vLaur Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 Cu ocazia Sfintelor Sarbatori Pascale,vreau sa va urez multa sanatate,voie buna alaturi de cei dragi voua,implinire,precum si indeplinirea tuturor dorintelor! :tiphat: #Sa beti un pahar si sa ciocniti un on in cinstea mea,si eu voi face la fel in cinstea voastra :right:
Guest smiley_real92 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Cu ocazia Sfintelor Sarbatori Pascale,vreau sa va urez multa sanatate,voie buna alaturi de cei dragi voua,implinire,precum si indeplinirea tuturor dorintelor! :tiphat: #Sa beti un pahar si sa ciocniti un on in cinstea mea,si eu voi face la fel in cinstea voastra :right:idem fratilorMai bine nu puteam sa o spun nici eu...ce sa mai zic ..Sa aveti parte de cel mai fericit paste!
channel Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 :crazy:Cu ocazia Sfintelor Sarbatori Pascale,vreau sa va urez multa sanatate,voie buna alaturi de cei dragi voua,implinire,precum si indeplinirea tuturor dorintelor! tiphat.gif#Sa beti un pahar si sa ciocniti un on in cinstea mea,si eu voi face la fel in cinstea voastra icon_thumright.gif multumim la fel