Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

-john-

Anime

Recommended Posts

Posted

am si eu cred..dar nu pot intra in joc sa dau de corbusor...ma pun la somn..mai e o zi la mijloc...si revin in forta...noapte buna tuturor...si ne auzim luni seara. :)

Posted

Vreau sa va zic ca am iesit din guild...de aia am intrat pe topic k sa nu fiu nesi k mam simtit bn in guild...si asta cu majoritatea playerilor si vreau ca pe viitor sa ne intelegem la fel de bine...k poate o sa ne mai putem ajuta intre noi. Mai vreau sa le zic lu ody si Abis "casa de piatra" si sa ma chemati la nunta dak vreti :P. Mult noroc in continuare cu guilda yu :beer: faci treaba buna!!! Sper sa ramanem prieteni :tiphat:

Posted

Vreau sa va zic ca am iesit din guild...de aia am intrat pe topic k sa nu fiu nesi k mam simtit bn in guild...si asta cu majoritatea playerilor si vreau ca pe viitor sa ne intelegem la fel de bine...k poate o sa ne mai putem ajuta intre noi. Mai vreau sa le zic lu ody si Abis "casa de piatra" si sa ma chemati la nunta dak vreti :P. Mult noroc in continuare cu guilda yu :beer: faci treaba buna!!! Sper sa ramanem prieteni :tiphat:

multumesc ca macar ai intrat pe forum si ai anuntat..si ms de urare...dar trebuie sa iti spun ca nu ma asteptam MAI ALES la tine sa iesi din guild.

aceeasi scuza cum au spuso multi.." m-am simtit bine...dar ies..."...asa ceva nu e prea credibil

mai degraba spuneai asa " am primit oferta mai buna de la o guilda mai buna unde o sa dau mai rpd RR"

sau "m-am saturat de guilda voastra "

in fond repet..apreciez gestul...dar sunt dezamagit de tine :)

cat despre speranta ta de prietenie...trage tu concluzia :)

sunt bun..dar sunt si rau.

toate cele bune si noroc in continuare.

poate sa imi explice si mie cineva chestia asta cu iesitul...ca eu sincer nu prea o inteleg..

intri intr-o guilda...te imprietenesti cu majoritatea...dupa care iesi...din unele motive destul de stupide..

am si o intrebare..de ce mai intri intr-o guilda..daca stii ca tot intri si iesi...sau vrei o guilda mai buna?

stai dracu fara guilda pana cand prinzi oferta de la HH sau Honey..sau Sicily..si intra in ea...si nu mai iesi de acolo..decat sa intri..si sa iesi dintr-o guilda in alta.

Anunt oficial si nu ma voi razgandi..ca nu mai ma pronunt la nici o intrare.

Nu mai incerc sa aduc pe nimeni.

Nu mai pun obrazu pt nimeni.

Nu ma mai agit pt nimeni.

Sunt din ce in ce mai dezamagit de unii oameni.

Pt cei care au iesit dealungul timpului din guilda : Nu va mai bagati in seama cu mine.NU meritati nici macar " salut ".

Guest violetta
Posted

oauuuuuuuuuuuu nici eu nu inteleg chestia asta cu iesitul si intratul din guild :( dar ma rog.....daca asta stiu unii

Posted

Subiectul este inchis.Nu am de gand sa ma enervez...necajesc..pentru nishte oameni neseriosi.

;)

azi mi-a mers ziua destul de tine..la meci am castigat..am mancat si vb cu italinii timp de 2 ore..ma primit cadouri..am fost invitat si la vara sau la iarna cu mare drag aici..si voi veni pentru ca vrea sa merg la mare..apoi am fost la patinuar..m-am plimbat..am vb si cu 2 italience..provenite din parinti romani...a fost frumos...si vreau sa imi petrec seara in continuare in modu asta.

sper sa faceti si voi la fel :)

Posted

Dak tu crezi k motivul pt care am iesit din g...este acela k am plecat in alt g k sa fac rr-uri fara numar...te inseli dak era asa paraseam guilda cand am avut 1 nu 3 :P...am iesit din ea pt k vreau ma las de joc si o sa intru doar asa ocazional sa vad ce mai e prin joc...(greaseala mea a fost k nu am zis si motivul)si contu lam facut share cu un pr...decizia de a iesi din g a fost a mea deoarece nu vreau sa fiu inlocuit de catre el sau sa faca ceva prostii de acol. Good luck&respect from me :tiphat:

Posted

nu ma iei si pe mn la tn in guild?^^

sal

as dori sa ma contactezi pe jok k sa putem vb

si lasa un nick-name

al meu este yu-gi-oh!

Guest violetta
Posted

neatza anime :) spor la lvl

Guest violetta
Posted

keta vb cu Endersv s ate ia in guild , am fuzionat cu anime pt ca nu eram decat vreo 4 on restul unii au zis ca nu mai joaca, altii nu au mai intrat....sorry si app asta e forumul personal al guildului anime daca vrei s aintri si tu http://anime4ever.forumest.ro/ si mobah forumul nu are nimic :D cred ca nu te-ai inregistrat tu cum trebuie :P mai incearca o data

Posted

keta vb cu Endersv s ate ia in guild , am fuzionat cu anime pt ca nu eram decat vreo 4 on restul unii au zis ca nu mai joaca, altii nu au mai intrat....sorry si app asta e forumul personal al guildului anime daca vrei s aintri si tu http://anime4ever.forumest.ro/ si mobah forumul nu are nimic :D cred ca nu te-ai inregistrat tu cum trebuie :P mai incearca o data

nu joc mai deloc... o sa intru in mu peste 3 saptamani asa... nu vreau sa incurc pe nimeni... mai ales ca nu joc.

Guest violetta
Posted

nu conteaza intri cu sm si il lasi in guild ne mai ajuti si pe noi :) te rogggggggg :*:*:*:*:*:*

Guest violetta
Posted

:(( ma faci sa plang raule

Posted

maine ma voi inregistra pe noul forum anime...cei care doresc sa tina legatura cu majoritatea din nou..sa faca acelasi lucru..

o rugaminte..inregistrati-va cu nickurile din joc.

este forum nou..nu are cine sa va ia nickul...in cazul in care se intampla..putem sa o rugam pe vio sa il stearga....si sa va faceti voi..

astfel nu vom avea surprize si incidente neplacute.

spor la lvl si va astept pe noul forum

Posted

11-01-2010 17:00 -> Goldeni la sfarsitul DS-ului ; CC o data pe ora (minutul 55)

ce inseamna sa faci oleaca de pressing :)

deci....aveti invaziile dupa ce se termina Devil Square :)

succes la vanat :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...