Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

bunny

Discutie libera

Recommended Posts

Posted

...SUCKS! Ca sa fiu drept si sincer.

Voi v-ati uitat la plangeri in ultima vreme si ce postati? Mi-e mila de mie insumi ca inca mai calc pe-aici, sa va spun sincer. :| Vorba cuiva, nu e frumos sa-i pun pe toti in aceeasi oala, dar majoritatea parca sunteti dintr-o bucata. In fata ochilor vedeti numai experienta si vanatoare cat e ziua de mare. @_@ Pana si cand e vorba de un gather, de iesit la o bere, deja o dati in diverse cu batai, amenintari si fel si fel. Hai ca asa era si pe fosta baza, dar proportia nu era chiar asa de mare cum e acum. Un 20-30% acolo, dar acum...nici nu vreau sa discut. Ma uitam la celelalte sectiuni odata, de exemplu GTA, respectivii au un singur topic de spam (nu o sectiunea intreaga cum avem noi, guilds), se inteleg toti ok, nu are nimeni nimic cu nimeni (si chiar daca au, dupa ceva timp revine la normal), si comunitatea lor pare ok. Din toata linkmania aceasta sectiune (mu) se claseaza pe ultima treapta din toate punctele de vedere. Mai e nevoie sa enumar?

Ce credeti ca ar trebui facut in conditiile astea? Cum putem noi, ca subcomunitate sa ne ajutam pe noi insine? :-? Si mie imi place caterinca, mai ales pe baza cuiva, dar hai sa pastram un "dialog" calm user-admin. :D

LE: Orice reply retardat, offtopic, aiurea, tampit, s.a.m.d, va fi sters.

Posted

Si daca ameninta ca vin la gather cu chef de scandal ce? A iesit vreo bataie pana acum la vreun gather? :kar:

Cred ca plangerile excesive sunt datorate din cauza experientei mici si numarului mare de jucatori.

In mu nu poti intra doar sa privesti lorencia , devias si probabil sa-ti faci un set sa fi imbracat...aici trebuie sa cresti si asta cred a este motivul pentru care majoritatea jucatorilor vad numai experienta si vanatoare in fata :)

Posted

Tocmai asta e ideea, ca pe forum sunt asa de aprinse discutiile, cand in viata reala n-am vazut pe unul care sa ridice tonul. Ba chiar, am fost amenintat acum vreun an, si cand m-am intalnit cu respectivul a intins mana sa ma salute, pai scuza-ma... :)) Ma rog, fiecare dintre noi avem cate-o chestie a noastra, pe moment, care poate trece, si totusi lumea se maturizeaza, dar parca noi (ca o comunitate) nu. O_O Ce naiba tot va certati si va vanati atata? Care e scopul? Ce castigati? Dormiti bine la noapte daca ia ala suspend? Evil deed? Blacklist? Chiar v-a convertit jocul asta in niste minioni luptatori fara pic de ratiune?

Oare daca vi se dau caractere si seturi full options va fi toata lumea fericita si nu vor mai exista incidente si certuri intre voi? :/

Privesc zilnic sectiunea plangeri, imposibil sa nu existe acolo nume de genul: gunit, kinul, tsu_xing vs boom, garrone, rosy, tyrexelu, sadi. N-am nimic cu niciunu, ba chiar am o legatura de amicitie cu fiecare dintre ei, dar pana cand dracului o viata amara? 8-|

Posted

prea multi oameni cu minte inapoiata... de ex. ieri ma duq in tarkan , ii salut , cer party frumos si ala imi zice: "Esti ratat?! Eject d`aci" si imi da pk. Ce parere aveti ?!

