Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

micutzzu13

Guilda WestSide

Recommended Posts

Guest Cafeist
Posted

neata micuta :P

EDIT:

iar v-am furat pagina :))

(Cafeniul here, dar am 2 conturi de pe forum suspendate) :)

Posted

demoralizat/fara speranta/nici un lucru care sa ma faca sa vad lucrurile mai pozitiv, macar dc ma jucam mai era mai putin timp sa ma gandesc la RL si era bine, mi-as fi dorit sa nu ma fi nascut in romania, dar na m-am nascut aici, atunci macar mi-as fi dorit sa am un sprijin de la cineva, parinti ceva... :D ce-s aia? :P, o am pe sora mea si pisica mea frumoasa, cam atat, uneori mai imi pica moralul, da na, trece.

voi? lvl seturi? chestii?

Posted

demoralizat/fara speranta/nici un lucru care sa ma faca sa vad lucrurile mai pozitiv, macar dc ma jucam mai era mai putin timp sa ma gandesc la RL si era bine, mi-as fi dorit sa nu ma fi nascut in romania, dar na m-am nascut aici, atunci macar mi-as fi dorit sa am un sprijin de la cineva, parinti ceva... :D ce-s aia? :P, o am pe sora mea si pisica mea frumoasa, cam atat, uneori mai imi pica moralul, da na, trece.

voi? lvl seturi? chestii?

bastia si mie imi pica cateodata :( nu esti singurul...da noah...incerc sa imi revin cat pot d repede,asta e...tre sa trecem peste :*

eu chestii trestii,micu doarme inca :P

eu la barfe cu baietii din guild ca deobicei =)) :P

Posted

acum imi pare rau si stiam ca imi va parea rau ca renunt la mu, dar sunt decizi pe care le iei stiind ca poate nu-ti vor conveni in viitor, asa ca suporti consecintele :D

nb guild

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...