Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

-john-

Anime

Recommended Posts

Posted

daca imi dati voie la o parere.lasati elfele si toti sa creasca unde pot.pana ajungeti voi sa tineti tarcuri si spoturi mari k6 k7 cresteti cum puteti apoi vb de ajutor in guild

Posted

elfele sm si mg sunt esentiali sa tina un spot...sunt de acord si cu tine..dar cum am spus..se va decide pe plan de guilda...nu decid eu.

pot sa te intreb cine esti? QCD?

Guest violetta
Posted

Ola, ce mai faceti? vreau sa va spun ceva am incercat sd aiau legatura cu yu dar nu am reusit. In primul rand ce parere a-ti avea de un forum personal pentru guildul anime? deja am spus in ally si mobah a fost de acord. Asadar astept raspunsuri aici

Si inca ceva, am indraznit sa creez forumul deja http://anime4ever.forumest.ro aceasta este adresa. Daca credeti ca este OK puteti sa va inregistrati Pupici :*:*:*:*

Posted

Ola, ce mai faceti? vreau sa va spun ceva am incercat sd aiau legatura cu yu dar nu am reusit. In primul rand ce parere a-ti avea de un forum personal pentru guildul anime? deja am spus in ally si mobah a fost de acord. Asadar astept raspunsuri aici

Si inca ceva, am indraznit sa creez forumul deja http://anime4ever.forumest.ro aceasta este adresa. Daca credeti ca este OK puteti sa va inregistrati Pupici :*:*:*:*

frumos :*:*:* dar cand vin in romania de dau in judecata pt discriminare..ai bagat acolo doar fete ca desene...si nici un baiat..pai e frumos? :P :P: P

cand revin in tulcea ma voi inregistra..si vom continua acolo...cred..si acest topic cred ca se va inchide...ramane de vz.. :)

faza e ca acolo daca e sa ne inregistram cu nickurile din joc...parole diferite..ca sa ne putem recunoaste..si sa nu avem nici un " spion "...iar aici sa tinem legatura si cu restu de server :)

toate cele bune...spor la joc...

Guest violetta
Posted

Imi placu ce scrie acolo: The Best Anime Forum :D, sper sa fie toti de acord si ii astept al inscrieri :*:*:*:*

P.S. Daca vrei schimb imaginea :)

Posted

Imi placu ce scrie acolo: The Best Anime Forum :D, sper sa fie toti de acord si ii astept al inscrieri :*:*:*:*

P.S. Daca vrei schimb imaginea :)

daca vrei pune si tu 1-2 baieti pe acolo...ca guilda nu e formata doar din fete :P ar fi ceva..parerea mea :*:*:*:*

Posted

sal all

ce mai faceti?

si ink ceva vio

abis are dreptate

pune si cativa baieti acolo

eu bine..aici..cumparaturi..mananc...beau..ma simt bine...imi pare rau ca nu pot intra sa fac nici macar un lvl...dar recupar eu cand revin..

apropo cu vio...nu vreau sa fiu sef sau ceva de genu..sa nu creada nimeni asta..dar..ar fi ceva daca ar putea sa puna si niste baieti furiosi pe acolo...gen sonduku...sau ceva de genu....

poop la toti si mai vb pe aici...yu...cu tine vreau sa vb ceva pe mess...cand poti anunta-ma..sau dami buzz

spor la lvl :) :*

Guest violetta
Posted

Spor la lvl :*:*:**:* si da abis o sa pun si niste baieti pe acolo :P:D

Posted

Salut

Cred ca indeplinesc toate conditiile si as vrea si eu, daca se poate, sa ma alatur acestui guild.Sper sa luati in considerare cererea mea si sa ma primiti si pe mine.

Spor:*

Posted

Salut

Cred ca indeplinesc toate conditiile si as vrea si eu, daca se poate, sa ma alatur acestui guild.Sper sa luati in considerare cererea mea si sa ma primiti si pe mine.

Spor:*

e de treaba, e mg cu un rr pe care il da acum. mie mi-a parut serios, renunta la Ang3lik sa vina la noi.

io il creditez

Posted

e de treaba, e mg cu un rr pe care il da acum. mie mi-a parut serios, renunta la Ang3lik sa vina la noi.

io il creditez

sarumana iubire...desigur..sa ia legatura cu yu..si nu vad de ce sa nu intre...daca e activ...si se adapteaza rpd..pot sa ii spun bun venit de pe acum...si la multi ani tuturor din guilda :)

pooop :*:*:* spor la lvl..

Posted

[LA MULTI ANI TUTUROR!!

va doresc un an mai bun , liniste sufleteasca si tot ce e mai bun pe lume.

Sa ne regasim la anu (adica maine :D) cu bine.

va poop pe totzi

Posted

elfele sm si mg sunt esentiali sa tina un spot...sunt de acord si cu tine..dar cum am spus..se va decide pe plan de guilda...nu decid eu.

pot sa te intreb cine esti? QCD?

Neatza si La Multi Ani tuturor.Scuze de intarzire cu raspunsul.Sunt willow

Posted

La Multi Ani tuturor si un An Nou Si Fericit!

Si toate dorintele sa vi se implineasca.

ms la fel yu...toate cele bune tuturor.....si willow..succes cu guilda :)

Guest violetta
Posted

La Multi Aniiiiiii!!! sa aveti parte de tot ce va doriti in noul an aaaa si spor la lvl :*:*:*:*

Posted

Cresa de gaming

Inscris: 15-July 09

La Multi Ani tuturor si un An Nou Si Fericit!

Si toate dorintele sa vi se implineasca, din partea Guildului Lov3DruG

Posted

corbulescu acum un minut Mesaj #2

Cresa de gaming

Inscris: 18-February 09

gs lk dd armor .. 10 b PM corbusor

cine poate sa imi cumpere armura? ofer blessurile cand revin in romania.ms anticipat.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...