Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

micutzzu13

Guilda WestSide

Recommended Posts

Posted

good night >:d<

ce sare toata lumea la katy :>

ee, patty, sunt multe explicatii:

1. katy arata f bine si provocator, doar ca eu sunt o persoana foare realista si ziceam si eu asa, e logic sa aiba prieten, iar dc nu ar avea.. e din Bucuresti.. eu nu suport orasul ala si oricum curand am sa fiu in irlanda, deci sanse = 0.001%

2. incerc sa fiu si eu dragut, nu o cunosc, pe tine te stiu si te respect pt esti o super persoana, iar tu il ai pe beni :P,, asa ca ma bucur doar sa stiu ca esti happy si ca va e ok, ca pe joc, nu stiu cand voi mai avea timp dc plec, chiar dc se da rr db, se schimba cursul vietii pt mine :)

te pup patty :* >:d<

Posted

1. katy arata f bine si provocator, doar ca eu sunt o persoana foare realista si ziceam si eu asa, e logic sa aiba prieten, iar dc nu ar avea.. e din Bucuresti.. eu nu suport orasul ala si oricum curand am sa fiu in irlanda, deci sanse = 0.001%

2. incerc sa fiu si eu dragut, nu o cunosc, pe tine te stiu si te respect pt esti o super persoana, iar tu il ai pe beni :P,, asa ca ma bucur doar sa stiu ca esti happy si ca va e ok, ca pe joc, nu stiu cand voi mai avea timp dc plec, chiar dc se da rr db, se schimba cursul vietii pt mine :)

vai bastia,o sa`i fie dor d u :(

stiu mai ,normal k e frumoasa katy ,de ce crezi k sare toata lumea pe ea? :whistle:

oricum sper sa mai vb bastia :*

Posted

Pfff ... ce atatea planuri cum sa puneti mana pe vecina mea ?! :nanana:

Sa ajungeti la Katy .. trebuie sa treceti pe la mine ! :>

Fara frica ... am doar 1.93 ... so ... sunt micutz ! :>

Posted

vai ce dragut :wub:

Pfff ... ce atatea planuri cum sa puneti mana pe vecina mea ?! :nanana:

Sa ajungeti la Katy .. trebuie sa treceti pe la mine ! :>

Fara frica ... am doar 1.93 ... so ... sunt micutz ! :>

oo da :> data viitoare imi iu tocuri de 20 :D

Posted

ee, sper ca nu am ratat prea mult momentul, la multi ani! (apropo la ce nr ai ajuns?)

ms si la patty si tie pt aprecieri la ce am scris

CVladFZR ... 1.93 nu ma sperie deloc :P, am eu numa 1.80. compensez cu viteza si stinta :D, la chimie/geografie/istorie/sport, poate si literatura tot te fac eu :D da repede dc vrei, ca dc trece timpul, cum am terminat si faculta si tot.. le mai uit :D

valabil pt toti: bucurati-va de viata cat puteti de mult, eu in aprox jum de minut am vazut si moartea si viata si tot cam la gramada la un loc, am avut un accident la munca, am picat de undeva fix cu spatele pe o treapta, am dat si cu capul, dar idea e ca sunt doar muschi zdrobitit, ma doare la orice msicare fac, dar nu e rupta coloana, sper sa treca repede ca e enervant, iar cand am cazut cam jum de minut nu puteam respira si vb, e o stare extrem de neplacuta, deja incepeam sa ma gandesc dc nu-mi revin repede ma cam duc pe pluta.. :D dar sunt ok acuma, mult mai atent, sper :P

>:d< for all de la bastia

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...