Jump to content
Dani

Carte cu pagini infinite

Recommended Posts

Posted

Mie nu mi-a placut niciodata sa citesc carti, am citit doar de obligatie in liceu, dar de cateva luni incoace m-am pus pe citit si a inceput sa-mi placa. Binenteles, nu orice fel de carti. Din pacate majoritatea oamenilor au uitat sa citeasca carti si s-au lasat acaparati de tot de drogul numit “Internet“. Designerul Ewald Neuhofer a vrut sa combine aceste doua lucruri si a creat o carte “cu pagini infinite”. Cartea este formata din doar doua “foi”, dar daca schimbati pagina veti gasi alta informatie si tot asa mai departe.

Imagine IPB

Mai multe imagini

Posted

Raman fidela cartilor de hartie, old fashion. Nimic nu se compara cu mirosul de carte noua, cu tusul negru pe foile ce par a se pierde in mana ta. Parca patrunzi mult mai usor in lumea dintre paginile ei, pare o poarta spre alte vise si realitati.

Nu stiu cat sens are, dar cartea in sine, obiectul, e de multe ori la fel de important ca si continutul ei...

Posted

Raman fidela cartilor de hartie, old fashion. Nimic nu se compara cu mirosul de carte noua, cu tusul negru pe foile ce par a se pierde in mana ta. Parca patrunzi mult mai usor in lumea dintre paginile ei, pare o poarta spre alte vise si realitati.

Nu stiu cat sens are, dar cartea in sine, obiectul, e de multe ori la fel de important ca si continutul ei...

numai ca acea carte "old fashion" se face din hartii, care la randul lor se fac din copaci..

Posted

Hmm nice...

Dar nu inteleg de ce internetul e un drog pt tine. Internetul a fost o etapa cruciala a evolutiei tehnologiei. In primul rand are un scop crucial in educare si informare, iar in al doilea rand ne scapa de dependenta de portabile de stocare, gen cd-uri dvd-uri etc. Si (multi vor zice ca am pareri ciudate), a facilitat crackingul. Let's face it, catora dintre voi va convine sa cautati la toate colturile de strata jocuri, sa dati si bani pe ele, cand puteti foarte bine sa le downloadati comod de acasa. La fel si filmele, muzica.

Rolul informativ: catora va convine dimineata la prima ora sa va cumparati ziarul cand puteti foarte comod sa cititi ziare cu tot cu opinii si comentarii pe internet?

Sa ne gandim un pic, internetul ofera informatii in orice domeniu. Practic daca stii sa cauti inveti sa faci orice vrei, de la programare la banalul schimb al uleiului de la masina sa zicem (da, stiu, trebuie sa fii foarte dezinformat sa nu stii asa ceva, dar heh). Ease of access.

Posted

hmm,e destul de misto,dar oricum nu pot sa termin nici o carte de hartie :))

p.s: Ok,blog-ul tau e bunicel....dar nu e nevoie sa faci tot timpul reclama la el ...

multumim !

nu e vb de nici o reclama.. va pun articolele aici ca sa mai cititi ceva interesant, nu doar accidente, violuri si crime..

@xIcarus normal ca fara internet nu se poate, dar in ziua de azi se exagereaza.. a devenit un parazit in viata multor copii, chiar si a multor adulti..

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...