undercover Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 ce nume aveti ma saracilor auzi cica playboy cigarette :)))))))))
Playboy Cigarette Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 ce nume aveti ma saracilor auzi cica playboy cigarette :))))))))) Ne cunoastem BA ?
AngeL Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 (edited) Da, si pe forum, dar ma refeream la serverul de mu, propriu-zis ... :) Iti dau cateva sfaturi utile: -Nu te face remarcat -Nu cauta cearta -Nu folosi programe ajutatoare; Elite, afk-tools.. etc. -Nu te baga in razboiul guildelor, pici la mijloc. -Nu baga foarte multa lume in seama, multi se vor crede importanti si isi vor da aere. Per-ansamblu: Intri, joci si iti vezit de treaba ta. A, si citeste regulamentul de postare a unei plangeri pe MU (ca sa nu ai parte de surprize): Eu am fost unu din cei mai impatimiti jucatori - MU. M-am lasat, a fost prea mult pentru mine si am zis "stop", eu intru sa ma joc - nu sa ma porcesc cu nimeni. In rest: Succes si nervi de fier. #Daca ai intrebari legate despre joc sau forum - imi dai PM sau postezi aici. Da Angel, da parca inca ne mai trage nostalgia de picior :)) Ai tu impresia asta, o sa fie bine, ai sa vezi. :) Edited October 8, 2013 by Angel
Glau Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Salut, Am auzit ca se preconizeaza un rr db in curand? Ptiu, si vroiam sa ma apuc si eu, n-am mai jucat de pe 97d. La season 2 nu s-a dat rr db de cand s-a lansat pe lm?
danserious Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 a fost un rr db la season 2 in septembrie 2011, cu totii asteptam un db nou+1sezon nou
Glau Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 (edited) Din ce vad, nici adminii nu prea mai activeaza ..., aveam chef acum cateva zile cat am avut timp liber. N-am inca nici contul activat oricum, dureaza din cate vad, asta e:) Parea o idee buna sa ma joc mu lm, acum 2-3 zile :)) Edited October 31, 2013 by Glau
Frisca112 Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Am vazut ca aici se mai posteaza .. scuze pe offtopic .. dar pentru activari de cont mai este cineva ?? scria maxim 48 de ore .. au trecut 4 zile . multumesc
zgaiba Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 nici ora nu e setata dreaq , vrei rr db ? :))) dupa ora 23:00 iti apar posturile "yesterday"
Soprano Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Vom avea premii la urmatorul concurs foto Va astept la inscrieri. :tiphat:
ReK1Nu Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 La multi ani tuturor celor cu numele de Andrei / Andreea :clap: 1
AngeL Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Vreau sa va aduc aminte ca s-a deschis Gala Linkmania 2013. Va rugam sa votati in numar cat mai mare. Criterii de votare: Votatii n-au nici o legatura cu serverele de jocuri online, votarea se va face exclusiv pe activitatea forumala a posibilului votat. Aici veti putea vota: Cu drag, staff-ul Linkmania!
Soprano Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Hello. Concurs foto cu premii , va astept la inscrieri.