Bastia Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 ok, am inteles ca e o rublica neplacuta pt ca staful linkmania mu este o echipa, iar cand cineva din echipa da o decizie pe care un user o reclama a fiind nedreapta, atunci daca acel user are dreptate inseamna ca un coleg de al vostru din staf a luat o decizie incorecta, ceea ce l-ar pune pe el intr-o anumita iamgine neplacuta (sau pune chiar tot staful intr-o ipostaza negativa) lucru care ar face mult mai multi useri sa reclame decizile vazand ca un anumit admin a mai gresit :)eu nu contes decizai lui TheMask, care este fara discutie perfect regulamentara, contest faptul ca nu s-a luat in considerare pt am fost provocat.nu dau mai multe argumente, se afla aici tot ce am argumentat : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=313809stiu ca poate mai putin de 1/10 decizii se intorc in favoarea reclamantului, eu cred ca am dreptate, iar daca am, inseamna ca deja stau pe ss pe mai bine de jumate din pedeapsa deoarece nimeni nu a dat de cateva zile un verdict la plangerea mea.apreciez staful linkmania pt ceea ce face, stiu ca este foarte greu sa ti in frau asa comunitate, (am 3 ani experienta ca sef al departamentului service clienti din selgros si stiu cate reclamati aveam eu zilnic pt marfa cu probleme si alte lucruri) dar am rugat frumos pe multi admini sa se uite si nu am primit nici macar un raspuns pe pm inapoi sau pe reclamatia mea.o seara placuta, nu stiu dc e locul bun unde sa postez acest subiect, dar doresc sa se ocupe cineva de plangere.
Dumnezeu Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 sunt de acord sa se inchida rubrica BANATI asa sar mai scurta din regulament.orce abatere ks ,pk deastea minore 2 zile ss universalinjuraturi grave 99fara revaluari si chesti :)
Cristian Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 V-ati gandit mult? Daca cineva primeste un suspend dat incorect ce face?
YO yo Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 eu unul am luat ss incorect si am stat 2 zile cu ss pe nedrept daca nu era topicul BANATI aveam ss pe nedrept gandeste prima sa faci topicul asta #-o si tu poti pati sa iei ss din gresala.. la cine te plangi dupa? ramai cu ss si daca l-ai luat pe nedrept?
Cristian Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Ideea ar trebui implementata altfel si anume:Sa se creeze o echipa de moderatori care sa se ocupe numai si numai de plangeri, iar pe cealalta parte o echipa din actuali moderatori sau fosti moderatori ori creearea unei noi echipe din jucatori care au detula experienta si care sa se ocupe de sectiunea banati.In nenumarate ocazii s-au dat suspenduri pe nedrept, iar cel reclamat dupa ce ca a primit suspend aiurea, a mai stat si cateva zile pe bara pana s-a rezolvat problema (de multe ori chiar a expirat suspendul iar el nu a primit nici un raspuns).
YO yo Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Ideea ar trebui implementata altfel si anume:Sa se creeze o echipa de moderatori care sa se ocupe numai si numai de plangeri, iar pe cealalta parte o echipa din actuali moderatori sau fosti moderatori ori creearea unei noi echipe din jucatori care au detula experienta si care sa se ocupe de sectiunea banati.In nenumarate ocazii s-au dat suspenduri pe nedrept, iar cel reclamat dupa ce ca a primit suspend aiurea, a mai stat si cateva zile pe bara pana s-a rezolvat problema (de multe ori chiar a expirat suspendul iar el nu a primit nici un raspuns).sunt de acord cu tine eu am stat 2 zile pe bara pe nedrept din gresala cui???? nu conteaza la fine dar nu cred cas primul ... :(
Guest Sadi022002 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Sunt multi care iau ss-uri incorecte si stau 2-3 zile pana se uita cineva la reevaluare , trebuie sa ii intelegem si pe ei , dar in acelas timp si ei sa ne inteleaga pe noi m ar fii mai bine cand iau decizii sa le ia prin consultare a mai multor admin si apoi sa vina cu un verdict clar care ar face treaba mai usoara si irevocabila :bananadance2:
Bastia Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 Ideea ar trebui implementata altfel si anume:Sa se creeze o echipa de moderatori care sa se ocupe numai si numai de plangeri, iar pe cealalta parte o echipa din actuali moderatori sau fosti moderatori ori creearea unei noi echipe din jucatori care au detula experienta si care sa se ocupe de sectiunea banati.In nenumarate ocazii s-au dat suspenduri pe nedrept, iar cel reclamat dupa ce ca a primit suspend aiurea, a mai stat si cateva zile pe bara pana s-a rezolvat problema (de multe ori chiar a expirat suspendul iar el nu a primit nici un raspuns).exact la asta ma refer eu :(, e nevoie de rublica banati, dar are nevoie de cineva care sa se ocupe de ea.
bunny Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 V-ati facut un obicei prost de a posta in voie doar sa va aflati in treaba, in orice topic creat. Eu inteleg ca suntem oameni si gandim diferit, dar inca nu sunt sigur la faza cu gandim. Titlul - Sa contina numele regulii ce vreti a fi modificata \ introdusa in regulament, chiar si o mica descriere in Topic Description.Dezvoltarea sugestiei - Aduceti argumente pentru care faceti sugestia respectiva. Chiar si printuri daca este necesar. Bine ar fi sa nu mai veniti aici cu gandul sa modificati regula pentru care ati luat suspend cu cateva ore inainte. O regula nu se modifica doar pentru ca ati luat voi suspend.Posturile - NU MAI POSTATI reply-uri de genul pro sau contra fara sa argumentati. Orice astfel de reply va fi sanctionat cu warn, in caz de recidiva, suspend, conform regulamentului.Incercati sa va exprimati cat se poate de coerent. Multumesc. :DAsta nu-i o sugestie, e o contestare a suspendului. Cat despre decizii finale, se ocupa Odyzzeus, pentru mai multe pm him.