Jump to content
EquiNox

O scrisoare arata ca Omar Hayssam s-ar fi inteles cu Traian Basescu, pentru a parasi tara

Recommended Posts

O scrisoare trimisă de către Omar Hayssam doctorului Mohamad Yassin, emisarul lui Traian Băsescu în problema răpirii celor trei jurnaliști din Irak, relevă că între Hayssam și Băsescu a existat o înțelegere, pentru eliberarea ostaticilor, relatează Jurnalul Național.

Hayssam, care îl numește pe președinte "profesorul" în scrisoare, îi cere ajutorul lui Yassin și îi reamintește de o înțelegere avută cu Băsescu. "Încă cred în promisiunile tale şi promisiunile "profesorului" şi eu sunt la măsura aşteptărilor voastre şi n-am dat nici o declaraţie până la această dată şi aştept indicaţiile, dar crede-mă că nu mai suport, nu fac deloc bine, de asemenea şi copii mei, dar şi familia. Copii întreabă de mine zilnic, iar mama lorle spune că sunt în spital. Până când ABU HELMI trebuie să suport şi să rabd? Vreau un răspuns clar. Până când? Când va mai dura în timp? Te rog să-l întrebi pe "profesor" Până când trebuie să aştept?", spune Hayssam, în conținutul scrisorii, la scurt timp după arestarea sa pentru răpirea jurnaliștilor Ovidiu Ohanesian, Sorin Mișcoci și Jean-Marie Ion, în Irak. Citiți întregul material pe site-ul Jurnalului Național .

Link to comment

On topic: Eu sunt de parere ca este doar o stire bomba inainte de alegeri. Atata tot

Off topic: Crezi ca jucatorii de samp nu au voie sa ajunga la politica si psihologie? Sa fim seriosi daca joaca un joc asta nu inseamna ca nu au capabilitatea sa faca/inteleaga anumite lucruri. Nu mai judeca dupa aparente.

Link to comment

erm..a fost o intelegere cu Base si inainte de rapire..si dupa..:) toate serviciile secrete au inchis ochii :)

Ps era de asteptat ca abia acum sa apara toate informatiile legate de acea asa zisa rapire..e si logic..:) se pastreaza cateva carti in maneca pana la momentul oportun

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...