Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

vLaur

-SuK@r Guild

Recommended Posts

Posted

Baietzi... mi si rusine sa zic, dar am iesit din guild, do numai joaca, danny slab de tot blodi la fel, smylei sa lasat... eram doar eu on, mam dus in ZoHaN sper sa ramanem prieteni, si fiti fara griji k nu o sa va uit si nu o sa uit unde am crescut :) sper sa ne intelegem bn in continuare si sa pastram legatura...

@spor allz.

Guest smiley_real92
Posted

sper ca nu avem probleme cu conturile..care le'ai primit,in rest faci ce vrei.

ps: trebuia din prima ZoHaN ..dar nah..bft

Posted

sper ca nu avem probleme cu conturile..care le'ai primit,in rest faci ce vrei.

ps: trebuia din prima ZoHaN ..dar nah..bft

fi fara stres smiley , nici nu am intrat pe ele macar :)

Posted

' date='Feb 1 2010, 23:57' post='4717300']

Baietzi... mi si rusine sa zic, dar am iesit din guild, do numai joaca, danny slab de tot blodi la fel, smylei sa lasat... eram doar eu on, mam dus in ZoHaN sper sa ramanem prieteni, si fiti fara griji k nu o sa va uit si nu o sa uit unde am crescut :) sper sa ne intelegem bn in continuare si sa pastram legatura...

@spor allz.

+1.... am intrat 2 - 3 zile la rand nimeni on ....aceiasi treaba ca si jupan

Posted

daca va reapucati toti , eu revin cu cea mai mare placere in guild !! doar sa imi ziceti cand ii smenu cu himenu, si eu sunt primu care imi dau X si ma reintorc la voi :)

Posted

Imi pare rau ca se termina asa,nu stiu daca am sa mai joc,imi doresc sa mai intru,dar din pacate momentan nu am timp nici sa stau alaturi de familie.Sper ca in viitorul apropiat sa mai pot fi alaturi de voi acolo unde cel putin eu am pus suflet,sau daca nu macar aici pe forum

In rest,toate cele bune! :tiphat:

Posted

Imi pare rau ca se termina asa,nu stiu daca am sa mai joc,imi doresc sa mai intru,dar din pacate momentan nu am timp nici sa stau alaturi de familie.Sper ca in viitorul apropiat sa mai pot fi alaturi de voi acolo unde cel putin eu am pus suflet,sau daca nu macar aici pe forum

In rest,toate cele bune! :tiphat:

Do cu toti am pus suflet da nu se poate juca de unu singur in guild.. e ft urat singurel :) pt k fiecare guild e pentru el , alianta ajuta cat poate da tot la guilda lui trage..

Guest smiley_real92
Posted

Do,nu se termina nimic aici . SuK@r va exista mereu!

Posted

Do,nu se termina nimic aici . SuK@r va exista mereu!

De asta am avut si am mereu incredere in voi.Stiu si sper ca fara/sau cu mine acest guild frumos poate continua,poate este greu,dar si eu am continuat fara fosti membrii care au pus umarul la bazele acestui guild, pe parcurs gasind noi caractere deosebite si oameni pe care te poti baza carora vreau sa le multumesc pe aceasta cale ;) :tiphat:

Posted

DO e chiar ft greu fara tine, numai este caterinca numai ii nimic, eu am jucat in jur de 2 saptamani singur in guild, intram , eram k o fantoma in joc, nimeni nu ma baga in seama, ally era doar pt ea, de accea am renuntat , dar cu mziceam si mai suus, daca reveniti toti, revin si eu cu cea mai mare placere :)

Guest smiley_real92
Posted

ma bag si iau castelul :))

Posted

Probabil va veni o zi cand voi termina ce am inceput,insa sper sa nu fie prea tarziu si sa va mai regasesc inca acolo unde v-am lasat,altfel acea zi nu va mai exista vreodata..

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...