valheru Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 am si eu o intrebaresectiunea in care apare tradu interzis in guild sau alianta se referea doar la iteme mici sau include si anticeleEu asa am inteles fara trade vrei sa dai ceva dai moca daca nu nu aduci vb.Daca mam inselat spunetimi daca am dreptate anuntatil si pe lucian ca numi place sa ma cert cu aly pt traduri in aly.Mie mi se pare ceva urat indiferent ca e 1 bless sau ca e antic
[Mg^Jupan] Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 SI do vezi , k am iesit fara sa vreau, nu stiam k windraw ma da afara =))), astept sa ma iei iara in guild, te-as suna acuma, da mi naspa daca dormi :)
vLaur Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 In juma de ora sunt in game,acum am ajuns acasa#Neatza
Guest The-Matrix Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Jupane cum sa iesi fara sa vrei?:))=))cere cod akolo knd sa iesi----->> nu stii sa mintihttp://img19.imageshack.us/img19/7578/screen121911350010.jpg
[Mg^Jupan] Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 daca nu mi-a aparut nimic de cod la mn eu ce sa fac , va-s ruga frumos, daca nu ma credeti, macar numai deschideti subiecte de cearta, pt k oricum sunt nervos de 2-3 zile, de cand am avut ce am avut cu masina, si o sa ma lase astia fara permis :)
Guest smiley_real92 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 am si eu o intrebaresectiunea in care apare tradu interzis in guild sau alianta se referea doar la iteme mici sau include si anticeleEu asa am inteles fara trade vrei sa dai ceva dai moca daca nu nu aduci vb.Daca mam inselat spunetimi daca am dreptate anuntatil si pe lucian ca numi place sa ma cert cu aly pt traduri in aly.Mie mi se pare ceva urat indiferent ca e 1 bless sau ca e antic1. Nu se vinde, dar nici nu se cere excesiv un item in cadrul guildului.2. In functie de posibilitati si in limita bunului simt, membrii vor fii ajutati cu iteme sau jewels.Ti'am explicat putin si in game ca totul se bazeaza pe bun simt.. :P
vLaur Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Neatza,eu cred ca o intand pana la munte :crazy:
Guest smiley_real92 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 wazaaaaaaaaaap wtf :) eu inca nu dorm si chanel zice ca rade el d mn :)) iaca ca rad eu d el primu :)) nu mai poate de beat =)) au...zicetii :)) rusine ;)
channel Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 rusine rusine cum spui u Dar sa te iei la bataie qu semaforu prea de tot.Partea ce-a mai proasta e k te-a ars erai panicat tot:))...ti-o rupt capu si degetele=))