Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

3XTR3M

Sugestie corectare spelling

Recommended Posts

Posted

Salut,

Observ de foarte mult timp ca respectivul mesaj care apare uneori pe server este scris gresit.

Sugerez modificarea lui din "100 - 200 system mensage"( parca asa apare acum) in "100 - 200 system message".

Hai sa fim totusi corecti in exprimari,ca poate mai joaca si straini pe server si n-ar fi frumos sa rada de spelling-ul de pe linkmania. :)

Multumesc anticipat!

P.S. Si un warn down pe acest user ar fi binevenit, multumesc.

Guest low-in-the-house
Posted

mesajul acela apare cand este eventul din valley of loren "Deep Loren Event"

Posted

:))

Hai sa fim seriosi

meriti un premiu

cea mai penibila sugestie ..

zimi si mie cu ce te deranjeaza pe tine ca scrie asa sau asa ? ce bine ai face acestui joc daca s-ar modifica acel scris ?

Posted

Hai sa fim seriosi

meriti un premiu

zimi si mie cu ce te deranjeaza pe tine ca scrie asa sau asa ? ce bine ai face acestui joc daca s-ar modifica acel scris ?

Daca tie-ti plac greselile ortografice repetate la nesfarsit e treaba ta, dar incerc sa cred ca inca suntem o natie culta fata de altii si in plus de asta, spelling-ul corect arata respect atat pentru sine cat si fata de altii si e o dovada ca serverul nu este unul de duzina unde nu se ocupa nimeni sa indrepte aceste aspecte, minore ce-i drept, dar enervante avand in vedere ca se repeta des.

Multumesc bunny de sustinere, stiu ca nici tu nu suporti la nesfarsit genul asta de greseli :P

Posted

Daca tie-ti plac greselile ortografice repetate la nesfarsit e treaba ta, dar incerc sa cred ca inca suntem o natie culta fata de altii si in plus de asta, spelling-ul corect arata respect atat pentru sine cat si fata de altii si e o dovada ca serverul nu este unul de duzina unde nu se ocupa nimeni sa indrepte aceste aspecte, minore ce-i drept, dar enervante avand in vedere ca se repeta des.

Multumesc bunny de sustinere, stiu ca nici tu nu suporti la nesfarsit genul asta de greseli :P

Si totusi .. din cauza acelui scris nu ai putut juca ceva timp ..daca era scrisu corect ..acum erai in top 10 pe status ..

ti-as fi zis mai multe ..dar nu vreau sa fac spam aiurea ..

sper ca acum esti multumit ..si vei putea juca in pace ..

Scrisul ala ce iti facea ? ks sau ce ? ca tot n-am inteles .. bine ca poti da rr in liniste acum ..spor

Posted

mesajul acela apare cand este eventul din valley of loren "Deep Loren Event"

Cei eventul asta?

:))

Hai sa fim seriosi

meriti un premiu

Reply-ul tau este penibil.

Pana la urma are dreptate, e o greseala de tipar, cred ca se poate modifica. We'll see.

Asa`i

Posted

Cei eventul asta?

uite un video despre event.

Dai pe butonul de full screen si o sa vezi ca scrie ceva de genu "All warrios in Loren eliminate monsters.Show them your might" .... ei bine pe link cand apare mesajul ala cu "system message 100-200" ar trebui sa apara mesajul din videoclipul ce la-m postat mai in sus....am facut si topic pe tema asta. aici

Edit: Plus ca pe link nu apare raid 3 unde sunt mobi din lot si pe la final Erohim "bosul"

Posted

Dai pe butonul de full screen si o sa vezi ca scrie ceva de genu "All warrios in Loren eliminate monsters.Show them your might" .... ei bine pe link cand apare mesajul ala cu "system message 200-300" ar trebui sa apara mesajul din videoclipul ce la-m postat mai in sus....am facut si topic pe tema asta.

Edit: Plus ca pe link nu apare raid 3 unde sunt mobi din lot si pe la final Erohim "bosul"

nice clip :right:

Posted

Dai pe butonul de full screen si o sa vezi ca scrie ceva de genu "All warrios in Loren eliminate monsters.Show them your might" .... ei bine pe link cand apare mesajul ala cu "system message 100-200" ar trebui sa apara mesajul din videoclipul ce la-m postat mai in sus....am facut si topic pe tema asta. aici

Da interesanta treaba.

Posted

tzunami are dreptate, este o greseala destul de evidenta si stresanta. Lasa impresia ca esti pe un server de care nu are nimeni grija.

pt cei care au fost stresati de acest topic, va adresez un mesaj: GO TO SCHOOL!!!! ...ar cam trebui, pt ca voi o sa ne umpleti tara de incompetenti, vazandu-va pe voi, realizez cat de sumbru arata viitorul acestei tari.

-_-

P.S. orice sugestie ar trebui sa fie binevenita!

Posted

Si nici nu cred ca e asa de greu de corectat. Poate unora li se pare nederanjant, poate nici nu observa. Pana se repara, daca se va repara, incerc sa nu ma mai uit pe mijlocul ecranului. :P

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...