Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Cristian

Macro/BOT

Recommended Posts

As dori sa propun schimbarea sau chiar eliminearea regulii 12 prin introducerea unui raspuns mai explicit in urmarea unei intrebari de afk adresata unui jucator. Spre exemplu, shb intreaba pe bunny de afk:

shb: bunny afk?

bunny: nu shb

Parerea mea este ca astfel nu se va mai pierde atata timp si nu ne vom mai complica asteptand sa vedem daca jucatorul intrebat de afk foloseste macro sau nu, iar daca foloseste sa asteptam sa intre un gm pentru a putea fi pedepsit.

De asemenea acelasi lucru s-ar putea aplica pentru regula 12.a, astfel vom putea demonstra daca jucatorul care isi schimba coordonatele si obtine experienta in acelasi timp este afk si se poate pedepsii conform regulamentului. Aici nu se poate pune problema unei vanatori, atata timp cat jucatorul care isi schimba coordonatele in timp ce obtine experienta este online.

Link to comment
Share on other sites

nu toti au chef sa se bage cu tine in seama si nu toti folosim macro . daca zic "nu ba lasa ma in pace " sari la gatu meu si imi bat capu degeaba . Mai bine ii dai trade daca raspunde cu macro si sa vedem atunci daca e on sau nu...si daca are re off sa ia ss .

Link to comment
Share on other sites

buna ideea dar...

macro ptr a culege numele char-ului care te intreaba cred ca este mai greu de realizat ... dar e posibil sa se poata face si asta

parerea mea

solutia ar fi urmatoarea:

GM online - cand vor fi online GM atunci se va putea realiza prinderea utilizatorilor de macro - pana atunci - nu cred ca se va rezolva ceva

Link to comment
Share on other sites

Mi se pare destul de corect, gandindu-ma ca cel care face preluare trebuie sa-i spuna explicit numele, iar viceversa ar trebui la fel, astfel aratati un fel de respect reciproc. Si da, cu ocazia asta, macrobot's going down. O sa revenim cu mai multe informatii, eu as fi de acord cu modificarea, o sa propun la admin section, deocamdata standing by.

santa closed. xD

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...