kidumik Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 #-o ree fain mu asta? sau? sa stiu daca ma apuc..
TyreXel Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 #-o ree fain mu asta? sau? sa stiu daca ma apuc..Joaca si vei decide singur acest lucru. Intrebi 1000 de persoane si primesti 1000 de raspunsuri.
bunny Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 Joaca si vei decide singur acest lucru. Intrebi 1000 de persoane si primesti 1000 de raspunsuri.Pe linkmania e posibil sa primesti 2000 de raspunsuri. :))
K1ddo Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 #-o ree fain mu asta? sau? sa stiu daca ma apuc..Neatza pai eu m-am apuc acum 20min si eu zic ca e interesant jocu :)
Juaaa Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 #-o ree fain mu asta? sau? sa stiu daca ma apuc..Mai bine nu te mai apuci :))
acelasi_bandit Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Mai bine nu te mai apuci :))e ca un drog :))
jmekeru_BK Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Pe linkmania e posibil sa primesti 2000 de raspunsuri. :))minti -_-
Marijuanna Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 #-o ree fain mu asta? sau? sa stiu daca ma apuc..teasi sfatui sa nu te apuci daka nai nervi tari :(
uLise Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Neatza pai eu m-am apuc acum 20min si eu zic ca e interesant jocu :)Sa stii ca nu e aceasi atmosfera ca la MTA. Aici este ca la bazar fiecare isi etaleaza cunostintele vaste in arta Mu Online si incearca sa para iesit din tipare. ;)ot: tinand ca este o discutie libera si nu postez pt +1 etc. as vrea si eu warn down a trecut ceva vreme de cand am primit warn-ul , bunny a fost mai receptiv dar Redemption nu ... asa ca cine are liber la mana sa-mi dea warn down.
SoulKing Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Mai bine nu ai incerca.. este un drog curat :D
bunny Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 Mai continuati mult sau m-apuc de apasat butoane? >_< Stay ontopic.
F@NT@ Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 push that button @apucate frate daca stai bine cu nervi ,,, eu zic ca in 2 saptamani asa ai sa faci cu pc`u :comp1: :)) i`m kidding . ^_^
Marijuanna Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 push that button @apucate frate daca stai bine cu nervi ,,, eu zic ca in 2 saptamani asa ai sa faci cu pc`u :comp1: :)) i`m kidding . ^_^ mai rau cred ca il arunca pe geam :))
bunny Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 what does this button do ?:D push that button @apucate frate daca stai bine cu nervi ,,, eu zic ca in 2 saptamani asa ai sa faci cu pc`u :comp1: :)) i`m kidding . ^_^ mai rau cred ca il arunca pe geam :)) warn up tustrei.
SWAt2000 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Discutie libera, iar tu le dai warn? :) pai nu cred ca mai este o discutie libera.care-i ON la acest subiect?@ulise ce modalitate de a cere warn down, te crezi cam b0$$ nu crezi? un "te rog" n-ai fost invatat sa spui? :) warn down se cere frumos, nu se impune warn up il iei fara sa ceri :))
bunny Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Discutie libera, iar tu le dai warn? :) pai nu cred ca mai este o discutie libera.care-i ON la acest subiect?@ulise ce modalitate de a cere warn down, te crezi cam b0$$ nu crezi? un "te rog" n-ai fost invatat sa spui? :) warn down se cere frumos, nu se impune warn up il iei fara sa ceri :))Una e free spam (care se afla la comunitate), alta e sa discutam despre comunitatea in sine.De fapt hai sa postam in voie, ce dracu. Jucam un fazan? Hai ca incep eu alfabetul.A...(stii bine la ce m-am referit cand am numit topicul asa)
vdragosh Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 ...De fapt hai sa postam in voie, ce dracu. Jucam un fazan? Hai ca incep eu alfabetul.A......STOPdevin eu global, vezi tu warn. :D
F@NT@ Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 te rog bunny nu fi rau si da-mi warn down <_< :-s
