TheodorescuS Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 În zilele noastre aproximativ orice om cu dare de mână şi ceva bani în buzunar îşi face un mic paradis din propria locuinţă, iar o piscina este indispensabilă în realizarea acestui lucru. Fie că este construită pentru a lua ochii lumii sau doar pentru propriul confort toată lumea ştie că aceasta implică unele costuri destul de ridicate, dar ce se întâmplă atunci când vorbim de piscine în valoare de milioane şi chiar zeci de milioane de euro ? Cea mai mare piscină din lume conform Guinness World Records se află în Chile în staţiunea San Alfonso del Mar. Aceasta are o lungime de 1 km împreună cu o lagună artificială la care este ataşată. Această minunăţie arhitecturală conţine 66 milioane de galoane de apă, acoperind 8 hectare de pământ. Cu o adâncime maximă de 35 de metri şi o apă cristinalină atrage o sumedenie de turişti anual. Click Aici as investi banii fara sa ma gandesc in asa ceva..
lego_kid Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 si daca nu ai bani se merita numai ca nu iti permiti
Angels at mp3 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Din prima poza de pe acel site, chiar NU se merita, poi de ce sa imi fac ditamai piscina (lungime cat 3 hoteluri, sau 4) cand marea e chiar in fata mea ? hai ca una mai mica merge, da asa de mare ? poi chiar daca ai vreo 3 filtre de la fiecare hotel tot iti ia o zii sa cureti apa :-jIn rest, se merita, daca iti permite buzunarul xD
flakyn1 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Foarte frumoase, dar cine isi permite asa ceva :D
Parazitu' Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 mda :) e ceva de vis..insa costurile pentru ridicarea lor si pentru Intretinere mai ales ar fi uriase ;)
The Wizard Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 cat o costa intretinearea piscinei de 1 km?
Phyxyon Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Se merita? Nu se merita? Cum estimezi tu daca se merita sau nu? Ai pus o intrebare cam vaga . Din punctul de vedere a unei persoane fizice ori a unei societati care o va folosi ca obiectiv turistic . Daca ar fi pentru mine insumi normal ca nu se merita . Doar nu voi innota 1 km intr-o piscina ca n-am innebunit . Pentru a doua optiune daca ar atrage turisti normal ca s-ar merita insa intretinerea este destul de costisitoare . Insa in final conceptul e interesant si frumos .
TheodorescuS Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 ^ asa e.. ai cea mai mare dreptate :-? corect punct de vedere
armani114 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Se merita doar daca nu ai ce sa mai faci cu banii...
EquiNox Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Din prima poza de pe acel site, chiar NU se merita, poi de ce sa imi fac ditamai piscina (lungime cat 3 hoteluri, sau 4) cand marea e chiar in fata mea ? hai ca una mai mica merge, da asa de mare ? poi chiar daca ai vreo 3 filtre de la fiecare hotel tot iti ia o zii sa cureti apa :-jIn rest, se merita, daca iti permite buzunarul xDCorect , plus ca e facuta doar ca sa intre in Guinness World Records
Alecswtzu Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Se merita doar daca nu ai ce sa mai faci cu banii...Iti dai seama ca cel care a investit banii aia acolo se asteapta sa sii recupereze + profit.
>TonyMontana< Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Foarte frumoase, dar cine isi permite asa ceva :DPai..multimilionari..Fac piscine de lux,vin o gramada de copii pe timp de vara,pun 3-5 lei intrarea ,si in 3 verii isi recupereaza banii daca le merge capul .
smash922 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Daca ai bani poti investii linistit dar nu in Romania daca vrei comerical ;)
Guest Pun1sh17 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Daca criza n-a trecut si pe la usa ta, se merita bineinteles..
Mackensen Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Oricine ar cumpara asa piscine daca ar avea bani...
Menum35 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Se merita doar daca nu ai ce sa mai faci cu banii... Vrei prea putin de la viata eu merit vre-o 2
armani114 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Oricine ar cumpara asa piscine daca ar avea bani...Din cate se vede...nu cred ca o poti cumpara ..doar sa o construiesti...poate sa cumperi materiale necesare dar nu piscina gata facuta....
acelasi_bandit Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 sunt superbe,dar nu prea avem bani de asa cv... :)
GaBytZu97 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 daca pune tot lm bani cred ca avem bani sa facem groapa pentru piscina
Guest spanky Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 lol , cea din prima poza e super tare :D