Jump to content
Cristian

LinkMania Mu Online Free Chat

Recommended Posts

Posted (edited)

Da, si pe forum, dar ma refeream la serverul de mu, propriu-zis ... :)

Iti dau cateva sfaturi utile:

-Nu te face remarcat

-Nu cauta cearta

-Nu folosi programe ajutatoare; Elite, afk-tools.. etc.

-Nu te baga in razboiul guildelor, pici la mijloc.

-Nu baga foarte multa lume in seama, multi se vor crede importanti si isi vor da aere.

Per-ansamblu: Intri, joci si iti vezit de treaba ta. A, si citeste regulamentul de postare a unei plangeri pe MU (ca sa nu ai parte de surprize): 

Eu am fost unu din cei mai impatimiti jucatori - MU. M-am lasat, a fost prea mult pentru mine si am zis "stop", eu intru sa ma joc - nu sa ma porcesc cu nimeni.

In rest: Succes si nervi de fier.

#Daca ai intrebari legate despre joc sau forum - imi dai PM sau postezi aici.

Da Angel, da parca inca ne mai trage nostalgia de picior :))

Ai tu impresia asta, o sa fie bine, ai sa vezi. :)

Edited by Angel
Posted

Salut,

Am auzit ca se preconizeaza un rr db in curand? Ptiu, si vroiam sa ma apuc si eu, n-am mai jucat de pe 97d. La season 2 nu s-a dat rr db de cand s-a lansat pe lm?

Posted (edited)

Din ce vad, nici adminii nu prea mai activeaza ..., aveam chef acum cateva zile cat am avut timp liber. N-am inca nici contul activat oricum, dureaza din cate vad, asta e:)

Parea o idee buna sa ma joc mu lm, acum 2-3 zile :))

Edited by Glau
Posted

Am vazut ca aici se mai posteaza .. scuze pe offtopic .. dar pentru activari de cont mai este cineva ?? scria maxim 48 de ore .. au trecut 4 zile . multumesc

Posted

Vreau sa va aduc aminte ca s-a deschis Gala Linkmania 2013. Va rugam sa votati in numar cat mai mare. Criterii de votare: Votatii n-au nici o legatura cu serverele de jocuri online, votarea se va face exclusiv pe activitatea forumala a posibilului votat.

Aici veti putea vota:

Cu drag, staff-ul Linkmania!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...