Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

micutzzu13

Guilda WestSide

Recommended Posts

Posted

ma hotarasc mai tarziu ce fac cu itemele, dar nu are rost sa mai joc, e absurd cum se iau decizile si cum este regulamentul, dc nu mi se retrage ss nu mai ma enervez pt un joc, am destule probleme ar fi culmea sa ma enervez si aici.

Posted

dc nici nu raspunde nimeni la reevaluare, citesc si merg mai departe, pt sunt argumente pro aduse, dc as fi intr-o sala de judecat as castiga procesul fara probleme, doar ca aici nu exista juriu, exista doar cineva mai cu tupeu care poate zice da sau nu.

Posted

si buhuhu rr :D as creste si eu cu voi de la 300+, dar se pare ca e prea greu ca cineva sa se bage sa dea o decizie la reevaluarea mea, pacat ca voi pleca din cauza unor copii si a unor reguli care nu au logica in anumite cazuri... de aia un avocat bun poate castiga si un proces in care acuzatul e vinovat, pt poate sa interpreteze legile, pt e atat de destept incat si le aduce in favoarea lui, gaseste orice defect care il poate ajuta, aici dc argumentezi ceva si te ti tare risti sa superi pe cine nu trebuie.

e clar ca la reevaluare nu se va ridica nici un suspend, stiu asta, doar ca nu e normal sa se decida asta, adica parasuta aia de manu poate sa faca ce fel de scam vrea si nu ia nici suspend pe cand nu mai avea ce sa caute pe link, poate sa vina sa ma insulte si sa ma posteze dupa ca l-am omorat, chiar super regulament+decizii.

Guest D4nl.[b0t]
Posted

sad bastia :( asta e,suntem inconjurati cu fel d fel d oameni... eu sper sa nu te lasi :) iti tin pumnii

doar 2 lucruri sunt infinite...don't give up ;)

Posted

mda, normal ca inca nu am primit un raspuns la cererea mea de reevaluare :(

voi ? cresteti?

cred ca ma apuc de starcraft dc nu vrea nimeni sa zica da sau nu :( nu vreu sa ma las de link, dar nici sa fie asa de aiurea din cauza unor copii needucati ca manu.

Posted

hei, si dc nu ma baga nimeni inseama la "banati" eu am sa imi sustin punctul de vedere si am sa demonstrez ca am luat ss aiurea.

chiar dc ma las de mu aia nu inseamna ca nu vin sa va mai scriu pe aici :P

nb, dimi la munca iar.

Guest D4nl.[b0t]
Posted

niciodata bastia :P

Neatza ally!

" :gun: those mother f.... " Samuel MoFo L. Jackson

Posted

Buna dim, am citit si eu tot topicul... frumos spam :) La Multi Ani Bastia :P, ms de aripile alea si acum se chinuie Pici sa le faca opt din jol, imi pare rau de ss tau :( o sa ma uit si eu sa vad de ce ai luat. Micutzu sper ca nu deranjez cu reply-ul meu aici. In dim asta am vorbit cu TheNight.. poate vin si eu la gather Oradea am chef de o excursie. Imi e dor de Westside si Heaven, nu mai este ally la fel fara voi, nu mai are cine sa ne cante dimineatza si cui sa-i cant :) In rest toate cele bune va urez, spor la rr si liniute si multa sanatate .

Name: Ice_

Guild : SeVeN

Posted
neatza neatza :D multumim ice_ :)) :beer:
Ai pus bere :) inseamna ca nu e patty :D Ai postat ceva de gather oradea ca vreaus a vad si eu ? sau doar ai vorbit cu lumea personal ? P.S. daca venim uite asa aratam :) sa ne gasesti http://img34.imageshack.us/i/img9831u.jpg/
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...