Pe db2 ma mancau de q*r si acum sunt boshi :P

Posted

poi e logic,oricum este mult spam din cauza ca jocul este foarte complex..

in leg cu gatherele alea..stii..ma abtin de unde se trage dusmania asta ..adica din ce guilda..stiti prea bine , nu tre sa va enumar

Guest galateanu19
Posted

uite o dovada dc se ajunge la ce ai zis u #-o

http://img185.imageshack.us/img185/659/bbbj.png

explica si mie bny iti sparge acc dau pm sa de-a ss la cerere apoi lance vine si il scoate pe ce baza scoate el?

kinu real nu a zis nik dovada este la plangeri.

cum sa nu faci ca toti dracii cand cineva isi bate joc de munca ta si te ia si de fraier(minte)

toate astea au plekt de la o parte din moderatori fara sa acuz pe nimeni.

poi cum sa dai ss ptr vanatoare cand ala face preluare?

Posted

#posibil sa fie din cauza xp-ului mic pentru ca pana la urma daca nu faci 1 rr etc degeaba joci , nu poti sta doar sa vb etc, mai si joci .

#sa se faca un experment pe o perioada mica de timp sa se faca un srv linkmania cu xp mai mare si sa vedem daca si acolo vor exista aceste certuri . Ma gandesc ca totusi pe beta nu era asa mare scandal , imi aduc aminte ca ma uitam peste topicul cu gather de la bucuresti si am vazut cum dupa cs sau inainte de cs mergeati cu totii la bere si totu era ok

Guest smiley_real92
Posted

1)A evoluat lumea si mu-ul odata cu ea. Era odata..oamenii mai respectuosi...putin bun simt,respect..dar pustanii in ziua d azi :)) nu e nevoie sa explic sau sa dau exemple. Asta e pur si simplu,nu o sa mai poti face cum era odata bny...

2) Honey -_-

Posted

Voi v-ati uitat la plangeri in ultima vreme si ce postati? Mi-e mila de mie insumi ca inca mai calc pe-aici, sa va spun sincer. :| Vorba cuiva, nu e frumos sa-i pun pe toti in aceeasi oala, dar majoritatea parca sunteti dintr-o bucata. In fata ochilor vedeti numai experienta si vanatoare cat e ziua de mare. @_@ Pana si cand e vorba de un gather, de iesit la o bere, deja o dati in diverse cu batai, amenintari si fel si fel. Hai ca asa era si pe fosta baza, dar propotia nu era chiar asa de mare cum e acum. Un 20-30% acolo, dar acum...nici nu vreau sa discut. Ma uitam la celelalte sectiuni odata, de exemplu GTA, respectivii au un singur topic de spam (nu o sectiunea intreaga cum avem noi, guilds), se inteleg toti ok, nu are nimeni nimic cu nimeni (si chiar daca au, dupa ceva timp revine la normal), si comunitatea lor pare ok. Din toata linkmania aceasta sectiune (mu) se claseaza pe ultima treapta din toate punctele de vedere. Mai e nevoie sa enumar?

Ce credeti ca ar trebui facut in conditiile astea? Cum putem noi, ca subcomunitate sa ne ajutam pe noi insine? :-? Si mie imi place caterinca, mai ales pe baza cuiva, dar hai sa pastram un "dialog" calm user-admin. :D

In primul si in primul rand ar trebui pus un leader care sa se impuna precum Invisible (probabil o va face Oddy, dar are nevoie de un anumit timp pentru a se pune la zi), sa controleze tot ce misca si sa ia el deciziile cand este vorba despre un conflict mai mare (gen HH->Honey). In al 2-lea rand cuvantul "impartialitate" nu mai exista in dictionarul anumitor moderatori de cand Margelatul nu a mai putut activa, si multi si-au facut de cap. As putea continua dar nu vreau sa dau start-ul unui conflict de interese.

Si daca ameninta ca vin la gather cu chef de scandal ce? A iesit vreo bataie pana acum la vreun gather? :kar:

Cred ca plangerile excesive sunt datorate din cauza experientei mici si numarului mare de jucatori.

In mu nu poti intra doar sa privesti lorencia , devias si probabil sa-ti faci un set sa fi imbracat...aici trebuie sa cresti si asta cred a este motivul pentru care majoritatea jucatorilor vad numai experienta si vanatoare in fata :)

Sa presupunem ca tu iti faci un character, joci pe el, ajungi la 10-15 rr + pe exp-ul care este acum si primesti permanent doar pentru ca unui moderator nu-i convine ca esti o amenintare pentru guilda caruia apartine, cum ai reactiona? Sa spunem ca dupa ce iti descarci nervii, iti mai creezi un character, iar dai 10 rr + pe el si primesti permanent iar, cum ai reactiona cand cineva isi bate joc de munca ta?

xp prea mic

Esti pe langa.

2) Honey -_-

Presupun ca sti ca ti-am umplut frigiderul nu? Sunteti penibili cu astfel de afirmatii in necunostinta de cauza.

Guest galateanu19
Posted

I

Sa presupunem ca tu iti faci un character, joci pe el, ajungi la 10-15 rr + pe exp-ul care este acum si primesti permanent doar pentru ca unui moderator nu-i convine ca esti o amenintare pentru guilda caruia apartine, cum ai reactiona? Sa spunem ca dupa ce iti descarci nervii, iti mai creezi un character, iar dai 10 rr + pe el si primesti permanent iar, cum ai reactiona cand cineva isi bate joc de munca ta?

Esti pe langa.

aici e vb cred de acelasi moderator ca si in cazul cu bk meu scoate ss ca sa intre bunul sau amic la cs pe el :))

Posted

aici e vb cred de acelasi moderator ca si in cazul cu bk meu scoate ss ca sa intre bunul sau amic la cs pe el :))

Nu este vorba doar de unul singur in cazurile pe care le-am expus, ci tine de toata echipa de moderatori. Chiar daca cei 2 moderatori care au facut ceea ce au facut, ceilalti nu au reaccionat pentru a corecta greselile facute si nici nu o vor face. De ce? Motivul este simplu: frica de a nu-si pierde moderatorul doar pentru ca unul dintre ei are la MT ceva secsi... 8-|

Alte exemple aici.

@banuiesc ca aici imi pot spune of-ul, doar este discutie libera si cat timp nu injur pe nimeni imi pot da o parere :cool2:

Posted

eh fara certuri nu e la fel

ce ar fi istoria fara razboaiele daco-romane?:)) asa si MU LinkMania ce ar fi fara Honey vs HH

bine,de multe ori se intrece masura :naughty:

Acuma serios vorbind,era mult mai frumos pe primu db(doar pe ala am jucat)

Posted

In primul rand s-a ajuns aici datorita mediei de varsta foarte scazuta,spiritul de competitie a ajuns la un nivel extrem(de aici si vanatoare,invidia,etc).

Daca se doreste o comunitate model ar trebui marite suspendurile(de exemplu 50 zile pentru jigniri minore gen mars ,prost,caine,etc si 99 zile pentru cele grave direct de la prima abatere),in cazul vanatoarei 99 pe toate conturile conectate de la acel ip.Cand va disparea vanatoarea si limbajul de mahala (adica ar ramane doar playeri care se respecta) va fi o comunitate foarte bine inchegata.

Din pacate si cativa din stafful tehnic sunt prinsi in acest joc,nu fac diferenta intre caracterul de joc si userul de pe forum,de aici si miile de scandaluri iscate.

Poate ca s-a ajuns aici si datorita CS-ului,pe 97 d luptai sa zic doar pentru full status,sa faci waruri ,socceruri etc,aici ii roade pe multi invidia ca nu au CC-ul,deoarece iti ofera destule beneficii.

La Gather nu se prezinta de obicei acei mici interlopi din spatele Lcd-ului sau al monitorului cu tub,din acest motiv.

Posted

Doar un mic exemplu...

Va luati de la orice..si se ajunge cine mai stie unde,daca te simti e prob ta...

