Jump to content
TheodorescuS

Piscine de lux

Recommended Posts

Posted

În zilele noastre aproximativ orice om cu dare de mână şi ceva bani în buzunar îşi face un mic paradis din propria locuinţă, iar o piscina este indispensabilă în realizarea acestui lucru. Fie că este construită pentru a lua ochii lumii sau doar pentru propriul confort toată lumea ştie că aceasta implică unele costuri destul de ridicate, dar ce se întâmplă atunci când vorbim de piscine în valoare de milioane şi chiar zeci de milioane de euro ?

Cea mai mare piscină din lume conform Guinness World Records se află în Chile în staţiunea San Alfonso del Mar. Aceasta are o lungime de 1 km împreună cu o lagună artificială la care este ataşată. Această minunăţie arhitecturală conţine 66 milioane de galoane de apă, acoperind 8 hectare de pământ. Cu o adâncime maximă de 35 de metri şi o apă cristinalină atrage o sumedenie de turişti anual.

Click Aici

as investi banii fara sa ma gandesc in asa ceva.. :hello:

Posted

Din prima poza de pe acel site, chiar NU se merita, poi de ce sa imi fac ditamai piscina (lungime cat 3 hoteluri, sau 4) cand marea e chiar in fata mea ? hai ca una mai mica merge, da asa de mare ? poi chiar daca ai vreo 3 filtre de la fiecare hotel tot iti ia o zii sa cureti apa :-j

In rest, se merita, daca iti permite buzunarul xD

Posted

Se merita? Nu se merita?

Cum estimezi tu daca se merita sau nu? Ai pus o intrebare cam vaga .

Din punctul de vedere a unei persoane fizice ori a unei societati care o va folosi ca obiectiv turistic . Daca ar fi pentru mine insumi normal ca nu se merita . Doar nu voi innota 1 km intr-o piscina ca n-am innebunit .

Pentru a doua optiune daca ar atrage turisti normal ca s-ar merita insa intretinerea este destul de costisitoare . Insa in final conceptul e interesant si frumos .

Posted

Din prima poza de pe acel site, chiar NU se merita, poi de ce sa imi fac ditamai piscina (lungime cat 3 hoteluri, sau 4) cand marea e chiar in fata mea ? hai ca una mai mica merge, da asa de mare ? poi chiar daca ai vreo 3 filtre de la fiecare hotel tot iti ia o zii sa cureti apa :-j

In rest, se merita, daca iti permite buzunarul xD

Corect , plus ca e facuta doar ca sa intre in Guinness World Records

Posted

Foarte frumoase, dar cine isi permite asa ceva :D

Pai..multimilionari..

Fac piscine de lux,vin o gramada de copii pe timp de vara,pun 3-5 lei intrarea ,si in 3 verii isi recupereaza banii daca le merge capul .

Guest Pun1sh17
Posted

Daca criza n-a trecut si pe la usa ta, se merita bineinteles..

Posted

Oricine ar cumpara asa piscine daca ar avea bani...

Din cate se vede...nu cred ca o poti cumpara ..doar sa o construiesti...poate sa cumperi materiale necesare dar nu piscina gata facuta....

Posted

lol , cea din prima poza e super tare :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...