Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

micutzzu13

Guilda WestSide

Recommended Posts

Posted

:angelbath: AaAaAaAaAaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaa ce va uitati ma la fundul meu :crybaby: cititi bunele maniereeee :readthis: (va uitati prea mult ...da` de mana de ce nu puneti :>:>

Posted

:angelbath: AaAaAaAaAaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaa ce va uitati ma la fundul meu :crybaby: cititi bunele maniereeee :readthis: (va uitati prea mult ...da` de mana de ce nu puneti :>:>

Imagine IPB

ni aici fund..si spate :))

nu tu....k tu stai in vana =))

Posted

ii manca p drum :crazy2:

intro duminca celalat caine a adus in fata usii o gaina,era moarta ,iam spus k sa nu aduca asa k nu mai pot face nik cu gainusha asa :rofl2: si de atunci nu a mai adus Imagine IPB

Posted

ms andreyutzuuuuu vad k numa ss iei mai nou...cum nu suntem acolo...cum poc andreyutzu ssImagine IPB

cu anca bn sanatosi?:D

:)) cica am avut un limbaj idecent si am laot 5 zile pauza cred ca meritam un mic concediu si eu dupa atata munca =)) =)) cu anca binisoar:P :P

Posted

andrey astia joaca solitaire knd joaca mu =))

si nu au timp d forum...

mai batsia arunca un ochi...ba vassman l fel...dantic din an in paste si din paste in carciun

eu iara...knd mere netu si nui cu lag Imagine IPB

Posted

andrey astia joaca solitaire knd joaca mu =))

si nu au timp d forum...

mai batsia arunca un ochi...ba vassman l fel...dantic din an in paste si din paste in carciun

eu iara...knd mere netu si nui cu lag Imagine IPB

=)) arunca un ochi la mine sa vezi aclo spam:D :dance: :dance: :gun:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...