Hadrian Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Cine e pasionat de reclame? Eu sigur sunt mai ales ca sunt si in domeniu. Sper ca o sa aiba un succes topicul acesta si ne vom minuna de imaginatia oamenilor de marketing. Ce ziceti de reclamele astea? Heineken Cookies Sony Ericson Puma Puma2 Phillips Nike Adidas
Manticore_LightSide Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Sony Ericsson shi Phillips ce mi-au placut... Keep them commin'!
Sicone Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Ultima,cea cu Adidas mi-a placut mult si au dreptate
rhazek Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 mda...reclamele nu isi au rostu in timpul filmelor, mai ales k sunt shi lungi...o exceptie o face HBO shi TVR 1 park...bv lor, in rest nu ma deranjeaza pt k nu prea ma uit la TV ps: shi sormea lucreaza tot cu reclamele, nusht cum suporta
danielmihai Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Aia cu Adidas e misto .Dar si aia cu Sony Ericson e frumoasa.
keeekeeess Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 klumea reclamele, le-am dat si eu mai departe pe alt forum. de unde le-ai luat ?oare is facute de producatori sau de fanii macrii ? PS : sper sa nu inchide nwradu topicul asta ca am postat eu pe el
Ahilosu Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 keeekeees il ultima vreme cam toate posturile tale sunt flame...watch it ca nu e atitudine potrivita
Hadrian Posted August 12, 2005 Author Posted August 12, 2005 keeekeeess ii dau dreptate lui ahilosu si nu inteleg atitudinea ta. Reclamele le-am gasit pe net si sincer unele poate sunt facute de fani. Oricum sunt multe reusite si multe altele de vazut. Apropo circula si pe dc Noaptea devoratorilor de publicitate. Care a reusit sa vada? Super misto.
keeekeeess Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 Am zis eu ceva de topicul tau ? Doar ca in ultima vreme nwradu cam inchide si unde postez eu pe motiv ca sa nu ma supar. Apropo de reclame, cum se numeste aia unde se face reclama la o masina..si sta unu in bar si canta 'geropa' ? (melodia fiind James Brown - Sex machine)
keeekeeess Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 Aici cu Big Mac ii mai mult antireclama. Adica mananci prea multe big mac-uri si faci infarct
Ahilosu Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 ce postati voi, sunt poze funny si nicidecum reclame la produse comerciale...useless
Sarpe Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 http://www.220.ro/stuff/Romantismul_la_barbati.htm
WuTangClan Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Reclamele astea merita sa fie bagate in timpul filmelor
sNaKey Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 ) ) ce`a mai marfa mi s`a parut aia a lu sarpe si acum mai rad
frankie Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 ati vazut reclama nou de la adidas, cea in care joaca, Ballack, Raul si aia Beackham pe rama unui teren de fotbal, sau cea de la altex, cea cu macelarii aia 2, care urca un popa in turla(popa imbracat in negru total), il arunca, iar cel cu chipiu(care deobicei povestea filmele)ii zice celuilalt...: Ba berbecule, ti-am spus ma ca-i popa, dar nu zici tu repede ca-i batman... sa o vedeti ca e misto...
z3t[u] Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 DAaaaa ...reclama de la adidas e supe.......super adevarata