Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

vdragosh

Season2 Beta Online

Recommended Posts

Posted

Si ti se pare mult? Pe 97d facea in jur de 45k damage (la full stats cu penetration) si tot era mic. Nu sunt chiar atat de echilibrate caracterele pe cat spuneti, un elf nu o sa bata niciodata un character la duel/war, indiferent de cat de experimentat este cel care joaca pe el, tocmai din cauza damage-ului extrem de mic. Elf-ul este mai mult de suport.

pai daca la full agil+15kene faci 45k dmg cu multishot, gandeste-te ca la full ene si agil automat creste dmgrate-ul. deci o sa dai dmg mare constant. elfa are si ice, lucru care-i ofera un avantaj fata de celelalte charuri.

eu am jucat pe un srv unde elfa daca dadea cu skillu de la fenrir culca bk cu 2 mil hp =))

poti compara linkmania cu serverele de duzina?

Posted

pentru ^

eu am 27788 agil, si 6k energy

in tarcul de bk, la hero, dau un dmg, cu tot cu buff + imp de 17k. Fara buff, dau dmg 16k. Deci, la 6k energy buff-ul imi mareste dmg cu 1k la skill-ul multishot.

Dupa calculele mele, la full agil, cu acelasi nrg o sa am un dmg de 19k cu buff. Daca dublez nrg, o sa am un dmg in jur de 21k (maxim). Deci este mai mult decat putin, ca un elf de 23 - 24rr sa faca dmg-ul ala...

Pe 97D tin minte ca elful avea dmg-ul mult mai mare, si al 7-lea rr l-am putut da singura in tarcul de bk. Poate erau si mobii mai slabi

Posted

Buna, un mesaj pentru admini. De ce nu pune pe site o bara de votare ca playeri sa poata vota pentru rr la db.

Stiu ca is mic si parerea mea nu conteaza dar au ajuns deja cativa full stats. Ar fi frumos sa se dea rr la db pentru ca multi playeri s-ar reapuca de linkmania.

Posted

Buna, un mesaj pentru admini. De ce nu pune pe site o bara de votare ca playeri sa poata vota pentru rr la db.

Stiu ca is mic si parerea mea nu conteaza dar au ajuns deja cativa full stats. Ar fi frumos sa se dea rr la db pentru ca multi playeri s-ar reapuca de linkmania.

tu pt 2 caractere ca re is aproape full vr rr bd?

Posted

rr db chiar ar fi exagerat (pentru unii) dar folosirea ambelor servere in paralel , fiecare cu versiunea sa , n-ar fi rau deloc , adica exact ce este si acum doar ca serverul 2 sa fie oficial , fara conturi ce urmeaza sa fie sterse...^^

Ar fi un fresh start pentru cei care vor ceva noutati(S2) sau o continuare la ce a fost pana acum.. S1 pe actualul server.

Posted

tu pt 2 caractere ca re is aproape full vr rr bd?

ce 2 caractere?:) numa eu stiu vreo 10 oameni care ar incepe :)),plus ca e mult mai fun, s2 e mai complex putin ca s1 :)

Posted

...

Am observat un lucrul pe S2 cand am fost in CC 6 ..si eram doar eu l-am putut face. SINGUR

una din optiunile noii versiuni :D ... nu stiu daca o sa lasam asa in varianta oficiala .
Posted

ce 2 caractere?:) numa eu stiu vreo 10 oameni care ar incepe :)),plus ca e mult mai fun, s2 e mai complex putin ca s1 :)

Jesus Christ! Intre orele 16:00 si 23:00 de abia daca gasesti spot sa faci preluare. NICI MACAR IN ATLANS! Sunt destui care mai joaca. Pentru ce sa se dea reset db? Ca moft?

Posted

Jesus Christ! Intre orele 16:00 si 23:00 de abia daca gasesti spot sa faci preluare. NICI MACAR IN ATLANS! Sunt destui care mai joaca. Pentru ce sa se dea reset db? Ca moft?

e nah si tu ...dar iti zic eu ca ar trebui sa mai faca un server , stiu ca pt voi astia mari peste 10 rr`uri e naspa ,dar nah :P pt astia mici ar fii miez:D

Posted

si la lvl 320 cand incepe sa se ingroase putin gluma te vei lasa si vei vrea din nou rr db....ma lesi?

