Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

micutzzu13

Guilda WestSide

Recommended Posts

Guest badlord
Posted

as dori daca se poate sa fac parte din aceasta guilda deoarece am experientza an MU ONLINE , cautand un guild serios si civilizat,desigur nu am devenit prea dezvoltat pe acest server pentru ca nu jok de o perioada lunga de timp... ce sa mai zic va doresc succes an continuare....:)apropo am citit regulamentu mi se pare un guild f ok:)

Posted

as dori daca se poate sa fac parte din aceasta guilda deoarece am experientza an MU ONLINE , cautand un guild serios si civilizat,desigur nu am devenit prea dezvoltat pe acest server pentru ca nu jok de o perioada lunga de timp... ce sa mai zic va doresc succes an continuare....:)apropo am citit regulamentu mi se pare un guild f ok:)

Cresti cresti si nu cred ca este cea mai potrivita guilda in cazul in care cauti un guild civilizat :)) la noi este cam f mare debandada :))

Posted

Se injura mult la ei ... cred ca ti-ar sta inima in loc ... cel putin pe perioada cs-ului ... :o te-ai ... :hanged:

P.S.: Am uitat ... :yupee:

Posted

Se injura mult la ei ... cred ca ti-ar sta inima in loc ... cel putin pe perioada cs-ului ... :o te-ai ... :hanged:

P.S.: Am uitat ... :yupee:

da tu de unde stii? :))

Guest bogdan87
Posted

vlad spionu servarului :))

Posted

Nu este prima oara cand ma alaturi voua la CS ... numai ca am fost in alta guilda !

De data asta ... intru la voi ! :>

Exista o vorba ... "daca voi nu ma vreti ... eu va vreau" ! :yupee:

Posted

Pe tine te scot eu la cofetarie ... sa vezi cum mananca ceilalti copii prajituri ! :yupee:

ai uitat ce ai in pantaloni sau iti place fundu paros? :>

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...