#app: si tu ai ce manca la iarna nu te teme #-o

Normal ca ma iau de tine cand faci asemenea afirmatii, tu esti cel care a aruncat prima sageata si tot tu esti cel care se plange de atitudinea mea. Ce ai fi vrut sa iti zic? "Sa traiti nenea, nu ai dreptate nenea, sa traiti nenea"?

In primul rand s-a ajuns aici datorita mediei de varsta foarte scazuta,spiritul de competitie a ajuns la un nivel extrem(de aici si vanatoare,invidia,etc).

Daca se doreste o comunitate model ar trebui marite suspendurile(de exemplu 50 zile pentru jigniri minore gen mars ,prost,caine,etc si 99 zile pentru cele grave direct de la prima abatere),in cazul vanatoarei 99 pe toate conturile conectate de la acel ip.Cand va disparea vanatoarea si limbajul de mahala (adica ar ramane doar playeri care se respecta) va fi o comunitate foarte bine inchegata.

Din pacate si cativa din stafful tehnic sunt prinsi in acest joc,nu fac diferenta intre caracterul de joc si userul de pe forum,de aici si miile de scandaluri iscate.

Poate ca s-a ajuns aici si datorita CC-ului,pe 97 d luptai sa zic doar pentru full status,sa faci waruri ,socceruri etc,aici ii roade pe multi invidia ca nu au CC-ul,deoarece iti ofera destule beneficii.

La Gather nu se prezinta de obicei acei mici interlopi din spatele Lcd-ului sau al monitorului cu tub,din acest motiv.

Castle Siege meu amor, nu Chaos Castle. :P

Eu unul as fi total de acord cu marirea pedepselor, dar acest lucru nu se poate pune in practica deoarece ar face mai mult rau, atata timp cat anumiti moderatori nu stiu diferentele.

Posted

de cand cu s1... doar probleme pe server.

eu cred ca principalul motiv este experienta prea mica, care intr-adevar este o problema. de la exp mic la medie de varsta mica e un singur pas. cei care lucreaza , au familii etc. nu is permit sa piarda atat timp in fata calculatorului.

Posted

Parerea mea este ca toate incep de la invidie "Castle Siege" cum am mai spus bataie mare pe iteme acc si iteme +380 lvl e normal ca ce-i care detzin cs sa nu se laude putzin si de aici vine invidia , plus de asta toti ce-i care au dat 1rr incep sa se alature in Honey sau HHunters pana la resetarea bazei de date nu cred ca va mai fi vre-o guilda sau alianta care sa aiba cs in afara de cele 2 ....

SI mai e o chestie foarte mare diferenta de ani dintre player

Stateam si ma gandeam ca o data la o luna sa se propuna sa aiba CS alta alianta la alegere printr-un concurs , event nu doar cele 2 guilde ...stiu ca pare aiurea dar nu v-or mai fi atatea certuri ca tu ai ala are noi nu avem nu ar mai fi bataia mare si invidie ...

..ca mai glumesc cu unii player nu am nimik personal cu ei ...chiar mi-ar face placere sa ies la o bere o plimbare face bine la sanatate ...nu o luatzi in nume de rau

...avand in vedere ca este deschis de bunny pe el il stiu de pe a 2db pot spune doar ca unii GM tzin cu membrii guilde unde au charurile principale....nu e frumos ...nu insinuez nimik si nu vreau sa jignesc pe nimeni ...doar ca fi corect cu toata lumea de aia ai functia aia pe care o ai .

Posted

Bunny, unde nu exista concurenta, nu exista progres. Chiar ar fi fost mega plictisitor daca toata lumea se intelegea bine, si nu era nici un scandal. Sincer, nu as mai fi jucat demult daca era asa :))

Da, de multe ori s-a intrecut masura grav rau de tot, persoane care au dat cu bata in balta si dup-aia au postat pe victimele (gen injuraturi cat mai porcoase la adresa catorva admini care evident s-au soldat cu 99 pe charul de joc, si dup-aia plangeau la banati ca "de ce domne?? de ce?"). Dar astea sa zicem ca au trecut, si nu poti cataloga o intreaga echipa de peste 50 de oameni dupa prostia unuia sau a catorva.

