fanaticaldoll Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Postarea fotografiilor [vineri - marţi] Vot [miercuri - joi]Concursul fiecărei săptămâni are o temă diferităCâştigătorul alege tema pentru săptămâna următoareFotografiile TREBUIE să fie personaleFotografiile se vor încadra în cerinţele temei săptămânale.Minimum de photoshop.Se interzic fotografiile luate de pe alte siteuriIntră în concurs o singură fotografie; daca o persoană postează o fotografie iar pe parcursul saptămânii se răzgândeşte şi postează alta, va intra în concurs ultima fotografie postatăTopicul de vot cuprinde expunerea fotografiilor şi a pollului, cu posibilitatea forumiştilor de a-şi motiva alegerea.Fotografia va fi postată pe un site de genul photobucket.În cazul în care pe primul loc se află două sau mai multe fotografii cu acelaşi număr de voturi, departajarea o va face un profesionist.Se interzic comentariile maliţioase la adresa celorlalţi forumişti / fotografiilor lorSe cere redimendionarea fotografiei înainte de a o urca pe net şi postarea propriu-zisă a imaginii în cadrul expoziţiei.În cazul încălcării regulamentului, participantul în cauza va fi descalificat.Tema de săptămâna asta este COPILĂRIE.......................Puteţi posta orice fotografie care vă aminteşte de copilărie, joc, inocenţă, etc indiferent dacă sugerează asta la un nivel abstract. Fotografia poate fi însoţită şi de un comentariu despre locul unde aţi făcut fotografia, motivaţie, personaje.succes la pozat!
Lancelot Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 http://www.imagebam.com/image/5ac7fe52615199sa incep eu primul :P
fanaticaldoll Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Lancelot aşa aş vrea să le văd pe toate
fanaticaldoll Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 scutecismele sunt la putere :D-----sunt permise şi comentariile, îndrăzniţi :P
logs Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 http://img27.imageshack.us/i/img4256fr.jpg/finally ... better?
fanaticaldoll Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 super logs, dar dacă ai putea să o expui ca ceilalţi, ar fi fain
Lancelot Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 la sefu poza pare centrata mai mult pe tort si mai putin pe sarbatorita :D cea a lui logs nu e rea dar a mea pare mai ok
fanaticaldoll Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 stai să o vezi pe a mea şi apoi să te aud :Pşi eu am sesizat tortul ăla, yami, yami :D
sefu_bancii Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 la sefu poza pare centrata mai mult pe tort si mai putin pe sarbatorita :D cea a lui logs nu e rea dar a mea pare mai ok stai să o vezi pe a mea şi apoi să te aud :P şi eu am sesizat tortul ăla, yami, yami :D nici unu nu vedeti colacii (cozonacii)? numa tortu poza care am expuso imi aminteste ft mult de copilarie cand eram super pofticios la tot ce era dulce Imi plac si restu pozelor sunt foarte tari intrebare : pot posta mai multe poze pe o tema sau doar una? :D
fanaticaldoll Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 una, dacă vrei să o schimbi poţi posta alta, vei intra în concurs cu ultima postată.
sefu_bancii Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 e sexy poza :> dar nu-mi aduce aminte de copilarie
Lancelot Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 zboara puiule zboara?:D draguta poza asta :D dar totusi speram ca ati trecut de varsta balonaselor
fanaticaldoll Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 zboara puiule zboara?:D draguta poza asta :D dar totusi speram ca ati trecut de varsta balonaselor da, de unde, încă mai bem soluţia de făcut baloane ) şefule, vezi ce sexi-ţi trag eu ţie )
logs Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Simplu si luminos, descoperirea de sine si descoperirea lumii din jur... Gestul firesc si neagresiv, spontaneitatea atat de usor surprinsa. O lume in care, de ce nu, gandaceii pot fi un accesoriu teribil de atractiv pe glezna oricarei domnisoare :)Votez inocenta si surpriza descoperirii lui ....(to be completed Wednesday).Editat asa. Better?
Memmorex- Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 In poza sunt eu undeva pe la 5-6 ani.De la 7 ani in jos imi amintesc decat secundele alea in care am facut poza asta.In rest parca m`a resetat cineva...
yonel Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 http://img62.imageshack.us/i/aprilie1991.jpg/Nu stiu daca se incadreaza in tema !Ps: Overdose Fotografiile TREBUIE să fie personale
c1ocan Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 http://img28.imageshack.us/i/af5.jpg/Enjoy your life, the've sure wont :) .
fanaticaldoll Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 perfect logs, mersi că ai editat :) hmmmmn, de votat votăm miercuri şi joi.votezi cu lancelot, să înţeleg. frumos. incredibil cum ai sesizat buburuza de pe glezna domnişoarei. felicitările mele.memo, poza ta e făcută de tine sau e scanată? dacă e scanată te rog să fotografiezi poza şi să revii. atunci se cheamă că ai făcut-o TU.yonel super poza ta, îmi place foarte mult, poate ne spui şi ceva despre ea, cum ai făcut-o, cînd....şi aş vrea să o expui ca ceilalţi dacă se poate :)overdose, a ta e personală? :)honey, minunabilă micuţa :)
Irina Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 cateva informatii despre foto: facuta pe o croaziera in Grecia,m-a impresionat foarte tare pustiul ,era tare furat de peisaj :)
Lucian Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 <3 votez asta a n-am voie sa votez inca? mai astept atunci.
liquidlove Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 (edited) Nu m-am putut decide ..so postez 2 poze :P Edited October 17, 2009 by liquidlove
Memmorex- Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 perfect logs, mersi că ai editat :) hmmmmn, de votat votăm miercuri şi joi. votezi cu lancelot, să înţeleg. frumos. incredibil cum ai sesizat buburuza de pe glezna domnişoarei. felicitările mele. memo, poza ta e făcută de tine sau e scanată? dacă e scanată te rog să fotografiezi poza şi să revii. atunci se cheamă că ai făcut-o TU. yonel super poza ta, îmi place foarte mult, poate ne spui şi ceva despre ea, cum ai făcut-o, cînd.... şi aş vrea să o expui ca ceilalţi dacă se poate :) overdose, a ta e personală? :) honey, minunabilă micuţa :) Poza e fotografiata (cum suna ). Am facut poza cu mobilul la poza originala.E ok asa?