Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

vLaur

-SuK@r Guild

Recommended Posts

Posted

Un sincer La Multi Ani!!! tuturor celor ce au sprijinit -Suk@r pe toate db`urile in cei 5-6 ani de existenta,bineinteles cu scuzele de rigoare pentru intarziere :tiphat:

Guest smiley_real92
Posted

ne-ai urat intarziat? fii atent aici ..

La multi ani! :))

Guest smiley_real92
Posted

:D

Guest smiley_real92
Posted

:whistle:

Guest G0L!@7H_MG
Posted

Hello all suk@rilor. Ce mai faceti? Care mai ii treaba? Astept sa se dea drumu la conturi sa ma reapuc si eu de link ca mi sa facut o pofta de lvl greu =)). Va pupa Goli

Posted

Hello all suk@rilor. Ce mai faceti? Care mai ii treaba? Astept sa se dea drumu la conturi sa ma reapuc si eu de link ca mi sa facut o pofta de lvl greu =)). Va pupa Goli

Salut Flo,mai suntem vreo 4 supravietuitori din vechiul SuK@r,insa te asteptam si pe tine alaturi de noi in Masters :tiphat:

Cat despre problema conturilor,sper sa se rezolve cat mai curand posibil

Guest G0L!@7H_MG
Posted

Do. Cand se da drumu la conturi. Fii sigur ca unde sunteti voi vin si eu si ma reapuc :X

Posted

salutare :D lucian la taste mai joaca cineva? :))

laur am refacut guilda am voie? :D

salut lucian,sigur ca da, vei avea tot sprijinul meu,implicit al nostru :tiphat:

Do. Cand se da drumu la conturi. Fii sigur ca unde sunteti voi vin si eu si ma reapuc :X

Te asteptam Flo :tiphat:

Posted

salutare :D lucian la taste mai joaca cineva? :))

laur am refacut guilda am voie? :D

salut lucian,sigur ca da, vei avea tot sprijinul meu,implicit al nostru :tiphat:

Te asteptam Flo :tiphat:

daca o fac..intrati sau ramaneti in masters? sau...

Guest G0L!@7H_MG
Posted

Seara sukarilor :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...