Krycandy Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 ms mult rashtanu pot intra in joc..inca de aseara am incercat...am scos jocul..si pathcul..dar nu am putut sa ma conectez..imi spune : run as administrator.ce o fi insemnand si asta nush..probabil din cauza ca e vista...pe laptop..o sa mai incerc si azi..daca nu..nasol...nu o sa mai intru deloc..pana cand revin.
-john- Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 sal man ce mai facimu pe vista nu prea mergedar totusi incearcak iam auzit pe altii k are vista si joaca mudescarca de pe linkmania iara jocul si dezarhiveazal
-john- Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Buna dimineatza all!Ce mai faceti?Pe unde petreceti sarbatorile?
ZAMOLXIS Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 :) Sarbatori fericite tuturor ! :beer: :beer: :beer: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:
M!ster!o Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Guilda Lov3DruG va ureaza sarbatori fericite si un an cat mai boon !!!
-john- Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 buna seara all!CRACIUN FERICIT!!!!!!!!!!!
Guest SudituMed Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 neatza all si craciun fericit la toata lumea ne intalnim peste 10 zile
-john- Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 buna seara all :hello: :hello: :hello:
-john- Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 buna dimineatza alldupa cate stims-ar putea k in ianuarie sa avem o nunta
-john- Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 buna dimineatza allce mai faceti?va merge jokul?k mie nu imi merge :(( :(( :((
Krycandy Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Neatza ulatilor nu aveti somn?Dupa cum v-a anuntat si yu..este posibil ca in ianuarie sa avem o nuntaEste vb de mine...Abis..si odysey :)Nunta nu se stie cand va avea loc exact...si unde..ramane sa mai discut cu viitoarea mea nevasta.Rugamintea mea este sa va anuntati intre voi..si sa veniti in numar cat mai mare.Alte detalii si stiri o sa aflati si de la odysey care mai intra pe joc.din pacate eu nu prea am cum..si de abia acum am reusit sa intru sa postez si eu ceva aici.sarbatori fericite tuturor..si un an nou cat mai fericit..:*
Krycandy Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 iar acum legat de incidentu oslo-excrocunu imi vine sa cred ca un ally poate sa posteze sau ca excrocu a inceput sa vb urat cu un allyDin cate am auzit Guilda lui Vio va fuziona cu noi.Ce doresc sa subliniez :Care greseste...voi cere sa fie exclus.Mai ales daca mai are incidente...sau daca se stie ca nu este sociabilRepet..si iar repet..aveti probleme cu cei din guilda..ally...anuntati la cei " superiori " adik...yu..Abis...Vio..odysey...Endersv..cartof...si care mai sunt in stare sau apti sa ia o decizie in legatura cu acea situatie..DAR...parerea mea..este sa ganditi intai voi..si apoi sa faceti PK...sau post...sau sa jigniti.Toti suntem egaliNu cerem ca disperatii party..sau itemeNu ne suparam atunci cand nu ni se da party.Fara jigniri..sau alte prostii de copii...sincer...dupa parerea mea.."copii " nu au ce cauta in acest guild...decat cei care se comporta ca niste oameni..nu ca nishte boscheti.Cateva lucruri pe care vreau sa le precizez si poate se vor lua in considerare..de catre consiliul guildei pe care doresc sa il formez atunci cand voi reveni in tara pt a rezolva probleme interne si externe pt ca pana la urma se vor ajunge la o gramada de probleme.Elfele.Pe global..dar mai ales in guilda si ally..se cauta elfe la greu...pt a venit la pt..si pt a ajuta holderu..sa tina mai bine spotul..Nu se gasesc..Bun...inteleg...nu sunt...nu sunt...DAR..ma deranjeaza cand stiu ca unele dintre elfele noastre..au pt...dar cu STRAINI...si ii ajuta...sa creasca..sa tina spot...si noi ne chinuim..sa tinem un spot..sau stam fara elfa...drept urmare..as vrea sa propun o regula : Toti membrii guildei sa raspunda intai la cererile guildei...si apoi la alte cereri.Exemplu :SpoowN pe guilda : caut elfa pt icarus spot dracani rosii urgentElfa " nu dau nume " : eu sunt on..dar am pt in kalima6.SpoowN : pai si ai cu ally sau cu guilda?Elfa : nu..sunt cu cativa din guilda " xxx " si guilda " xxx "NU..daca ai cu nistre straini...si guilda are nevoie de tine..vii la guilda..ajuti guilda...pt ca guilda te ajuta daca vrei nishte jwls..sau zen...sau cand are iteme de dat..sau de chemat la pt...nu un strain...chiar daca il cunosti..si spui ca te ajuta..nu cred ca o sa te ajute cu iteme sau pt intruna.Eu ca sm...am spus inca demult..cand voi deveni holder..voi sta doar cu guilda..si acum stau doar cu guilda...au fost vreo 2-3 cazuri..cand am plecat din cry...sau alt party...sa vin sa tin un spot arena...sau icarus...Tot odata tin sa multumesc celor care m-au ajutat de atatea ori cu zen..bless..soul..dar mai ales chaos..si pt.daca mai imi vin alte idei tampite in cap o sa mai scriu :D
Guest violetta Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Eu sunt de acord cu tine Abis, imi cer scuze celor din ally si din guildul meu care m-au rugat s avin la party dar am spus inca de la inceput sunt acasa la parintii si nu am calculatorul foarte bun astfel incat sa imi mearga jocul super bine, merge dar in momentul in care intru pe un spot cu multi mobi se da draq imi merge super incet si abia reusesc sa scriu. Din fericire mai e ff putin si ajung la craiova asadar o sa pot s afac un pt normal fara probleme Multumesc :*:*:*:*: