LuckyShot Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Iar in legatura cu poza ta, ce ne poti zice fanatical? :) e altcineva in poza personal, pozele cu copii nu ma duc cu gandul la copilarie, ci doar la copii, de aceea cele care mi se par relevante sunt cea a lui aldguth si a lui fanaticaldoll. inca nu m-am hotarat pe care s-o votez :P
liquidlove Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 (edited) p.s : Ce mi-a sarit in ochii,majoritatea ce au votato pe Narcisa,sunt MU addicted ...e putin strange :) ,si tiind sa creed ca lancelot are dreptate . Indiferent,not my bussiness . Edited October 22, 2009 by liquidlove
Zeal Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 eu as vota fanaticaldoll, e singura poza care evidentiaza copilaria in viata unui adult - ceea ce mi se pare pretty artistic. + faptul ca n-are sutien e un atu.
Dr.Oetker Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Am votat Aldguth.O poza interesanta si unica.Foarte diferita. Majoritatea au inteles prin copilarie, belelusi.In poza mea am vrut sa evidentiez leaganul :DPentru mine era aceva gen bungie-jumping.(strigate,adrenalina si bucurie.)@fanatical:Tu esti in poza ?
Lucian Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Sincer..nu inteleg de ce trebuie sa votati de pe 3 sau 4 conturi pentru o persoana..era de ajuns sa votati o data..nu cred ca e echitabil pentru ceilalti participanti..mai ales tinand cont ca sunt niste useri pe aici care nu au dat in viata lor pe la Discutii Generale :)No offence Narci dar nu e concurs de cine are cei mai multi sustinatori pe forum sau cei mai multi useri :)Probabil propunerea lui blk cu un juriu e cea mai inspiratada' ce concurs e? daca nu de sustinatori? :Deu nu pot fi obiectiv asa. si cred ca nimeni n-ar putea. next time...juriu :Pp.s : Ce mi-a sarit in ochii,majoritatea ce au votato pe Narcisa,sunt MU addicted ...e putin strange :):rofl1: 70% nici nu mai joaca
reckfulx Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 ce rahat iese si din threadu' asta, pentru niste poze..eu l-am votat pe liquid de ex
liquidlove Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 :rofl1: 70% nici nu mai joacaTe cred pe cuvant,dar din cati au postat,poate ca e singurul lor post in ultimele 3 luni la sectiune,sau chiar primul de cand is ei :D ,dar nu,poza narcisei e chiar faina,merita .ce rahat iese si din threadu' asta, pentru niste poze..eu l-am votat pe liquid de exDe frica m-ai votat,stiai ca iese rau daca votai altceva .
LuckyShot Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 eu votez fanaticaldoll pana la urma. si poza lui aldguth imi place, dar cea cu balonasele e mai vesela.
Lancelot Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 hmm :) ok nu are rost sa ne crispam acum..aceasta e prima editie a concursului..vom fi mai atenti la urmatoarele..as aprecia daca cei care voteaza..ar spune si de ce fac asta...pentru ca doar un singur cuvant suna mai mult a vot electoral decat artistic :)
andix3 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Imi place ideea lui Aldguth , diferita :) .Si cea a lui Oana imi place mult .. Si sa nu uit de cea a lui Lancelot , superba .
fanaticaldoll Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 narcisa, alege o altă temă şi organizează concursul cu tema nouă :)
noghri Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 nu prea m-am uitat in alte directii pe site de ceva timp, dar am primit un pont ca se desfasoara un mic concurs foto...astept cu nerabdare urmatoarea editie. pana una alta...votul meu s-a dus la logs, mai mult pentru spontaneitatea pozei.votul care nu s-a mai dus, dar mi-a placut totusi, ar fi fost la poza lui lance, care mi s-a parut cea mai corect coloristic vorbind...dar parca mergea un crop...sau poate un alt unghi pe respectivul copil (personal prefer close-up-urile).
Lancelot Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 eu cred ca egata :) pentru urmatorul concurs voi incerca si eu sa gasesc un juriu..restul isi pot exprima parerile la liber
Dropkillerz Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 se mai face un concurs pe aiceasi tema,dar mai organizat?ca m-am uitat azi prin albumul foto si am gasit si eu ceva poze :D
liquidlove Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Aceasi tema nu cred ca are rost :) Organizarea va fi facuta de cel care castiga (narcisa in cazul asta) . Ea alege tema :P