fanaticaldoll Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 hmmmm,şi cum facem asta mai exact? din start fără sondaj, right?
Lancelot Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 dap :) fiecare din cei care a postat poze isi prezinta propriul clasament..si cu mici explicatii la fiecare alegere :) ar fi ok asa zic eu.
fanaticaldoll Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 operaţionalizarea acestui concept ar fi util "cu mici explicatii la fiecare alegere"deschidem topic nou sau continuăm aici?
POLAND Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 ar fi bine un topic nou cu pozele atasate in el ca si data trecuta :)
fanaticaldoll Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 ar fi, mă plăteşte cineva dacă mă ocup? :lol:
logs Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Ei c'mon, intr-un topic de foto ce sugereaza mare suflet de artist mare sa ne impiedicam acum de pragmatismul amorf al castigurilor financiare? :) Lasa banii, wanna do it?
fanaticaldoll Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 logs, presupun că vrei să mă ajuţi, nu? :lol: come on, era o glumă treaba cu banii ;)când nu voi avea timp nu mă voi ocupa, nu e greu de intuit că acum oricum stau degeaba.