Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

micutzzu13

Guilda WestSide

Recommended Posts

Bun venit all!!!

so, acuma ca ne-am inmultit, niste lucruri marunte care le cerem atat celor care sunt in acest guild, cat si celor care vor intra:

in primul rand avem nevoie de playeri seriosi.

cel care intra in guilda doar pentru a-si face rost de iteme/spot va fi dat afara.

nu incurajam cersitul: ''pt pls pls pls pls'' ''te rog frumos frumos frumos dami un soulll'', k doar n-om fi noi cei mai bogati, dar macar mandrie s-avem

in guild/alianta nu se fac traduri, adica, itemele sunt pe gratis, itemele f scumpe s dau la jumate d pret, (un player nu este obligat s dea in guild knd are nevoie de 1 item sau jwl, dar dak ce are el nevoie are 1 player din guild s poate face trade).

Intr-un party cei din guild/alianta au prioritate(dak ai nevoie de 1 om s stea on si in guild nu este at da s poate s iei din alt guild, desi ai 1 player din guild, si va rog nu sariti l nimeni mai avem si amici din alte guilde, prieteni buni, si poate ii mai ajutam si pe ei). Dak s cheama la pt un player din guild NU s tine cont d lvl.

Incercati sa mentineti un limbaj cat de cat decent, ma rog, asta nu ii ''cenzurare'', dar macar asa in limita bunului simt.sa aveti respect unu fata de altul... si totusi s nu uitati avem si fete printre noi, asa k mai usor cu limbajul va rog, fiindca dj sau inregistrat unele evenimente neplacute)

si nu in ultimul rand, Have Fun, ca doar de aia jucam! nu? ca sa ne distram....

asa ca Long Live guilda WestSide !!

p.s.: come to the WestSide, we have cookies !!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...