Guest 555555 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Sal... am incercat sa dau de tine in joc dar esti greu de gasit frate ... daca se intampla sa intri in jok si avetzi loc si pt mine incearca sa dai un pm :)
Guest smiley_real92 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 6 de 5 ^_^membru de onoare...Do nu prea intra zilele astea.. imi poti da mie pm pe channell sau smiIey(cu i mare nu cu L mic :P ),dar peste o ora 2...ma duc sa iau un windows nou sa pot intra si eu cu 2 conturi cu elite ca baietii... :)ps:daca nu ai pt vii d p acum spot arena 91-86.
vLaur Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 Sal... am incercat sa dau de tine in joc dar esti greu de gasit frate ... daca se intampla sa intri in jok si avetzi loc si pt mine incearca sa dai un pm :)Cat de bine imi pare sa mai vad si fosti membrii reapucandu-se de Mu,mereu vei avea locul tau in SuK@r.Cat despre mine,momentan nu joc datorita timpului foarte incarcat,cum zicea si smiley mai sus ii poti da pm,el joaca acum pe Do.#cat timp va exista linkmania,pe mine ai sa ma gasesti aici,cand am 5 min libere mai trag cate un ochi.Spor la lvl :tiphat:
Guest 555555 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Cat de bine imi pare sa mai vad si fosti membrii reapucandu-se de Mu,mereu vei avea locul tau in SuK@r.Cat despre mine,momentan nu joc datorita timpului foarte incarcat,cum zicea si smiley mai sus ii poti da pm,el joaca acum pe Do.#cat timp va exista linkmania,pe mine ai sa ma gasesti aici,cand am 5 min libere mai trag cate un ochi.Spor la lvl :tiphat:ms la fel ... si toate cele bune. Mam reapucat de 1 luna cred , nici eu nu mai am f mult timp liber ..cateva ore seara si in mare parte afk dar asta este ... macar de dragul de a juca nu neaparat pt rr :D
[Mg^Jupan] Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Saliu, saliu :) , observ ca tot mai multa lume revine in Suk@r , incepe sa va mearga bine de tot :)
vLaur Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 ms la fel ... si toate cele bune. Mam reapucat de 1 luna cred , nici eu nu mai am f mult timp liber ..cateva ore seara si in mare parte afk dar asta este ... macar de dragul de a juca nu neaparat pt rr :DBun asa ;) ' date='May 24 2010, 14:02' post='5109376']Saliu, saliu :) , observ ca tot mai multa lume revine in Suk@r , incepe sa va mearga bine de tot :) Salut jupanele :right: #`seara
vLaur Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 ' date='May 28 2010, 12:32' post='5121331']Saliu.Do te-ai reapucat in fortza? :)nu momentan.#seara