Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

micutzzu13

Guilda WestSide

Recommended Posts

Posted

acuze nefondate are tsu, eu garantez ca micutzzu nu ar face asa ceva, dar e usor sa acuzi pe zisele catorva nemultumiti... asta e, mergem inainte fara ally :D nu mai tre sa zic ntz de doua ori dimi... :D

Posted

acuze nefondate are tsu, eu garantez ca micutzzu nu ar face asa ceva, dar e usor sa acuzi pe zisele catorva nemultumiti... asta e, mergem inainte fara ally :D nu mai tre sa zic ntz de doua ori dimi... :D

Crede-ma, am dat toata ziua asa zisele "acuze nefondate" cu nume in spatele lor. Si sincer tinea de prea mult timp problema asta, ce am incercat eu sa fac azi, e sa ajungem la o intelegere, dar cum s-a vazut nu se poate si e mai simplu sa fugi de probleme decat sa le rezolvi.

Asta e, toate cele bune in continuare. Nu mai am de ce sa postez aici. :tiphat:

Posted

bag ceva in jocul pacii de cretine setari, ma ceva pe el, vand setul de pe sm si sa nu-l mai vad, pai bagi jol cu carul intr-un chaos item si nu da +4, pica tot la +10, dc nu are cine sa te ia nu ai cum sa te rr, nici spot in dungeon sau lt1 nu gasesti liber, te preia in devais pe spot, sa ma ceva pe tot timpul care il pierd moka pt un joc

Posted

bag ceva in jocul pacii de cretine setari, ma ceva pe el, vand setul de pe sm si sa nu-l mai vad, pai bagi jol cu carul intr-un chaos item si nu da +4, pica tot la +10, dc nu are cine sa te ia nu ai cum sa te rr, nici spot in dungeon sau lt1 nu gasesti liber, te preia in devais pe spot, sa ma ceva pe tot timpul care il pierd moka pt un joc

:crybaby:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...