Jump to content
Hadrian

Reclame

Recommended Posts

mda...reclamele nu isi au rostu in timpul filmelor, mai ales k sunt shi lungi...o exceptie o face HBO shi TVR 1 park...bv lor, in rest nu ma deranjeaza pt k nu prea ma uit la TV banana.gif

ps: shi sormea lucreaza tot cu reclamele, nusht cum suporta blink.gif

Link to comment
Share on other sites

keeekeeess ii dau dreptate lui ahilosu si nu inteleg atitudinea ta. Reclamele le-am gasit pe net si sincer unele poate sunt facute de fani. Oricum sunt multe reusite si multe altele de vazut. Apropo circula si pe dc Noaptea devoratorilor de publicitate. Care a reusit sa vada? biggrin.gif Super misto.

Link to comment
Share on other sites

Am zis eu ceva de topicul tau ? Doar ca in ultima vreme nwradu cam inchide si unde postez eu pe motiv ca sa nu ma supar.

Apropo de reclame, cum se numeste aia unde se face reclama la o masina..si sta unu in bar si canta 'geropa' ? (melodia fiind James Brown - Sex machine)

Link to comment
Share on other sites

ati vazut reclama nou de la adidas, cea in care joaca, Ballack, Raul si aia Beackham pe rama unui teren de fotbal, sau cea de la altex, cea cu macelarii aia 2, care urca un popa in turla(popa imbracat in negru total), il arunca, iar cel cu chipiu(care deobicei povestea filmele)ii zice celuilalt...: Ba berbecule, ti-am spus ma ca-i popa, dar nu zici tu repede ca-i batman... biggrin.gif sa o vedeti ca e misto...

Link to comment
Share on other sites  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...