Jump to content
popica

la 11 ani gravida cu un barbat de 86 de ani

Recommended Posts

Posted

Nu pot sa cred asa ceva,cum a spus si R_Superstar,facea nebunii cu baietii din sat,a lasat'o unu gravida si nu recunoaste ca e tatal copilului iar fata l-a bagat rpd ca tata pe bietu om...cred...ORICE E POSIBIL IN ROMANIA

Posted

Cine stie cu cine s'o fi babardit pustoaica si a dat vina pe mos....

:rofl2: :rofl2:

hmm nu cred nici eu ca la 86 i se mai scoala :))

Posted

' date='Oct 30 2009, 04:24' post='4358862']

hai sa o lasa-m moarta ca de la 75 de ani barbatii devin ipotententii :))=)) si acel mos a lasa`to gravida la varsta lui de 86 de ani ?:))

daca sustii ca la 75 ramane masculul impotent, poate ai si o sursa sigura pe care sa o citezi, nu-i asa? :-?

sau pur si simplu ai auzit si acu o dai in litera de lege....?

Virgina si gravida ma? Cine e, fecioara Maria? Mai degraba face prostii cu vecinii si da vina pe bietul om...

poate nu ai auzit de fete care s-au jucat cu baietii pe'dinafara' si au ramas gravide, desi erau virgine - eu am cunoscut personal un asemenea caz. :tiphat:

oricum pro(s)tveul exagereaza in nesimtire :sef:

Posted

NO COMMENT

fetita este din Nadlac (in judetul Arad), o cunosc pe Ana, psihologul

este incredibil ce se poate intampla la noi in tara.... tatal nu este inca confirmat.

Posted

Indiferent de la cine a ramas insarcinata,este o copila si toata vina o au parintzi ei,la 11 ani nu se unbla pela vecini sau la discoteci cum se umbla in ziua de azi

Posted

urat de tot :-j

Eu zic ca nare cum sa fie nea caisa tatal copilului abia se mai tine pe picioare...dapoi sa mai bage lemne-n soba...

Fuzzen din ce film e semnatura ta ? daca stii .

Posted

poate nu ai auzit de fete care s-au jucat cu baietii pe'dinafara' si au ramas gravide, desi erau virgine - eu am cunoscut personal un asemenea caz. :tiphat:

Sorry 'bout this :D Am auzit si eu de asemenea cazuri, dar nu luasem in calcul probabilitatea si in cazul de fata :-??

Guest LoLz0o0r
Posted

va dati seama saraca fata ce traume va avea :(?va iesi un copil cu handicap la ce spermatozoizi are ala de 86 de ani :-j

Posted

Eu zic ca nare cum sa fie nea caisa tatal copilului abia se mai tine pe picioare...dapoi sa mai bage lemne-n soba...

Fuzzen din ce film e semnatura ta ? daca stii .

Sigur nu are cum sa fie el tatal copilului,dar acum cine stie....

Ps: semnatura lui Fuzzen e din filmul "Autostrada exceselor"

Posted

' date='Oct 30 2009, 03:24' post='4358862']

hai sa o lasa-m moarta ca de la 75 de ani barbatii devin ipotententii :))=)) si acel mos a lasa`to gravida la varsta lui de 86 de ani ?:))

intai invatam sa scriem, apoi facem teoria cromozomului y. fara suparare...

eu zic ca mosu e acoperirea cuiva, unei rude mai tinere probabil. s-a sacrificat mosu ca sa aiba tanarul viitor. scenariul vi-l puteti imagina si voi: tanarul lasa fetita gravida (e dubios totusi, la 11 ani frate? asa rau s-a ajuns?), pe tanar il paste puscaria si viata ii va fi distrusa; batranul se ofera sa ia locul tanarului; ceva relatii, o mita la spital pt testu de paternitate, poate la asistenta care ia sangele, poate la medicul care efectueaza testu etc...si gata-i problema, intra mosu la puscarie, care s-asa nu mai are mare lucru de pierdut si tanarul isi poate continua viata (aproape) linistit.

Posted

M-am gandit si la optiunea asta dar nu stiu mi se pare prea ciudat sa faca asa ceva pentru publicitate, nu cred ca riscau ei atat de mult totusi.By the way ma ingrozesc stiriile astea...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...