Inca un motiv, dar minor, ar fi xp-ul cam mic. De aici si batalia pe spoturi, preluarile, etc.

Bafta! (p.s. astept umplerea frigiderului :lol: )

Posted

Bunny, unde nu exista concurenta, nu exista progres. Chiar ar fi fost mega plictisitor daca toata lumea se intelegea bine, si nu era nici un scandal. Sincer, nu as mai fi jucat demult daca era asa :))

Da, de multe ori s-a intrecut masura grav rau de tot, persoane care au dat cu bata in balta si dup-aia au postat pe victimele (gen injuraturi cat mai porcoase la adresa catorva admini care evident s-au soldat cu 99 pe charul de joc, si dup-aia plangeau la banati ca "de ce domne?? de ce?"). Dar astea sa zicem ca au trecut, si nu poti cataloga o intreaga echipa de peste 50 de oameni dupa prostia unuia sau a catorva.

Inca un motiv, dar minor, ar fi xp-ul cam mic. De aici si batalia pe spoturi, preluarile, etc.

Bafta! (p.s. astept umplerea frigiderului :lol: )

Daca am un banner sub avatar asta nu inseamna ca nu sunt de acord cu tine. Chiar sunt, de ce ti-ar umple cineva frigiderul? :) Asta e un motiv, experienta mica, mi-am dat seama si eu de asta, dar totusi sunt persoane care nu fac valuri si se impaca cu ideea, dar restul, ii pun in oala aia de vorbeam mai sus.

Posted

Voi v-ati uitat la plangeri in ultima vreme si ce postati? Mi-e mila de mie insumi ca inca mai calc pe-aici, sa va spun sincer. :| Vorba cuiva, nu e frumos sa-i pun pe toti in aceeasi oala, dar majoritatea parca sunteti dintr-o bucata. In fata ochilor vedeti numai experienta si vanatoare cat e ziua de mare. @_@ Pana si cand e vorba de un gather, de iesit la o bere, deja o dati in diverse cu batai, amenintari si fel si fel. Hai ca asa era si pe fosta baza, dar proportia nu era chiar asa de mare cum e acum. Un 20-30% acolo, dar acum...nici nu vreau sa discut. Ma uitam la celelalte sectiuni odata, de exemplu GTA, respectivii au un singur topic de spam (nu o sectiunea intreaga cum avem noi, guilds), se inteleg toti ok, nu are nimeni nimic cu nimeni (si chiar daca au, dupa ceva timp revine la normal), si comunitatea lor pare ok. Din toata linkmania aceasta sectiune (mu) se claseaza pe ultima treapta din toate punctele de vedere. Mai e nevoie sa enumar?

ce este aici ? este HH vs Honey...

De unde atata ura si mancatorie ? ?Iti zic ei scurt pe doi : (nu stiu cum sa zic sa nu fiu luat in nume de rau) Lancelot favorizeaza unele persoane si asta duce la ura , invidie , calicie si disperare de parca am fii niste oii .

Cine va avea comentarii la adresa mea rog sa le tina pt el , nu ma cunoasteti => nu vorbiti

Pe mine nu ma intereseaza X sau Y sau Z atata timp cat toti jucam corect ...

Posted

@bunny Dar nu la tine ma refeream cand am zis de frigider :P in general daca zici ceva de vre-un membru al unei aliante, vin 10 calare pe tine si-ti asigura hrana de craciun :)). Fiecare dupa cum a fost educat. Probabil spiritul de haita :-?

@Sadi favoritisme sunt de ambele tabere. E normal sa fie, pentru ca suntem oameni, iar asta este un joc, nu tribunal. Asa cum exista antipatii, asa exista si simpatii.

