Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

micutzzu13

Guilda WestSide

Recommended Posts

Guest puiu`mic
Posted

singur?:(

am intrat pt 1 ora sa vad care e treaba...:D

Posted

beni mancami'ai sa o rozi te'ai dat lovit?...ce draq ...maine is la cs...si vezi ca intru sa fac party'urile poate te dai lovit ca m'ai belit de ....stii u ce :)) ce draq...v'ati dat toti loviti?

Guest Rashta
Posted

Salutare bre ce faceti slaba miscarea pe aici ! V-am pupat ma duc inapoi in apa ca e super ok voi stati on si in casa la caldura hihihi :nanana:

beni mancami'ai sa o rozi te'ai dat lovit?...ce draq ...maine is la cs...si vezi ca intru sa fac party'urile poate te dai lovit ca m'ai belit de ....stii u ce :)) ce draq...v'ati dat toti loviti?

oOoO..traieste butu` :tiphat:

Posted

traiesc arzate'ar focu de hahalera ca nu vrei si u sa rasp pe skype .....si da'i draq si de noob'u de beni sa ne auzim odata si noi toti ca parca aveti draci pe voi,,,

sau macar la un cs draq sambata sa ne auzim ca nu o fii foc 2 ore...acu vin si eu :))

Guest Rashta
Posted

n`am cum,plec la mare weekendu asta :nanana: :nanana: :nanana: :nanana: :nanana:

Posted

in general si cei care joaca nu prea frecventeaza forumul....:P nu suntem adeptii lui dar pe de alta parte sunt si multi care s'au pensionat pe caz de boala :))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...