Jump to content
Shadow * ClimaCool

Campionatul European de Drift

Recommended Posts

Locatie:

Polus Center din CLUJ ofera pentru desfasurarea acestui SUPEREVENIMENT o locatie de exceptie:

O suprafata de peste 20.000 mp, suficienta atat pentru o etapa internationala de drift - in care se poate intra in derapaj la 100 de kilometri la ora!, cat si suficient spatiu de expozitie pentru competitiile de tuning si car-audio, plus spatiu expozitional pentru firmele de profil.

Program:

Sambata, 19 septembrie 2009 - orele 12.00-20.00

Duminica, 20 septembrie 2009 - orele 10.00-20.00

Acces public:

Pe baza de bilet, 20 RON/persoana/zi.

King of Europe - Drift Series 2009

Pentru prima data in tara noastra - etapa oficiala de Drift King of Europe!

* * *

Arta derapajului controlat atrage la prima competitie internationala din Romania peste 30 de concurenti din Franta, Ungaria, Grecia, Bulgaria, Austria, Serbia, Polonia, Spania, Rusia si Moldova care si-au anuntat prezenta pana acum.

Si Romania va alinia piloti la start, printre care Tengu, HAI & KNS. Speram ca drifterii romani sunt gata sa ridice probleme campionilor Europei.

Pe langa competitia de drift, vor fi prezente in cadrul evenimentului cele mai frumoase masini tunate din Romania.

Campionatul National de Tuning Auto se va organiza ca etapa speciala a acestui eveniment, alaturi de Campionatul National de Car-Audio (C.N.C.A.). Speram cu aceasta ocazie sa batem toate recordurile nationale, atat la masini participante la SPL si SQ, cat si la decibeli.

SURSA:

http://www.4tuning.ro

Sambata lucrez dar Duminica ma duc sigur :X

Care veniti? :) Ne vedem la Cluj!

Link to comment

Nu se poate descrie ce a fost acolo ... a fost ceva bestial. Ce vezi la tv nu se poate compara cu ce vezi in realitate :)) sa vezi doua masini care merg cu 100 km/h la 5 cm una de alta si sa intre amandoi in derapaj, nici nu-ti poti explica ce senzatie iti da :) + fumul ala de cauciucuri de la care imi trecea si foamea ... :X Pentru cunoscatori cred ca a fost de nota 10.

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...