SpeedO Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 ...SUCKS! Ca sa fiu drept si sincer.Voi v-ati uitat la plangeri in ultima vreme si ce postati? Mi-e mila de mie insumi ca inca mai calc pe-aici, sa va spun sincer. Vorba cuiva, nu e frumos sa-i pun pe toti in aceeasi oala, dar majoritatea parca sunteti dintr-o bucata. In fata ochilor vedeti numai experienta si vanatoare cat e ziua de mare. @_@ Pana si cand e vorba de un gather, de iesit la o bere, deja o dati in diverse cu batai, amenintari si fel si fel. Hai ca asa era si pe fosta baza, dar proportia nu era chiar asa de mare cum e acum. Un 20-30% acolo, dar acum...nici nu vreau sa discut. Ma uitam la celelalte sectiuni odata, de exemplu GTA, respectivii au un singur topic de spam (nu o sectiunea intreaga cum avem noi, guilds), se inteleg toti ok, nu are nimeni nimic cu nimeni (si chiar daca au, dupa ceva timp revine la normal), si comunitatea lor pare ok. Din toata linkmania aceasta sectiune (mu) se claseaza pe ultima treapta din toate punctele de vedere. Mai e nevoie sa enumar? Ce credeti ca ar trebui facut in conditiile astea? Cum putem noi, ca subcomunitate sa ne ajutam pe noi insine? Si mie imi place caterinca, mai ales pe baza cuiva, dar hai sa pastram un "dialog" calm user-admin. Nu stiu cum vezi tu lucrurile..dar din punctul meu de vedere sunt simple.Daca la vreau gather iese cu scandal... inseamna k asa se manifesta ei cand dau de alcool si nu cred k are jocul vre`o influentza... nu cred sa fie vre`unul care sa inceapa un scandal din cauza ca X ia facut o preluare pe joc si acuma e momentul sa se razbune:)) hai sa fim seriosi.de exemplu GTA, respectivii au un singur topic de spam (nu o sectiunea intreaga cum avem noi, guilds), se inteleg toti ok, nu are nimeni nimic cu nimeni (si chiar daca au, dupa ceva timp revine la normal), si comunitatea lor pare ok.Una e GTA si una e MU Online...uitate la diferentza de jucatori si asta spune tot... unde sunt mai multi jucatori exista si mai multe certuri, plus ca certurile astea intre playeri exista mai mult acuma de cand cu Castle Siege si rivalitatea intre Guilde respectiv ally.La GTA nu cred ca exista un asemenea regulament sa se posteze toti toata ziua cum exista la mu, ala este un joc destul de liber...unde pe forum se intra mai mult pt a te documenta.
Cristian Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Nu stiu cum vezi tu lucrurile..dar din punctul meu de vedere sunt simple.Daca la vreau gather iese cu scandal... inseamna k asa se manifesta ei cand dau de alcool si nu cred k are jocul vre`o influentza... nu cred sa fie vre`unul care sa inceapa un scandal din cauza ca X ia facut o preluare pe joc si acuma e momentul sa se razbune:)) hai sa fim seriosi.Una e GTA si una e MU Online...uitate la diferentza de jucatori si asta spune tot... unde sunt mai multi jucatori exista si mai multe certuri, plus ca certurile astea intre playeri exista mai mult acuma de cand cu Castle Siege si rivalitatea intre Guilde respectiv ally.La GTA nu cred ca exista un asemenea regulament sa se posteze toti toata ziua cum exista la mu, ala este un joc destul de liber...unde pe forum se intra mai mult pt a te documenta.Din curiozitate, ce diferenta de jucatori? Daca habar nu ai cu ce se mananca sectiunea gta macar nu vorbi aiurea... :)Ca sa nu fiu offtopic chiar detot, probabil daca unii gms/mods nu s-ar implica chiar atat in problemele dintre guildele rivale si ar fi cat de cat impartiali (nu vreau sa dau cu parul dar tocmai de asta m-am si lasat) s-ar mai rezolva din probleme.
SpeedO Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Din curiozitate, ce diferenta de jucatori? Daca habar nu ai cu ce se mananca sectiunea gta macar nu vorbi aiurea... Aveam pretentii de la tine dar cred ca esti pe langa subiect... vorbeam despre diferentza numerica de jucatorilor intre astea doua jocuri pe linkmania!