Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest rEaDy4FuN

Help...launcher not work

Recommended Posts

Guest rEaDy4FuN
Posted

Deci am citit toata sectiunea aspecte tehnice si am vazut ca mai sunt cativa care au problema asta....am incercat toate metodele care le-ati zis...incusiv ultima care pe ei i-au rezolvat...ma ajuta cineva si pe mine ?

Guest rEaDy4FuN
Posted

fire wallu nu-l tin aprins , anti virusul l-am dezinstalat ieri tot pentru asta si postul acela l-am citit inainte sa fac un nou topic...dar nu merge...asta am facut am ramas de la user doar cu wscntfy.exe , explorer.exe si taskmgr.exe

Guest rEaDy4FuN
Posted

nu intra in launcher deloc...

Guest rEaDy4FuN
Posted

deci...am jucat la inceputul db'ului vreo 3 saptamani...mergea perfect...m-am lasat...am sters mu'ul iar acu 2 zile am zis sa ma apuc iara...am downloadat frumos mai intai linkul de 220 mg de pe site..l-am dezarhivat...nu mergea...am downloadat porma linkul de 280 mg...tot la fel face...deci e de curand...:)

Guest rEaDy4FuN
Posted

vai...imi da connection error la programul asta....folosesc windows xp

Guest rEaDy4FuN
Posted

CNET TechTracker could not establish a connection to our servers. You may have a network issue prohibiting this connection. If you are able to connect to other internet services, you may visit this Support page for further troubleshooting assistance:

Asta'i connection error'u ... cat despre cazul acela...nu m-a ajutat.. :( acu caut un spyware si'ti zic dupa ce scanez daca merge.

Guest rEaDy4FuN
Posted

nu merge...off...am scanat tot pc'ul...pe rand...inclusiv C/WINDOWS care conteaza...mi-a gasit vreo 120 virusi , am dat clean dar tot nu merge sa intru in start..am dat vreo 3 rr la pc..tot degeaba...si chiar vreau sa ma joc.. :(

Posted

Chiar nu stiu cum sa te ajut, nu inteleg de ce naiba iti da eroare in primul rand la un download, si de ce nu-ti intra macar in launcher. :| Incearca totusi Properties pe start.exe -> Compatibilty -> Run as 98/Me. :-?? Daca nici asa nu merge, schimba-l inapoi.

LE: Cu ce program dai tu Extract la arhiva clientului?

Guest rEaDy4FuN
Posted

nu merge....cu winrar 3.9 ... ultimu... l-am luat ieri special...m-am gandit si la problema asta :)

Posted

Ai mai patit cu alte executabile? Sa incerci sa intri in ele si sa nu se intample nimic? :-?? Cel mai probabil, hardul tau colcaie de virusi, alta solutie decat formatarea windows-ului nu vad, sincer.

Guest rEaDy4FuN
Posted

scuze...au fost probleme cu internetul din zona...pai atunci o sa reinstalez windows'ul...mersi pentru tot :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...