Vezi tu aia mici si multi care formeaza turma de care zici tu, trebuiesc cumva tinuti din strans, pentru ca regulamentul in ceea ce priveste limbajul pe linkmania permite mult prea multe.

Daca se dadeau suspenduri cum se dadea pe vremea lui kitte, pentru orice jignire minora(jet, nesimtit, etc.), erau toti niste mielusei. Acum stau si numara de cate ori l-a facut ala nesimtit, si stau si isi fac calcule daca pot compune o plangere in urma careia sa rezulte un suspend. Cumva mentalitatea asta trebuie sa dispara.

Posted

@bunny Dar nu la tine ma refeream cand am zis de frigider :P in general daca zici ceva de vre-un membru al unei aliante, vin 10 calare pe tine si-ti asigura hrana de craciun :)). Fiecare dupa cum a fost educat. Probabil spiritul de haita :-?

@Sadi favoritisme sunt de ambele tabere. E normal sa fie, pentru ca suntem oameni, iar asta este un joc, nu tribunal. Asa cum exista antipatii, asa exista si simpatii.

Vezi tu aia mici si multi care formeaza turma de care zici tu, trebuiesc cumva tinuti din strans, pentru ca regulamentul in ceea ce priveste limbajul pe linkmania permite mult prea multe.

Daca se dadeau suspenduri cum se dadea pe vremea lui kitte, pentru orice jignire minora(jet, nesimtit, etc.), erau toti niste mielusei. Acum stau si numara de cate ori l-a facut ala nesimtit, si stau si isi fac calcule daca pot compune o plangere in urma careia sa rezulte un suspend. Cumva mentalitatea asta trebuie sa dispara.

Eu nu imi amintesc sa fi fost eu favorizat , si cum eu nu sunt favorizat cu nimic si joc corect si stau on si etc, am tot dreptul sa ma oftic si sa reactionez pozitiv(bine sau rau)Crezi u ca am eu ceva cu cineva din HH ?? Crezi u ca nu as putea sa ii raspund unuia din HH cand vine la preluare cu : sunt on sau sal in loc sa le dau pk ? Dar aceste favoruri m-au impins la aceste decizii .

Posted

linkmania a fost cum a fost, buna ptr unii sau rea pentru altii. Dar mentalitatea playerilor s-a schimbat de cand cu xp-ul asta mic si de cand au vazut ca "tine" cand se dau mari si tari. principala problema este ca ei au invatat sa nu mai dea party, asa cum era pe 97. un exemplu ar fi ca eu am fost sa caut party azi tarkan2/arena/icarus, si cum ma asteptam, nimeni nu a dat party. pe 97d, in schimb, daca mergeam prin arena sau tarkan 2 eu cel putin gaseam party.

as putea sa lungesc discutia dar nu are rost pentru ca mentalitatea linkmaniacului(xp xp xp xp xp,nu dau pt, etc) nu se va schimba doar prin vorbe, ci prin fapte

Posted

Pentru sadi ... stiu ca am glumit o seara intreaga despre tine ...dar asta nu inseamna ca am ceva personal cu tine ...

Si ca Lance tzine partea unora si Dream de la voi la fel e ..nu vreau sa intru in detalii .....chiar si eu daca as avea un GM in guilda putzin ar tzine cu noi e normal e ceva firesc nu ? ...dar mai ales si eu gresesc nu putzin chiar de multe ori ...e ceva firesc sa gresesti nu poti fi perfect....insa sunt unii din Honey care intrec orice masura ar trebui sa luatzi masuri

Stiu ca sunt multi si din alte guilde dar la fel trebuie luate masuri sau mai bine cu vorba buna

Posted

#xp e prea mic si atunci lumea nu se indura sa dea party mai ales ca exista si cs:)

Xp-ul asa a fost de cand se stie , nu este asta un motiv

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...