Btw eu nu am rr...si sub nici o forma nu vreau rr db

Posted

si la lvl 320 cand incepe sa se ingroase putin gluma te vei lasa si vei vrea din nou rr db....ma lesi?

Btw eu nu am rr...si sub nici o forma nu vreau rr db

=)) poate te lasi tu :) taran de calitate , si se scrie lasi nu lesi :) coada vaci, vb fara rr sa te afli in seama !

Posted

=)) poate te lasi tu :) taran de calitate , si se scrie lasi nu lesi :) coada vaci, vb fara rr sa te afli in seama !

warn up :)

Citint toate paginile astea ..cu greu am gasit cateva posturi folositoare sau care sa fie on topic..in rest numai discutii si barfe legate de resetarea bazei de date...voua vi se pare ca acest topic a fost facut ca sa negociem acest aspect?:)

Posted

warn up :)

Citint toate paginile astea ..cu greu am gasit cateva posturi folositoare sau care sa fie on topic..in rest numai discutii si barfe legate de resetarea bazei de date...voua vi se pare ca acest topic a fost facut ca sa negociem acest aspect?:)

lancelot nu negociaza nimeni nimik, doar sa propus !

Posted

una din optiunile noii versiuni :D ... nu stiu daca o sa lasam asa in varianta oficiala .

Am mai vazut si pe alte servere...ar fi frumos.

Apropo se poate baga ca max stats sa fie 65535 ?

Posted

Am mai vazut si pe alte servere...ar fi frumos.

Apropo se poate baga ca max stats sa fie 65535 ?

Ar fi prea mult pentru un server cu un exp atat de mic,eu sunt multumit daca o sa fie setat corect serverul :tiphat: . Buna treaba dragosh ,dar sa stii ca iubeam mai mult 97d,erea un server cu buguri asta este ...

Posted

Am terminat de testat pragurile de agil pentru toate rasele + pragurile de la dl calare pe cal care le-am uitat prima data.

S-a testat cu ultimele iteme ca defence/dmg din bok+aripi mari. (NU cele de 380)

Char: Soul Master

Praguri Agil pentru vraja Evil Spirits

(Wings of Soul + Dark Soul Gloves + Staf of Kundun)

1 - 4100 merge es normal

4200 - 4400 merge es numai pe dino/unilia

4500 - 5600 merge es normal

5700 - 6500 merge es numai pe dino/unilia

6600 - 8100 merge es normal

8200 - 9800 merge es numai pe dino/unilia

9900 - 10600 nu merge es deloc

10700 - 13100 merge es normal

13200 - 15600 merge es numai pe dino/unilia

15700 - 23100 nu merge es deloc

23200 - 28100 merge es normal

28200 - merge es numai pe dino/unilia

Char: Magic Gladiator

Praguri Agility pentru vraja Evil Spirits

(Wings of Darkness + Thunder Hawk Gloves + Rune Blade)

0 - 8200 merge es normal

8300 - 8800 merge es calare pe dino/unilia

8900 - 11200 merge es normal

11300 - 12900 merge es numai pe dino/unilia

13000 - 16200 merge es normal

16300 - 19400 merge es numai pe dino/unilia

19500 - 21200 nu merge es deloc

21300 - 26200 merge es normal

26300 - 31100 merge es numai pe dino/unilia

31200 - 32767 nu merge es deloc

Char: Blade Knight

Praguri Agility pentru vraja Twisting Slash

(Wings of Dragon + Great Dragon Gloves + Knight Blade)

0 - 32767 merge twisting normal

Char: Muse Elf

Praguri Agility pentru vrajile Multishot, Penetration, Buff

(Wings of Spirits + Red Spirit Gloves + Arrow Viper Bow)

