Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

micutzzu13

Guilda WestSide

Recommended Posts

Posted

me2 :banghead:

:D how r u my best friend for wings/trade? :) miss u in game, dar nu mai joc eu, e aiurea rau s2, nu ma mai atrage... as vrea un rr db, sa incep iar cu aceasi placere de a juca :)

Posted

si nu mai vrei sa joci?? :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby:

parca imi e putin groaza ca am ramas f in urma, sigur sunt cel mai mic din guild/ally, defapt nu mai sunt acuma, dar daca revin intru inapoi :D, desi am set si restul... e ciudat acuma sa reincep, vad eu, in 28 voi fi napoi in arad, am concediu pana in 11 ian, deci as avea timp sa ma hotarasc :D

Posted

:D how r u my best friend for wings/trade? :) miss u in game, dar nu mai joc eu, e aiurea rau s2, nu ma mai atrage... as vrea un rr db, sa incep iar cu aceasi placere de a juca :)

ce sa fac.. vand si eu aripi pe unde apuc.. acuma e criza de pene si nu prea se mai vand.. e trist.. :crybaby:

mu iz not the same without you :)))

parca imi e putin groaza ca am ramas f in urma, sigur sunt cel mai mic din guild/ally, defapt nu mai sunt acuma, dar daca revin intru inapoi :D, desi am set si restul... e ciudat acuma sa reincep, vad eu, in 28 voi fi napoi in arad, am concediu pana in 11 ian, deci as avea timp sa ma hotarasc :D

stai linistit k e xp mare si dai imediat rr-uri pe banda rulanta.. :))

le. merry xmas westside :beer:

Posted

E usor sa trimiti ganduri bune celor dragi, e greu sa alegi cuvinte potrivite, dar e mai frumos sa ai prieteni carora sa le spui SARBATORI FERICITE SI TOATE CELE BUNE

:wub: :wub: :wub: :wub:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...