Jump to content
EquiNox

Viorel Lis a renuntat la pacanele ca sa-si puna dintii

Recommended Posts

Viorel Lis si-a luat inima in dinti si, la 65 de ani, s-a hotarat sa-si refaca dantura. Pentru a strange bani, el a promis ca o rari cu jocurile de noroc.

Are o sotie mai tanara cu 35 de ani si iata ca Viorel Lis a considerat ca a venit momentul sa faca o serie de schimbari de imagine. Desi se teme mai ceva ca un copil, acesta a trecut pragul dentistului, hotarat sa-si repare intreaga dantura.

"Ii este frica, dar s-a decis, in sfarsit. La el e mai dificil, pentru ca are diabet, dar se rezolva. A asteptat foarte mult timp, iar acum este in pericol sa-si piarda toti dintii", a declarat Oana, sotia lui, pentru Click!

Si, cum obrazul subtire cu cheltuiala se intretine, fostul primar al Capitalei se vede nevoit sa faca o serie de sacrificii pentru a duce lucrarea la bun sfarsit:

"Azi am dat 300 de euro pe o analiza, dar merita. Nu-l mai las sa mearga la pacanele ca sa aiba bani de dentist", ne-a mai spus Oana. Lis va trebui sa scoata din buzunar suma de 5.000 de euro, iar de noul zambet, cuceritor, se va putea bucura abia peste cateva luni.

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...