0 - 22800 merge multishot

23000 - 24800 nu merge multishot

25000 - 32767 merge multishot

--------------------------------------------------------

0 - 32767 merge penetration

0 - 9200 merge buff

9300 - 9900 nu merge buff

10000 - 13000 merge buff

13200 - 15000 nu merge buff

15200 - 19200 merge buff

19400 - 25600 nu merge buff

25800 - 31800 merge buff

32000 - 32767 nu merge buff

Char: Dark Lord

Praguri Agility pentru vraja Fire Scream

(Cape + Dark Master Gloves + Great Lord Scepter)

0 - 4700 merge fire scream

4800 - 5100 nu merge fire scream

5200 - 7600 merge fire scream

7700 - 11400 nu merge fire scream

11500 - 16400 merge fire scream

16500 - 32767 nu merge fire scream

(Cape + Dark Master Gloves + Great Lord Scepter + Dark Horse)

0 - 2000 merge fire scream

2100 - nu merge fire scream

2200 - 2800 merge fire scream

2900 - 3200 nu merge fire scream

3300 - 4000 merge fire scream

4100 - 5300 nu merge fire scream

5400 - 6500 merge fire scream

6600 - 11500 nu merge fire scream

11600 - 14000 merge fire scream

14100 - 32767 nu merge fire scream

Daca le-a mai testat cineva, sa le posteze aici sa le putem confrunta. eu spun ca nu e nici o greseala. au fost calculate din 100 in 100 de puncte la toate charurile cu exceptia elfului unde s-a calculat din 200 in 200 de pct.

Pragurile de agil la DL sunt cu problema. Ar fi bine daca ati baga punctele doar din 100 in 100 ca sa nu aveti probleme

Guest ENACHACHE*
Posted

Vreau si eu sa imi exprim parere cu toate ca sunt sigur ca nimeni nu o va lua in considerare dar totusi prefer sa imi bat degetele pe tastatura deci :

Singura schimbare din punctul meu de vedere facuta de linkmania , care intradevar a fost facuta cu succes si bine gandita a fost trecere de la 97d la S1 .. tinand cont de faptul ca 97d a fost jucata MULTI ANI !!!! si deja prea invechita ... tot merge bine aici si nu cred ca linkmania server necesita schimbarea DINOU in s2 .. ! mai ales ca nu se pune acces pe faptul ca ar putea avea loc si 1 nou rollback sau rr la db !

P.s care mai este rostul sa ne obosim ochii in plazma ... / de a pierde nopti nedormite ?

Si sugestia mea este sa trecem la asteptatul s2 dak tot ati inceput dar sa se dea si 1 RR la DB !!!! decizia apartine administratorilor respectiv moderatorilor !

Posted

Un rollback ar fi frumos...nam ce zike...Dar totushi...Multi au muncit de au rupt...Uitate cate rr-uri au primi crezi ca au stat 3-4 ore ca sa le faka...e treba de ceva timp nush akm parerea celorlalti nu numai 2-3 hotarasc un lucru...Nu mi se pare o idee prea buna trecerea la s2...Nush din ce cauza nu imi merge:( orkm...

Posted

Vreau si eu sa imi exprim parere cu toate ca sunt sigur ca nimeni nu o va lua in considerare dar totusi prefer sa imi bat degetele pe tastatura deci :

Singura schimbare din punctul meu de vedere facuta de linkmania , care intradevar a fost facuta cu succes si bine gandita a fost trecere de la 97d la S1 .. tinand cont de faptul ca 97d a fost jucata MULTI ANI !!!! si deja prea invechita ... tot merge bine aici si nu cred ca linkmania server necesita schimbarea DINOU in s2 .. ! mai ales ca nu se pune acces pe faptul ca ar putea avea loc si 1 nou rollback sau rr la db !

P.s care mai este rostul sa ne obosim ochii in plazma ... / de a pierde nopti nedormite ?

Si sugestia mea este sa trecem la asteptatul s2 dak tot ati inceput dar sa se dea si 1 RR la DB !!!! decizia apartine administratorilor respectiv moderatorilor !

pro sugestie :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...