Jump to content
Parazitu'

Un tânăr motociclist din Arad a mers cu 280 de kilometri la oră

Recommended Posts

Posted

' date='Oct 12 2009, 00:42' post='4304120']

Alt donator de organe ...

Asa este , o viata pentru alte 10 :clap: continua, la mai multi.

NeverTouchReal profesionistii sunt acei oameni care fac totul organizat si securizat 100%, ai auzit tu de Rossi (sau cum io spune campionului mondial la motociclism ) ca sa dat pe autoband cu N km\h? sau de Shumi ca sparge`n 2 orice vede pe asfalt? NU. Si ce daca era profesionist? la 300km\h te mai opresti tu daca unu iti taie calea? si sa mai fie si unu slab de inger si in momentul in care te vede sa intepeneasca piciorul pe frana.. te rog

Posted

Daca tipu era profesionist ... nici navea de ce sa nu ii dea blana la motor, daca ai motor si ti-e frica sa te urci pe el, degeaba il ai.

daca asta numesti tu profesionism... este foarte bn ;) .....

Posted

cand esti doar tu la avion inteleg.

dar daca mai esti cu cineva, nu baga!! risti viata cuiva drag, e greu sa te impaci cu gandul asta

E motocicletă facuta pt viteza, daca mergi cu 80 la ora cu camionu nu este acelasi lucru?

mai degraba as baga viteza cu moto. Oricum, s-a mai facut asa ceva, doar ca la noi nu sunt piste

sunt si ei mini-piloti

Posted

Daca mai face mult asa va ajunge donator de organe :))

Posted

Daca tipu era profesionist ... nici navea de ce sa nu ii dea blana la motor, daca ai motor si ti-e frica sa te urci pe el, degeaba il ai.

Da dar faci asta cand ai unde sa faci , ma refer pe un drum unde nu este circulat , pe un drum bun... nu pe drumurile de sunt la noi in tara.

Daca ii aparea un caine sau o pisica in fata? Sau dadea intr-o groapa ? Tot profesionist era?

Guest Bogdan.
Posted

Eu odata am prins 700 km/h cu dacia.

Incepator

Guest Bogdan.
Posted

Vreau si eu o tura :> Dar cand treci la avansati :D

Avansati? Era dacia lu 2dor,aia o poate conduce ori ce `luzar` :>

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...