Jump to content
Hadrian

Reclame

Recommended Posts

Posted

sau cea de la altex, cea cu macelarii aia 2, care urca un popa in turla(popa imbracat in negru total), il arunca, iar cel cu chipiu(care deobicei povestea filmele)ii zice celuilalt...: Ba berbecule, ti-am spus ma ca-i popa, dar nu zici tu repede ca-i batman... biggrin.gif sa o vedeti ca e misto...

aolo ce de-am mai ras cand am vazut-o

batman, batman

ps: nu e la altex

Posted

Ca tot e vorba de reclame sa va spun CE NU imi plac...

- reclamele tampite de la Dannone

- reclamete aiurite de la Hochland

- reclama cu pateul de sibiu si aia cu samponu anti-matreatza

Imi plac reclamele inteligente nu porcariile alea de mai sus...

Bamboocha! smile.gif

Posted

Ma exaspereaza reclamele DANONE, DANONINO si miile de reclame la paste de dinti. E O SIMPLA PASTA DE DINTI, NU LEACUL PT CANCER ! Asa ... am vazut o reclama, niste tipi (si tipe la examen, intr-o sala cam mare). Tipu' de la catedra zice creioanele jos, foile la mine, ceva in genu' asta. Ramane doar un tip ... care mai scrie ... pana la urma se duce la catedra. Examinatoru' ii spune ca e prea tarziu si c-a picat ... tanaru' il intreaba f serios : Do you know who i am ? r: i have no idea. OK! si-si baga foaia in mijlocul celorlalte biggrin.gif (stiu, povestesc f naspa sad.gif)

Posted

Cea mai tare e aia de la Gilette. "Barbiereste-te pentru viitorul fotbalului romanesc" tongue.gif ah, si danone suckz, alaturi de actimel, activia sau stiu eu ce tampenii jidanesti. Si cele mai marfa reclame sunt alea de la elite biggrin.gif si love plus biggrin.gif

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...