Jump to content
Guest Biggie_mac

Video Problems!

Recommended Posts

Guest Biggie_mac
Posted

Am si eu o mare mare problema. De la o vreme mi se intamplaalucruri ciudate la monitor: pur si simplu ma trezesc de multe ori ca tot ce am eu deschis in acel moment se vad pe ecran. Adica stau pe yahoomsg pe chat cu cineva sau pe dc++ si restul ferestrelor deschise incep sa se vada....adica toate parca incearca sa se vada pe monitor. Nu se mai intelege ce program e deschis ce se intampla , daca scri unde apare si ce apare...deci pur si simplu parca ar fi toate ferestrele deschise in acelasi timp. Vad sus File de la un program, View de la altul, vad ce am scris pe dc++ si peste el suprascris ce am scris pe yahoo s.a.m.d. Nu stiu daca a mai avut cineva problema asemanatoare dar e chiar enervant. Acum daca nu stiti ce are macar cine poate sa imi spuna daca problema este de la monitor, placa video, placa de baza, windows....deci nu stiu ce sa ii mai fac.Problema nu apare fff des deci nu pot sa ma duc cu el inapoi la firma si sa astept pana face asta. Cu urmatoarea ocazie cand mai face o sa incerc sa dau un print screen sa vad daca il ia. Pana atunci cine poate sa imi acorde si cel mai mic indiciu cu ce ar trebui sa fac sau ce provoaca asta...ash fi recunoscator! Multumesc anticipat.

Posted

1. vezi sa nu ai virusi

2. poate placa video nu e compatibila sau sunt probleme hardware (sau de ce nu, poate fi de la drivere - instaleaza-le si tu pe ultimele plus ultimele drivere de la placa de baza)

3. un screenshot .......

Guest mntiti
Posted

biggie.. scoate overclocku la memorii (video sau DDR) .. ca de acolo iti face probleme..

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...