BeEmolai Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 :))))) linkmania varianta noua :)))) http://www.hsmaker.com/harlemshake.asp?url=http%3A%2F%2Fwww.linkmania.ro%2Fforum%2F300-mu-online-s2%2F
eNNduro. Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 Salut baieti. Am decis sa ma apuc si eu de MU Online.
AdrlaN Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Salut baieti. Am decis sa ma apuc si eu de MU Online. Greseala mare ai facut=))
Raween Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 (edited) Buna asta !!! Tu ai decis sa te reeapuci de Mu-online ! Dar intrebarea mea capcana este : si unde te joci tu mu ca eu de 3 zile ma kinui sa intru pe servar si nu reusesc. :rofl: Si acum in lipsa de ocupatie stau si ma intreb cum sa aduc dovezi suportului tehnic linkmania , ca sapot avea si eu premiile pt anii de cand evoluez pe acest servar, pentru milioanele de lei cheltuiti prin sali de net, ca la un moment dat ma dadea servarul afara sa mai iau o pauza, si pentru cel mai mult timp stat conectact pe servarul de mu. Nu de alta dar am lucrat ca operator de internet cafe numai sa ajung primul bk full. :hair: Fratilor viata mea de la 14 ani pana la 27 cat am acum, am evoluat pe mii de servare de acest joc si va zic ca si viitorii mei copii vor invata cei ala Mu si cu ce se papa. Am crescut copii prin sali de net care fugeau de acasa numai sai ajut sasi faca set, pe linkmania am invatat sa joc MU, dar si evoluez de cand eram copil, am schimbat 5 ,7 pc-uri, si cum instalam windows si drivere primul lucru era Mu- linkmania. Ce alte jocuri MMORPG , am incercat de toate tot Mu e baza, te certi cu toti nebunii sa poti sa cresti, esti vanat de cand te nasti si pana la rr DB. dar pana la urma esti doar tu, cunostintele tale ,un pic de noroc si un net bun + pc. Apoi poti arata ce poti cand vine vorba de PK-event sau guild war, ori dueluri. Edited February 24, 2013 by Raween
boomeey Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 de cand au plecat iepurele si sobolanul si si-au facut comunitatea lor e cam liniste pe aici :))
fdsa Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 foarte bine au facut , concurenta nu poate fi decat benefica o sa se faca liniste de tot cand ii da drumul oficial
shb Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 de cand au plecat iepurele si sobolanul si si-au facut comunitatea lor e cam liniste pe aici :)) not worth the trouble :p 1
AdrlaN Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 (edited) Un stadion intreg canta ! Edited March 24, 2013 by ADY_SM
AngeL Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 G-UNIT afla ca a ramas fara contul de mu E la mişto clipu.