire scream

4100 - 5300 nu merge fire scream

5400 - 6500 merge fire scream

6600 - 11500 nu merge fire scream

11600 - 14000 merge fire scream

14100 - 32767 nu merge fire scream

Daca le-a mai testat cineva, sa le posteze aici sa le putem confrunta. eu spun ca nu e nici o greseala. au fost calculate din 100 in 100 de puncte la toate charurile cu exceptia elfului unde s-a calculat din 200 in 200 de pct.

Pragurile de agil la DL sunt cu problema. Ar fi bine daca ati baga punctele doar din 100 in 100 ca sa nu aveti probleme

Posted

o sa le rulez dupa ce ce trecem oficial pe s2 ( dupa ce copiez db-ul de pe s1 pe s2 )

le-am rulat acum pe s2 ca sa le testez . ( cel de bk l-am rulat din greseala de 2 ori :P )

la Elf , energie maxima 1000 ( ca sa treaca cine vrea de la EE la AE pt. ca a aparut InfinityArrow )

la BK, se scoate 3000 de la strength si 3000 de la agilitate ( ca sa isi puna lumea puncte si la vitality, daca vrea ) ( se scoate doar daca are cel putin 3k str sau agi )

PS: parca a scris boom pe undeva pragurile la toate tipurile de caractere si toate skill-urile ...

eu am bk...problema nu e str si agil...eu nu mai vreau energie...ca energia nu mai are valoare pe s2...vreau sa scoateti energia daca se poate ca nu mai ajuta la nimik (nu am nevoie de dmg..prefer sa scot toata energia sa o bag la vitality)

Posted

eu am bk...problema nu e str si agil...eu nu mai vreau energie...ca energia nu mai are valoare pe s2...vreau sa scoateti energia daca se poate ca nu mai ajuta la nimik (nu am nevoie de dmg..prefer sa scot toata energia sa o bag la vitality)

la BK : energia este folsita la skill damage si la fortitude

Posted

am o intrebare pentru toti oameni care isi doresc RRDB. explicatimi un singur lucru (pe oficial nu se da RR din cate stiu eu) explicami si mie oameni aia care totusi joaca de ceva vreme de ce mai joaca ? (nu sunt atat de pasionat de MU incat sa pot spune ca stiu daca se plateste sau nu?). chestia asta pe care o cereti voi e o tampenie pentru ca distrugi absolut tot de la economie la numarul de playeri. e ca si cum ai spune eu de azi lucrez aici si vrea ca toate persoanele care au lucrat inaintea mea aici sa nu aiba spor de vechime. btw nu am rruri date ca sa nu zici ca am 20 de rruri si vorbesc anume.

Anyway cand a fi gata mutatu de pe s1 pe s2 atunci a fi. mult succes domnilor admini/Gm/mods/devs si cum se mai cheama.

Guest Coduri si Rezolvari
Posted

daca se trece la s2 normal ar fi rr db ... inceputul s1 il stie toata lumea 100.000k jwls dupate , iteme , speed (hastymu a mers destul de mult) schimbari de xp saptamanale ... eventuri gen sv fantoma "azi XP dublu" ...

fazele de la inceput cu admini care dadeau d/c pentru alianta sa aibe spoturi ... bla bla bla io joc de la inceput pe s1 si am facut lvl 350 si pauza cand au inceput Dupele ....

astept s2 cu sau fara rr db ... mi-am spus parerea :D

edit: pentru cei care o sa zica sau sters dupele si bla bla ... cine o sa zica lucru asta, cine sa folosit de ele maxim :D cum au dat rr printre primii aia din honey parca, oare pentru ca aveau cele mai bune iteme dupa server ? si cand playerii normali ofereau maxim 20-30 jwls ca nu erau ... veneau aia cu 300-500 le luau si stateau afk prin icarus la non rr :D au luat cativa ban si ? au crescut toti din guild au luat ban 5 maxim ... restu ? care poate nu au dupat dar au profitat la maxim de ele :D aia banati si-au facut iar cont si au fost crescuti de cei care ii amintesc mai sus :) si de asta s1 e de rahat :D s2 sper ca incepe cu un fresh DB

Posted

Sigur sunt toate punctele? Adica si cele in plus date de questul marlon

Posted

eu zic ca este foarte bine asa sa se scoata doar la acele caractere. de exemplu la sm-ul meu nu am nevoie sa mi se scoata. tot la fel as pune punctele ca si acum. iar pragurile de agility pentru sm mi se pare ca sunt la fel ca pe s1.

Guest Dezordine
Posted

la BK : energia este folsita la skill damage si la fortitude

stiu foarte bine la ce foloseste...dar de dmg nu am nevoie si fortitude nu mai e ce a fost...la 2k energie pe s1 imi dadea 8k in plus hp...pe s2 imi da 1k...nu imi trebuie sweel prefer vitality in loc de energy

Posted

o mica intrebare: daca se face trecerea la s2 se incarca actuala baza de date sau ramane cea de cand s`a inceput beta?

a raspuns rudy ingame in acum la intrebarea mea :P

Posted

stiu foarte bine la ce foloseste...dar de dmg nu am nevoie si fortitude nu mai e ce a fost...la 2k energie pe s1 imi dadea 8k in plus hp...pe s2 imi da 1k...nu imi trebuie sweel prefer vitality in loc de energy

daca iti scoatem 1k de la ene, este ok ?

Guest Dezordine
Posted

daca iti scoatem 1k de la ene, este ok ?

perfect

Posted

perfect

deci facem un script care sa scoata de le toti dk/bk 1 k ene ( daca au mai mult de 1.9k ene )

asa ar trebui sa fac si la modificarea strength si agility : sa scad cate 3k daca au cel putin 3.9k

sau scad 2k daca au cel putin 2.9k ?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...