Jump to content
flamer

Extraterestrii :-s

Recommended Posts

Posted

De ce seamana unul dintre extraterestrii cu asta http://poetry.rotten.com/blonde/0002/

rezulta FAKE!!! RUSINE PROSTV!

mda era sa vomit ....

@pei oricum toate astea sunt fake ;) nu suntem singurii in univers dar voi crede chestiile astea cand vad extraterestrul cu ochii mei

Posted

@pei oricum toate astea sunt fake ;) nu suntem singurii in univers dar voi crede chestiile astea cand vad extraterestrul cu ochii mei

eu nu leam crezut...si nici nu cred...o sa cred asa ca tine cand o sa vad cu ochii mei..

Posted

nu exista asa ceva, tot ce vedeti e fake..

btw blonde alien xxx dvdrip-divi.xvid , kinky stuff =))

daca o sa vezi cu ochii tai .....ai mai crede asta....eu deocamdata nu cred...o sa cred cand o sa ....iti dau tu seama :D :beer:

Posted

Mda...acum peste tot apar numai extraterestri...daca ai gasit ceva mai ciudat sau ai fotografiat ceva gata e ceva de pe alta planeta.Deja sunt penibili!

Posted

acesti extraterestri urmaresc posturi cheie in administratia fiecarei tari,

altfel nu-mi explic ce se intampla in romania.

noi nu avem nevoie de spioni ... ca nu avem nimic :>

Posted

Run girl ruuunnn .....there's a green thing behind you who's tryin` to f*ck you with the hand .

Hai sa lasam ironia la o parte , daca exista extraterestrii sigur au plecat de mult din galaxia noastra ..

Posted

extra terestru e ceva care se afla in afara globului terestru , nu inteleg de ce va tot ganditi la vietati cu capu mare si verde si iq de 5000 o_O

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...