Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

micutzzu13

Guilda WestSide

Recommended Posts

Posted

dupa sarbatori,sa le puna in noiembrie,trec toate sarbatorile:sf ion,boboteaza,sa treaca si pastele...mai o zii de nastere ceva,sf maria...si mai vedem dupa

p.s. dupa rev poate ai apucat sa bagi si un rr,dar nah...

daca nu vroiai sa strici sarbatorile ,de ce ai facut razie de sarbatori? stiai k toata lumea petrece cu familia/prietenii ????

Si asta e doar unul dintre citatele mai mult decat pe dinafara fata de situatie. Data viitoare patty am sa te rog pe tine si pe colegii tai, daca nu cunoasteti povestea de la cap la coada sa nu o mai comentati ca si cum stiti despre ce e vorba si nici de parca ma cunoasteti de mic copil si cum fac ce fac cu familia.

Cat vine vorba ca voi m-ati vazut in joc pe mine cu caracterul de exp, eu unu nu am mai intrat in MU de la data raziei, asa ca voi mari "spioni" inca odata comentati mai mult de dragul de a o face.

Din cate sti si teo are acces la mg, nu numai eu, iar frate-miu are semnatura acea fara sa aibe si acces la el, acolo e treaba lui.

Sper ca m-am facut inteles si nu o sa mai fiu nevoit data viitoare cand postez ceva sa imi sariti toti in cap pentru un joc amarat, ca nu am chef tot timpul sa imi explic deciziile si motivele, de ce postez cum postez si pe cine postez, ca nu mai suntem in clasa I.

O zi buna!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...