Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

micutzzu13

Guilda WestSide

Recommended Posts

Posted

sper s veniti:D

in privinta aliantzei io cred k nu am ramas dator l nimeni d p acolo

dar dak asa a fost asta este, d aia nu ma supar dak mai lasi vreu msj p l noi:D

:beer:

Posted

tnx Ice_, mai am o pereche wings cu add8 mana 50 si lk elf, le fac +13 dc vrei si le fac si add 28 :P

sfatul meu, pana nu are un stash de 64 de jol sa nu bage asa pe ranf in wings, sa bage cand are minim 64 fara sa se uite, pana cand nu o mai lasa sa bage, pt dc vezi cum pica de la 4 sau de la 24, numia te enervezi :D asa ma mancat 83 jol in armura si e +12 :))

Posted

s-au dus si wings elf la +10 normal, si bk hp2% lk la +12 si gs lk dd la +12, ce pana mea sa-i mai cer la goblin, din uyltimile 15 iteme bagate mi-a dat doar wings elf +13, in rest -> pana :)) =))

moama ce staf super are link, de 2 zile astept sa dea careva un raspuns si ... cam asa ceva primesc raspuns!

Posted

Uracios e goblinu asta din noria :) si mie mi-a papat azi gs lk ref 2 iteme da mi-a facut rs glove lk ref +13 :D si mi-a mai dat o pereche de aripi mg cu ignore. A bagat pici vreo 100 jol in alea si tot nu au iesit :) acum strangem iar...

Micu urata veste mi-a dat nicu... eu am facut rost de niste bani, azi la 11:30 am interviu. Sa vad ce fac ca ma duc sa ma angajez si vorbim. aaa mi-am gasit si cazare in Oradea, poate la Hanibal :D

Guest D4nl.[b0t]
Posted

Neatza ali ali :)

Posted

nu are nimeni curaj sa se bage la reevaluarea mea, o citesc si dau next, nu-i nimic, nu ma las pana nu primesc 5 zile reducere la next ss si cazier curat!

Posted

halal link, halal decizii, m-as intoarce pt patty/beni si mai cativa oamei adevarati de pe link, imi si place sa joc, dar e bataie de joc in ultimul hal cum se iau decizile, cu riscul sa primesc un ss aici sau un warn, desi nu as vedea de ce , e democratie, pai cum pana mea se poate parasuta aia de manu fura cont, minte pe forum, ia ss pt limbaj, vb ca un cioban/insulta/injura si isi mai ia un ss pt limbaj, si vine un moderator si-i reduce la 10 zile ss, dar mie ca am facut pk provocat imi ramne ss...

ca sa nu mai zic ca citesc ce e pe forum, te doare capul cand vezi, si pe buna dreptate, pai ala baga si scoate si nu rateaza pe nimeni si ia 15 zile, si eu am folosit un plm, neadresat cuiva, doar ca si o concluzie, pt care m-a postat un nobblete si iau 10 zile... mda, eu zic ca s-a pierdut cu totul controlul asupra serverului, ca admini vrand nevrand iau decizi cu caracter pro/contra depinde cine de unde esti, ca se iau decizi total diferite, ca nu se da ss pt scam si alte chesti...

dc mai joc, joc doar pt guild, dar sunt total dezgustat de ce am vazut pe aici :(

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...